- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
Hormon seviyen normal endometrium ölçümün iyi olduğu için ekstra bişey yazmamıştır şimdilik takılma ayrıntıya sonuca odaklanMerhaba benim naturel siklus olucakmıs transferim. Bana bisi vermedi haftaya gel dedi normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormon seviyen normal endometrium ölçümün iyi olduğu için ekstra bişey yazmamıştır şimdilik takılma ayrıntıya sonuca odaklanMerhaba benim naturel siklus olucakmıs transferim. Bana bisi vermedi haftaya gel dedi normal mi
oldum canım çok şükür, bende senin gibi düşünüyorum en zor kısmı bu bence tedavininSvltr , opu oldun mu canım , nasılsın , koca yükü atlattın sayılır artık tedavi kısmını. Bundan sonrası dinlenme ve transfer okadar, kendini yorma olur mu
ikisi de transfer edilecek mi? çok güzel bişey 2 tane olması.2 tane sağlıklı embriyo oldu ya ilk defa, yazmaya korkuyorum, çok heyecanlıyım.. yarın reglimin 3. Günü, kontrole gidicem ve 12 gün estrofem alıcam :)
bende dün opu oldum dün kasıklarımda ve alt tarafta ağrı vardı epeyGünaydın kızlar. 2 gün önce opu oldum çıktığımda berbat bir agrım vardı . Agrı kesici iğne yapıldı akşam da rahat hareket edemedim . Uyuduktan sonra azaldı . Dün iyiydim gayet rahat hareket ediyordum sadece tuvalete gidince biraz kasılıyordum. Ama bu sabah agrı ile uyandım hani gaz sancısı gibi alt karın bölgesinde agrı. Normal mi bu ? Bir aksilik yoktur demi ?
saol canım dün doktor kontrolum vardı ameliyat sonrası. 2 ay sonra yapalım tüp yada aşılama dedi 2 ay vucut dınlensın dedı.Merhaba canim öncelikle gecmis olsun benimde iki tupumde tikali ve pkoluyum ben direk tüp bebek yaptrdim asılamayla.zamanla kaybetme bence sormak.istedgin seyleri.sorabilirsin bildigim kadariyla yardimci olurum Allahin izniyle Rabbim kucagini doldursun insallah
Geçmiş olsun canım , hem dinlenmiş olursun hem kendin denemiş olursun belki tedaviye bile gerek kalmaz. Ameliyatın etkisiyle belki kendiliğinden olur.saol canım dün doktor kontrolum vardı ameliyat sonrası. 2 ay sonra yapalım tüp yada aşılama dedi 2 ay vucut dınlensın dedı.
tuplerın acılmadanmı hamile kaldın. bende hafif pko varmış oyle demişti doktor adetlerim düzenli ama kiloluyum ve insulin direncim var
dogum kontrol hapı kullandırıyo canım kendiliginden kalmam imkansız gibi ama kalırsamda çok gülerim valla Allah ol derse olur her türlü.Geçmiş olsun canım , hem dinlenmiş olursun hem kendin denemiş olursun belki tedaviye bile gerek kalmaz. Ameliyatın etkisiyle belki kendiliğinden olur.
Bişey sormak istiyorum. Pko olmasaydı, sadece insülin direnci olsaydı yine de hamileliğe engel olur muydu . Bu insülin direnci nasıl bişey çok merak ediyorum
Evet edilecek hayırlısıyla :)ikisi de transfer edilecek mi? çok güzel bişey 2 tane olması.
Heee anladım ay bende de 2 aşılama arasındaki boşlukta ve opudan transfere bekleme süresinde doğum kontrol hapı kullandırmışlardı hep :) hiç kendim deneme şansım olmadı :) ama dediğin gibi olur mu olur :)dogum kontrol hapı kullandırıyo canım kendiliginden kalmam imkansız gibi ama kalırsamda çok gülerim valla Allah ol derse olur her türlü.
