- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahEvet ilk denemem 10.gunde yaptim testi olsa zaten cikardi dimi tesekkur ederim amin
Bu sefer olmadı diye olmayacak diye bişey yok kesinlikle, insan beklenetiye giriyor ister istemez olmayınca üzülüyor doğal olarak. Dondurulmuş embriyoların varsa , belki şans onlarda bilemeyiz. Dinlen biraz. Tekrar devam. Daha 1.denemen. Benim de çikolata kisti vardı bak sorunumuz da aynı. Tüp bebekte çikolata kisti sorun değil. . Yeterki güzel embriyon olsun.Arkadaalar merhana bugun transferin 10.gunu az once kan testi yaptirdim sinuc 0.48 cikti sizce 12.gun durum degisir mi lutfen yardim cok uzgunum
Senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah ben hastanedeyim şimdi opu var gerildim biraz sizin de agriniz olmuş muydu@Turkuazvesari , N Neyik ,Minnoskafa . , @9ay
tedavileriniz bitti mi kızlar opu yapıldı mı yapılacak mı ne aşamadasınız :)
Opuya kadar heyecan vardı , opuda uyuduğun için hiçbişeyden haberin olmayacak, uayndıktan sonra kasıklarında ağrı oluyor. Bana ağrı kesici iğne yaptılar, sonrasında herhangi bi şikayetim olmadı. İnşallah bi sürü kaliteli yumurtan toplanır canım hdi hayırlısıSenin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah ben hastanedeyim şimdi opu var gerildim biraz sizin de agriniz olmuş muydu
Hayırlısı sağlıklısı olsun canımÖnerim şu ; ağır kaldırma stresten uzak dur. Bu kadar. benİm doktor normal hayatına devam et herşey serbest dedi öyle yaptım , hatta transferden sonra 4 saat yolculuk yaptım.
Benim 1 tane 5.gün embriyosuydu , en iyi gelişeni seçtik ve pgt ye gönderdik, o yüzden tek koyalım dedi. Olma ihtimali yüksek zaten 2 koyarsak ikiz riski var diye. Kalitesi düşük olsa 2 tane koyardık ama . Benim hcg deeğerleri normal gerçi ikiz olup olmayacağı sadece değerlerden belli olmuyor sanırım. 1 tane olsun sağlıklı olsun, çalışıyorum ikiz olursa çok zorlanırım. İkiz olmasın diye 2koymadık zaten :)
Aşılama arkadaşım :) burası aşılama başlığımız gibi değil hamile kaynıyor maşallah allah daha da arttırsın inşallah. Bu da gösteriyor ki aşılama çok işe yaramıyormuş aslında kendi adıma zaman kaybetmişim diyorum. Ben de bekliyorum seni :) ama inşallah kendiliğinden kalırsın da süpriz olur :)Nehira-27 aşılama arkadaşım burası hamile dolmuş maşallah bende artık heycanla bekliyorum bidahaki ayı:)
bu arada burda bahçeçide tedavi olanlar varmı?
O konuda çeşitli söylentiler varHayırlısı sağlıklısı olsun canım
Aslinabakarsan bende endişe duyuyorum 2 diye ama stres olmamaya çalışıyorum hersry rabbim den bakalım nasıl nasip olacak
Rabbim gönlümüze göre versin.
Birde tahmini doğumu son adetine göre mi hesapladın :) normalle aynı mı oluyor ?
