Antalya tup bebek merkezi kemal ozgure2 ye nasıl bakmadılar ?? çok ilginç ya, nerdeydi tedaviniz
Tum kalbim le dua ediyorum. Insallah bol Bol emriyolarin olur ve annesine tutunur saglicaklaselam arkadaşlar ,
benim de 1 başarısız aşılama ve 1 iptal edilen tedaviden sonra nasipse yarın tüp bebek için tedavimiz başlıyor..
hepimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah..
Sürekli alınmıyor kan bende takılmıştım ona ama rahat ol güvenilir dr elindesin bende Kemal bey hastasıydımAntalya tup bebek merkezi kemal ozgur
Yok ilk denemeyi orada yaptirmistik. Simdi konya secil kahveci ye gidecegim. Kemal ozgur hakkinda bisey diyemem.Sürekli alınmıyor kan bende takılmıştım ona ama rahat ol güvenilir dr elindesin bende Kemal bey hastasıydım
İnşallah çok güzel ilerler , ve güzel sonuç alırsın. İlk başta nasıl bitecek bu süreç diyorsun da bi anda gelip geçiyor , hiç merak etme. Bulunduğun şehirde tedavi görüyorsan okadar zorlu bi süreç değil.selam arkadaşlar ,
benim de 1 başarısız aşılama ve 1 iptal edilen tedaviden sonra nasipse yarın tüp bebek için tedavimiz başlıyor..
hepimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah..
Hım pardon yanlış yerden girdim msja o zaman zamanı gelince oluyor inşallah rabbim saglıkla hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin rabbimYok ilk denemeyi orada yaptirmistik. Simdi konya secil kahveci ye gidecegim. Kemal ozgur hakkinda bisey diyemem.
Aaa sen de mi orda tedavi göreceksin, için rahat olsun çok tecrübeli sağlam bi doktor. Ben de orda tedavi gördüm.Antalya tup bebek merkezi kemal ozgur
Insallah cumlemizeHım pardon yanlış yerden girdim msja o zaman zamanı gelince oluyor inşallah rabbim saglıkla hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin rabbim
Benim ilk tedavi ordaydi. Ikinciyi konya secil kahveci de yaptiracagim kismetseAaa sen de mi orda tedavi göreceksin, için rahat olsun çok tecrübeli sağlam bi doktor. Ben de orda tedavi gördüm.
Benim de e2 falan bakmadı.
Ben opuda verilen anesteziden korkuyorum. Daha once opuyla beraber histeroskopi yapıldı .sanirim daha fazla vermislerdi anesteziyi. Daha az olacak diye avutuyorum simdi kendimiİnşallah çok güzel ilerler , ve güzel sonuç alırsın. İlk başta nasıl bitecek bu süreç diyorsun da bi anda gelip geçiyor , hiç merak etme. Bulunduğun şehirde tedavi görüyorsan okadar zorlu bi süreç değil.
en azından transfer öncesinde e2 bakılmıyor mu?Sürekli alınmıyor kan bende takılmıştım ona ama rahat ol güvenilir dr elindesin bende Kemal bey hastasıydım
Her ne kadar insanın haberi olmasa da opudan şundan bundan , düşüncesi bile ürkütüyor insanı :) aslında uyandığında bitmiş oluyorBen opuda verilen anesteziden korkuyorum. Daha once opuyla beraber histeroskopi yapıldı .sanirim daha fazla vermislerdi anesteziyi. Daha az olacak diye avutuyorum simdi kendimi
Transferden önce progestan için kan alınıyor lh falan bakılıyoren azından transfer öncesinde e2 bakılmıyor mu?
Insallah hepimi, yavrularimizi kucagimiza alip yasadiklarimizi unuturuzHer ne kadar insanın haberi olmasa da opudan şundan bundan , düşüncesi bile ürkütüyor insanı :) aslında uyandığında bitmiş oluyorben çok gerilmiştim opuda
Ben antalyada başlayacaksın sandım pardon :) yeni tedavin daha hayırlı olur inşallah
Maşallah hangi ara opu oldun kız :) hadi hayırlısı :) kaç tane transfer edilecek ? Kaç gün beklediler labaratuvarda
Ben de yuvarlanıp gidiyom , normal yaşamım standart :) cuma günü kalp atışını duyarsak rahat bi nefes alcam inşallah
İnşallah çok güzel ilerler , ve güzel sonuç alırsın. İlk başta nasıl bitecek bu süreç diyorsun da bi anda gelip geçiyor , hiç merak etme. Bulunduğun şehirde tedavi görüyorsan okadar zorlu bi süreç değil.
Aldım bebeğimi canım 2 tane ydi ama dün birinin gelişimi durmuş bir tane oldu tutacak inşaAllah :))H hayalim mucize , bugün transferin var sanırım hayırlı olsun inşallah güzel geçer , kaç tane transfer edilecekti sana
tüpün olduğu taraftan yumurtlarsan şansın daha fazla. tüpün olmaması, herhangi başka bir sorunun yoksa sadece doğal yolla hamile kalma süresini uzatıyor. ama eşlik eden başka bir problem varsa spontan gebelik uzun zaman alabilir. bu yüzden doktor spontan gebelik elde edebileceğini söylemiş. tek tüple hamile kalan bi sürü kadın var tabi ki.kızlar merhaba aranızda hiç tek tüple hamile kalan varmı. geçen hafta sag tüpüm hidroselpinks yüzünden komle alındı doktor 1 ay dinlenicez sonrada ya tüp ya aşılama yapıcaz dedi. kendi kendine de kalabilirsin bu arada dedi . sizlerde böyle olan hamile kalan varmı diye merak ettim
teşekkürler bizim aşılama daha mantıklı sanki o zaman. eşimdede sprem sayısı az biraz çünkütüpün olduğu taraftan yumurtlarsan şansın daha fazla. tüpün olmaması, herhangi başka bir sorunun yoksa sadece doğal yolla hamile kalma süresini uzatıyor. ama eşlik eden başka bir problem varsa spontan gebelik uzun zaman alabilir. bu yüzden doktor spontan gebelik elde edebileceğini söylemiş. tek tüple hamile kalan bi sürü kadın var tabi ki.