valla insülün direnci kilo vermeyi zorlaştrıyo onu biliyorum ama tek başına hamilelige engelmi bimiyorum
bana kendiniz denemek isterseniz 2 aydan sonra mola verelim bi kaç ay deneyelim dedi. yok dedim ben 2 adette gidicem hemen tüp istiycem daha önce 2 aşılama yapıldı tekrar oyalanmak istemiyorum artık.Heee anladım ay bende de 2 aşılama arasındaki boşlukta ve opudan transfere bekleme süresinde doğum kontrol hapı kullandırmışlardı hep :) hiç kendim deneme şansım olmadı :) ama dediğin gibi olur mu olur :)
Tesekkur ederim cevabın icin. Bir de bende pıhtılaşma var coraspine başlıcam adetim bitinceHormon seviyen normal endometrium ölçümün iyi olduğu için ekstra bişey yazmamıştır şimdilik takılma ayrıntıya sonuca odaklan
Telaş etme canım beni hep saat 4-5 gibi arıyorlardıKızlar ya hala aramadılar hastaneden dün sabah opu olmuştu. Acaba hala döllenme olmadı da ondan mı bekliyorlar
Hayırlı olsun opun :) seni bi yerlerden gözüm ısırıyor :) anca ararlar beni hep akşamüstü arıyorlardı telaşlanma. Kaç tane toplandıKızlar ya hala aramadılar hastaneden dün sabah opu olmuştu. Acaba hala döllenme olmadı da ondan mı bekliyorlar
N nehira -27cım ne kadar içten anlatmışsın öyles. ilgi gösterdiğin için ayrıca tesekkur ederim. öncelikle kisti olmayıp da endrometriozis olanlardanım.fakat benimki vücudumu çok afedersin bağırsaklarımı mahvediyor. agrı yapıyor.doktorum önce ameliyat mı tüp bebek mi karar veremedi. çünkü rahatsızlığın olduğu taraftan yumurtanın toplanamayacağını söyledi. ama tüp bebeğe karar verdi olmazsa ameliyat artık dedi. şimdi ben o yumurtalar işini kara kara düşünür oldum işte. inşallah sağlıklı gelişir. çünkü amh baya düşük.transfer aşamasından itibaren o hastalıklı bölgenin tutunmaya ne kadar etkisi olacak diye düşünüyorum hatta basarısız olacak gibi geliyor. sende kist agrı yapıyor muydu. allahım hayat mucizelere gebe inşallah isteyen herekese nasip olsun.Burda okuyoruz ya böyle hikayeler ummadığı anda hamile kalanlar :) bunlar arasında endemotriosis olanlar bile var :)
İlk denemeydi dimi senin, benim de endemotriosis var canım, 17 yumurtadan elimde sağlam 2 kaldı 1 ini transfer ettik, 1 ini dondurduk kist malesef kaliteyi çok etkiliyor ama 1 tane bile sağlıklı elde edebilirsek kar bize , inşallah senin daha çok olur . Aslında kendiliğinden de olabilir ama şans düşük sadece , o ay kendiliğinden büyüyen yumurta sağlam olacak da denk gelecek döllenecek. Doktor bize 3-5 ay deneyin dedi de ben dedim 1 gün bile bekleyemem olmazsa da ameliyat gibi bi yöntem var , imkansız değil durumumuz
Bu arada bişey paylaşayım , doktora özellikle sordum ; kistin etkisi yumurta büyütme aşamasında , yani büyüse bile kalitesiz olabiliyor. Ama diyelim opudan sonra döllenen sağlam 3-4 embriyon kaldı. Transfer edildi. Transfer aşamasından itibaren kistin bi etkisi yok, tutunmaya ,hamile kalmaya , olumsuz bi etkisi yok. Yeterki sağlam embriyon olsun. Tabi başka problem yoksa.
Aaa kist olmayan nasıl oluyor kız :) bilmiyordum. Ben de ağrı yapıyordu kist adet zamanları çok fena oluyordum.N nehira -27cım ne kadar içten anlatmışsın öyles. ilgi gösterdiğin için ayrıca tesekkur ederim. öncelikle kisti olmayıp da endrometriozis olanlardanım.fakat benimki vücudumu çok afedersin bağırsaklarımı mahvediyor. agrı yapıyor.doktorum önce ameliyat mı tüp bebek mi karar veremedi. çünkü rahatsızlığın olduğu taraftan yumurtanın toplanamayacağını söyledi. ama tüp bebeğe karar verdi olmazsa ameliyat artık dedi. şimdi ben o yumurtalar işini kara kara düşünür oldum işte. inşallah sağlıklı gelişir. çünkü amh baya düşük.transfer aşamasından itibaren o hastalıklı bölgenin tutunmaya ne kadar etkisi olacak diye düşünüyorum hatta basarısız olacak gibi geliyor. sende kist agrı yapıyor muydu. allahım hayat mucizelere gebe inşallah isteyen herekese nasip olsun.