aşılamada bi umuttu valla yılmadan 3 kere yaptım bideAşılama arkadaşım :) burası aşılama başlığımız gibi değil hamile kaynıyor maşallah allah daha da arttırsın inşallah. Bu da gösteriyor ki aşılama çok işe yaramıyormuş aslında kendi adıma zaman kaybetmişim diyorum. Ben de bekliyorum seni :) ama inşallah kendiliğinden kalırsın da süpriz olur :)
1.sayfada kimin hangi ilde olduğu yazıyor orda vardır belki bahçeciye giden ama şuan aklımda yok var mıydı diye :)
Sorma bilmediğimiz için o da bi mucizeydi bizim için , ben 1. Aşılamada negatifi aldım , doktor dedi 2.yi denemeyelim tüp bebeğe git. Ben dedim yok 2. Aşılamayı da yapın :) kadın bi bildiği var da söylüyor dimi ama yok dinlemeyecem :)aşılamada bi umuttu valla yılmadan 3 kere yaptım bidekiminin tutuyor nasip ne diyelim .cok mutlu oldum hamile olmana :) hamilelik takviminde yakıştı rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin :) inşallah hapimiz yaşarız bu duyguları
amin inşallah bakalım artık günümüzü bekliyoruz bolca vitamine verdi dr.:) kuzum kilo falan aldınız mı ilaçlarlaSorma bilmediğimiz için o da bi mucizeydi bizim için , ben 1. Aşılamada negatifi aldım , doktor dedi 2.yi denemeyelim tüp bebeğe git. Ben dedim yok 2. Aşılamayı da yapın :) kadın bi bildiği var da söylüyor dimi ama yok dinlemeyecem :)
En kısa zamanda inşallah sni de hamile görürüz canım
Ben ne tedavi aşamasında , ne opudan sonra ne iğnelerden ne haplardan hiç bi tık etkilenmedim nasıl bi vücudum var bilmiyom :)amin inşallah bakalım artık günümüzü bekliyoruz bolca vitamine verdi dr.:) kuzum kilo falan aldınız mı ilaçlarla
oh maşşallah :) bende takıntılıyım kesin alırımBen ne tedavi aşamasında , ne opudan sonra ne iğnelerden ne haplardan bi tık etkilenmedim nasıl bi vücudum var bilmiyom :)
Ben bahcecide tedavi oluyorumNehira-27 aşılama arkadaşım burası hamile dolmuş maşallah bende artık heycanla bekliyorum bidahaki ayı:)
aa ben burçak hanımdayım zi kimdesiniz ve hangi aşamadasınız ben daha onumuzdekı ay baslıyacagım ıcın bişey bilmeyenlerdenim memnunmusunuz klinikten ? ay cok soru sordumBen bahcecide tedavi oluyorum
Ben bahçeci umutta oldum cnmNehira-27 aşılama arkadaşım burası hamile dolmuş maşallah bende artık heycanla bekliyorum bidahaki ayı:)
EWET canım bende hep olumlu duşundum senin adınada çok sevindim anlatmam tarifsiz inş keseyi de kalp atısını da duyarsın hber et herseyden :)Ayyyy çok sağol :) 2-3 gündür giremedim ama bi ara yazılanlara göz atmaya çalıştım ; ne kadar içten sevinmişsin :) çok sağol . Sabredince ve olumlu düşününce oluyormuş
Ben Kübra hanıma gidiyorum şimdilik memnunum klinikten çok guleryuzlu ve ilgili davranıyorlar bugün opu oldum hastanedeyim hala birazdan çıkacağımaa ben burçak hanımdayım zi kimdesiniz ve hangi aşamadasınız ben daha onumuzdekı ay baslıyacagım ıcın bişey bilmeyenlerdenim memnunmusunuz klinikten ? ay cok soru sordum
Canim cok tesekkur ederim.yorumuna benin zaten bir tane olmistu embriyom tabii allahtan umit kesilmez ama gercekten cok zor bir yol allah herkesin yardimcisi olsunBu sefer olmadı diye olmayacak diye bişey yok kesinlikle, insan beklenetiye giriyor ister istemez olmayınca üzülüyor doğal olarak. Dondurulmuş embriyoların varsa , belki şans onlarda bilemeyiz. Dinlen biraz. Tekrar devam. Daha 1.denemen. Benim de çikolata kisti vardı bak sorunumuz da aynı. Tüp bebekte çikolata kisti sorun değil. . Yeterki güzel embriyon olsun.