- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
Uygulama yaptırdığınız merkez neresi?rutin olarak 3. Gün embriyosu mu transfer ediliyor yoksa duruma göre 5. Güne de gidenler oluyor mu?bir de ivf mi yoksa mikroenjeksiyonla mı işlem yapılıyor? Kusura bakmayın çok soru soruyorum:)Hemen hemen aynı sayılır. Hadi bakalım 16 Ağustosta Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
Allah Allah bize sadece mikrocip dediler. Ben de iki yöntem birlikte olsun istiyorum.[/QUOTE
inşallah.Oldu çok şükür Canım
Dinleniyorum Dr bugün yat yarın yormadan normal hayata dön dedi
16 ağustos test günüm
İnşallah kuzucuk tutunur mutlu haberi vermekte nasip olur
İzmir smyrna tüp bebek merkezinde oldum. Sanırım 5.güne de gidiyorlar ama benim embriyom az olduğu için gidemedik. Ivf mi o konuda bilgim yok açıkçasıUygulama yaptırdığınız merkez neresi?rutin olarak 3. Gün embriyosu mu transfer ediliyor yoksa duruma göre 5. Güne de gidenler oluyor mu?bir de ivf mi yoksa mikroenjeksiyonla mı işlem yapılıyor? Kusura bakmayın çok soru soruyorum:)
İvf de yumurtanın etrafına birkaç sperm koyup kendi kendilerine içlerinden birinin döllemesini bekliyorlar. Mikroenjeksiyonda direkt bi sperm seçip yumurtanın içine enjekte ediyorlarİzmir smyrna tüp bebek merkezinde oldum. Sanırım 5.güne de gidiyorlar ama benim embriyom az olduğu için gidemedik. Ivf mi o konuda bilgim yok açıkçası
Anladım, bunu hiç bilmiyordum. Açıkçası smyrna hangi yöntemi kullanıyor hiç sormamışım. Hangisi iyi acaba ?İvf de yumurtanın etrafına birkaç sperm koyup kendi kendilerine içlerinden birinin döllemesini bekliyorlar. Mikroenjeksiyonda direkt bi sperm seçip yumurtanın içine enjekte ediyorlar
Kızlar ağustos ayımız da inşallah bi sürü hamile haberi alırız
Ben jel kullanıyorum canım , crinone vajinal jel, sabah -akşam günde 2 defa. Transfer öncesi başladım şuan hala devam ediyorum.Kızlar progestan iğne kullanmak şart mi jel kullanan yok mu iğne fobim var da benim doktordan istekte bulunmayi dusunuyorum
Yani iyi kötü diye bi durum yok aslında pek. Erkek faktörü var ise miktoenjeksiyon döllenme oranını arttırabiliyor. Ama bazı görüşlere göre de ivf in kendi kendine döllenme mekanizmasının sağlıklı embriyo gelişimine olanak tanıdığı, çünkü mikroenjeksiyoda seçilen spermin hasarlı olması durumunda ivf te bu spermin yumurtayı kendi kendine döllemesinin mümkün olmadığından bu tip olumsuzlukların ivf ile elimine edildiği görüşü de var.Anladım, bunu hiç bilmiyordum. Açıkçası smyrna hangi yöntemi kullanıyor hiç sormamışım. Hangisi iyi acaba ?
Kız senin sonuç pozitif mi :) iyi çok şükür :) hiç yazmadın da ben negatif mi acaba demiştimNehira-27 sanırım sizde keseyi gördünüz kalp atışı için bekliyorsunuz benim hesaplamadaki Doğum tarihi ile aynı sizin . Belirti var mı sizde acaba keseyi gördüm ama içim boş gibi hissediyorum
Evet çok şükür pozitifKız senin sonuç pozitif mi :) iyi çok şükür :) hiç yazmadın da ben negatif mi acaba demiştim
Seninle aramızda 7 gün var , ben 5 temmuzda transfer oldum , doktor bana dün 6+2 sin dedi. Benim hesapladığımla tutuyor, yaklaşık şöyle düşün . Sen 5+2 sin gibi
Keseyi gördük evet. Dün kalp atışını da duyduk. Allahıma bin kere şükürler olsun. Ben de henüz tam idrar etmiş değilim çok bişey hissedemiyorum ama normal :) yaklaşık 1 hafta sonra daha farklı şeyler hissedeceksin :) inşallah. Sen kalp atışını 1 hafta 10 gün sonra duyabilirsin
Ben ikinciye hazırlanıyorum canimBen jel kullanıyorum canım , crinone vajinal jel, sabah -akşam günde 2 defa. Transfer öncesi başladım şuan hala devam ediyorum.
Sen hangi aşamadasın
Selam canım, yumurtnın sayısına çok takılma , kaliteli olsun da yeterki. Az olsa da olur. Bana yaşına göre yumurta rezervin iyi dedi doktor , ama bende çikolata kisti var yumurta düşmanı. O yüzden çoğu döllenmedi ilk günden elendilerselam arkadaşlarr, bugün iğnelerde 4.günüm..ilk kontrolünü oldum bugün.. benim amh düşük 1.31,yaşıtlarına göre düşük dedi dr,şuan büyümekte olan 8 yumurtam var.. gonal f 150 ve menogon 150 vurulmaya devam..pazartesi tekrar kontrol.. sanırım cetrotide başlıcaklar.
yumurta sayısı az olduğundan biraz cabin sıkıldı ama buna da şükür ..insallah sağlıklı embriyolar elde ederiz..
Nehira-27 canım senin eşinin yumurta toplandığı gün değerleri nasıldı? bir de senin kaç adet toplandı ve kaçıncı gün embriyosuydu?
Ben de öyle istiyorum inşallah olur. İnşallah sizin tedaviniz de güzel geçer.Bence imciyi de mikrocipi de kullandirtirin Ben oyle yapicam.
Maşallah canım , inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırız. Ağustosumuz bol bol hamile haberli bir ay olsunSalı günü transfer oldu iki embriyo ...hayırlı olumlu sonuçlar alırız ins ...