Merhaba tedavini hayırlı olsun sonu bebis olsun inştekrar selam arkadaşlar,
ben bugün iğnelerimi aldım.. akşama başlıyorum nasipse..
Merhaba tedavini hayırlı olsun sonu bebis olsun inş
Birsey merak ettim iğneleri vurmak için neden akşam saatlerini tercih ettiniz
Size belli bir saat mi verildi acaba?
Normalde gündüz saatlerinde daha etkili oldugunu duymuştum o yuzden soruyorum
Canım bugün opu vardı seninaynen öyle canım hamd olsun geldik sonu da güzel olur inşallah hepimizin de
Iyiyim canim ikizleri gordum geldim dinleniyorum ☺İyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz :) sn nasılsın :)
Doktor ne diyor bekleme konusunda, embriyo açısından bi sıkıntısı olmaz sanırım hem de rahim baya dinlenmiş olur, diyet yapıyorum demiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam kilo vermek için mi 6 ay öteledin. Ben olsam duramazdım :) yaşına göre karar ver :) ben bu durumda olsam beklemezdim çünkü yaşım epey var :)Ay canım inşallah ama benim kafamı kurcalayan şey farklı kiloluyum ve 6 ay sonra işlemi yaptırsam diyorum ne yapacağımı bilmiyorum 6 ay çok mu geç
2 tane sağlıklı embriyo oldu ya ilk defa, yazmaya korkuyorum, çok heyecanlıyım.. yarın reglimin 3. Günü, kontrole gidicem ve 12 gün estrofem alıcam :)Turkuazvesari
@Neyik
S sonbaharsonuyok
@Htchtchtchtc
Kızlar nasılsınız ne aşamalardasınız ; transferi belli olan yaklaşan var mı . Ne zamandır bakamadım yazılanlara arada kaynayan var mı gözümden kaçan acaba :)
Hayırlı olsun zor kısım bitmiş :) çok heyecanlı günler her gün aradıklarında korkuyordum ben acaba kaçı döllendi diye :) umarım bi sürü olur senin :) artık dinlenme ve sonrasında transfer -sonuç bekleme :)Evet ilk deneme canın . Beklemeyeceğiz su an için sorun yok dedi doktor . Dün toplandı bugün arayıp durum ne soracağım merakla bekliyorum
:) kendimmişim gibi heyecanlanıyorum yazılanları okuyunca :) doktor bana da akşam saatinde yap demişti 18:00-20:00 arası :) inşallah sağlıklı bi sürü yumurtacıkların olurtekrar selam arkadaşlar,
ben bugün iğnelerimi aldım.. akşama başlıyorum nasipse..
Nehira-27 ne güzel mutlu ettin beni. böyle demesi bile güzel.endrometriozis hastasıyım biraz sağlıklı yumurtalar kendiliğinden zor; tüp bebek olmazsa doktor amelıyat önerdi zaten. hayrılısı olsun.umarım sende de her sey yolundadır. bebişin sağlıkla büyüsün...
Çok sevindim senin adına2 tane sağlıklı embriyo oldu ya ilk defa, yazmaya korkuyorum, çok heyecanlıyım.. yarın reglimin 3. Günü, kontrole gidicem ve 12 gün estrofem alıcam :)
Ay hadi inşallaj yaaa şimdi transfer gününün kesinleşmesine bekliyorum sonra da tuttu mu diye bekleyeceğim su 15 gün heyecanlı geçecekHayırlı olsun zor kısım bitmiş :) çok heyecanlı günler her gün aradıklarında korkuyordum ben acaba kaçı döllendi diye :) umarım bi sürü olur senin :) artık dinlenme ve sonrasında transfer -sonuç bekleme :)
Çok sevindim senin adınahepimiz eninde sonunda kavuşacağız miniklere inşallah
Bizi de dondursunlar ya test gününe kadarr :)Ay hadi inşallaj yaaa şimdi transfer gününün kesinleşmesine bekliyorum sonra da tuttu mu diye bekleyeceğim su 15 gün heyecanlı geçecek
Canım 26 yaşındayım kilom 100 ne yazık ki tiroid ve Pcos yüzünden bir de psikolojik sorunlar yaşadım bir senede 25 kg aldım düzenli adet olamıyorum 13 yaşından beri.Doktor ne diyor bekleme konusunda, embriyo açısından bi sıkıntısı olmaz sanırım hem de rahim baya dinlenmiş olur, diyet yapıyorum demiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam kilo vermek için mi 6 ay öteledin. Ben olsam duramazdım :) yaşına göre karar ver :) ben bu durumda olsam beklemezdim çünkü yaşım epey var :)
Aynen :) o beklemek yok mu beklemek :) hergün geri sayıyordum ben rahim dinlendirme olmuştu bide teste gitmişti embriyo falan.1,5 ay geri saydım , transfer oldu bi de ona geri saydım 9 gün :)Ay hadi inşallaj yaaa şimdi transfer gününün kesinleşmesine bekliyorum sonra da tuttu mu diye bekleyeceğim su 15 gün heyecanlı geçecek
Yaş açısından şanslısın :) yarıyıl tatilinde olursan 2.dönem çalışacak mısın. İzinler nasıl oluyor sizin. Ayy mesleğin için iyi düşünmüşsün de beklemek zor ama dediğin gibi bu süreçte diyetisyene de gidebilirsin , önünde bi hedef olacağı için daha motive bi şekilde uygulayabilirsin diyetini. Kendine zaman ayırırsın moral verici şeylerle ilgilenirsin dinlenmiş olursunCanım 26 yaşındayım kilom 100 ne yazık ki tiroid ve Pcos yüzünden bir de psikolojik sorunlar yaşadım bir senede 25 kg aldım düzenli adet olamıyorum 13 yaşından beri.
6 ayı hem kilo vereyim dedim hem de öğretmenim yarıyıl tatilinde olsun dedim öğrencilerim mağdur olsun istemiyorum vicdanen rahatsız oluyorum
Merhaba ben de bugün başladım transfer hazırlıgına rahim dinlendirme oldu da 1 ay. Sey dicem bana hicbisi vermedi haftaya cagırdıMerhaba kızlar, transfer için rahim hazırlama aşamasındayım, estrofem kullanıyorum, şuanda göğüslerim de acayip bi ağrı adet olacakmışım gibi karnımda sancı falan var, normali midir bu içinizde bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba benim naturel siklus olucakmıs transferim. Bana bisi vermedi haftaya gel dedi normal miTurkuazvesari
@Neyik
S sonbaharsonuyok
@Htchtchtchtc
Kızlar nasılsınız ne aşamalardasınız ; transferi belli olan yaklaşan var mı . Ne zamandır bakamadım yazılanlara arada kaynayan var mı gözümden kaçan acaba :)