Maşallah valla bana ilk coraspin dokundu dr bırak dedi ilk günden ve hibor a dayanamıyorum sabahtan sarıyor stresi her vurulusta ağlıyorum:)Ben ne tedavi aşamasında , ne opudan sonra ne iğnelerden ne haplardan hiç bi tık etkilenmedim nasıl bi vücudum var bilmiyom :)
neden ki canım çok mu yakıyor acıtıyorMaşallah valla bana ilk coraspin dokundu dr bırak dedi ilk günden ve hibor a dayanamıyorum sabahtan sarıyor stresi her vurulusta ağlıyorum:)
hayırlısı olsun ınsallah canım:)Ben Kübra hanıma gidiyorum şimdilik memnunum klinikten çok guleryuzlu ve ilgili davranıyorlar bugün opu oldum hastanedeyim hala birazdan çıkacağım
bende korktum acıtıo demekkineden ki canım çok mu yakıyor acıtıyor
İşte çikolata kistinin etkisi tam bu noktada ortaya çıkıyor, benim 17 yumurtam toplanmıştı. Bu ilk transferimde 1 embriyo koyuldu , şuan dondurulmuşum kaç tane diye sorarsan 1 tane. Düşün. Hani bu sefer olmasa ; 3-5 tane embriyom var güzel kalitede onlarla deneriz diyemiyozCanim cok tesekkur ederim.yorumuna benin zaten bir tane olmistu embriyom tabii allahtan umit kesilmez ama gercekten cok zor bir yol allah herkesin yardimcisi olsun
Bide birsey sormak istiyorum bilgin varsa yardimci olur musun ben criona jel kullaniyordum teste kadar yap dediler bana ttansferden once kullanmaya basladigim icin dun bitti 10.gunu test yaptim ya ben alayim mi acaba yoksa gerek yok mu hemsireye sordum dun al dediler ama sonuvta bir gunle o deger yikselmez yani dimi almasam olir mi bosuna 100 tl para vermek istemiyorim
Aslında midem çok hassastır ama bu tedavi sürecinde hiç bi etki yaşamadım, acaba iğneler sayesinde kilo alırmıyım diye umut ettim ama yok :)Maşallah valla bana ilk coraspin dokundu dr bırak dedi ilk günden ve hibor a dayanamıyorum sabahtan sarıyor stresi her vurulusta ağlıyorum:)
UMUT mu ettın kac kılosun kı kız:)Aslında midem çok hassastır ama bu tedavi sürecinde hiç bi etki yaşamadım, acaba iğneler sayesinde kilo alırmıyım diye umut ettim ama yok :)
Cankm kan testi yaptim ben ama yarin tekrar yapmayi dusunuyorum 12.gun tam yarin oluyir ama benim bu aksamlik yok yarin sabhta tekrar test yapacagim cikacagini sabmiyorim ama iste umut dunyasi almayim en iyisi sadece bu aksamlik icin cevabin icin cok tesekkir ederim.İşte çikolata kistinin etkisi tam bu noktada ortaya çıkıyor, benim 17 yumurtam toplanmıştı. Bu ilk transferimde 1 embriyo koyuldu , şuan dondurulmuşum kaç tane diye sorarsan 1 tane. Düşün. Hani bu sefer olmasa ; 3-5 tane embriyom var güzel kalitede onlarla deneriz diyemiyozkistin zararı yumurtanın sayısını kalitesini düşürmesi, yumurta büyüyor topluyorsun ama döllenmiyor içi fos ama embriyo oluştuktan sonra transferde tutup tutmaması ve ya farklı şeylerde bi olumsuz etkeni yok. 1 tane olsun sağlam olsun yeterki.
Bu crinone olayında bende aynı şeyi yaşadım :) sadece son sabah yapacağım bi tane kalmıştı, normalde daha test günüm gelmemişti 2 gün vardı, eczaneye girdim crinoneyi aldım geri koydum yarın alırım diye :) idrar testi aldım en azından bi fikir olur diye. Testte çıkmasa almayacaktım. 100 tl az değil
Senin yptığın test kan testi dimi, o yanıltmaz sanırım. Tekrar test yapmayı düşünüyormusun. Eğer yapacaksan ondan sonra karar ver alıp almamaya. Test yapmam diyorsan, alma istersen
Çok açıyor valla göbeğim mosmor oluyor daha bugün 3 oldu 5 dk ağlıyorum hergün ama sonra geçiyor işte yinede bi mutluluğu ümidi var yaneden ki canım çok mu yakıyor acıtıyor
ınsallah karsılıgını guzel alırsın canım dayanmalıyız sanırım bızımde ımtıhanımız bunlarÇok açıyor valla göbeğim mosmor oluyor daha bugün 3 oldu 5 dk ağlıyorum hergün ama sonra geçiyor işte yinede bi mutluluğu ümidi var ya
Çabalarının gözyaşlarının mükafatını hayırlısı ile versin Rabbim inşallah için geçecek bugünler evlatlarımızı kucağımıza alınca hepsi unutulacak inşallahÇok açıyor valla göbeğim mosmor oluyor daha bugün 3 oldu 5 dk ağlıyorum hergün ama sonra geçiyor işte yinede bi mutluluğu ümidi var ya
Aynen bi akşam crinone yapmayıversen bişey olmaz heralde , sonuçta unutmuş d olabilirdin yapmayı. 2.testten sonra karar verirsin alıp almamaya, inşallah bi süpriz olur koşa koşa crinone alırsın :)Cankm kan testi yaptim ben ama yarin tekrar yapmayi dusunuyorum 12.gun tam yarin oluyir ama benim bu aksamlik yok yarin sabhta tekrar test yapacagim cikacagini sabmiyorim ama iste umut dunyasi almayim en iyisi sadece bu aksamlik icin cevabin icin cok tesekkir ederim.
Çok sağol amin inşallah , darısı isteyen herkese.Nehira-27 masallh tebrik ederim ... çok çok sevindim senin adına . . Darısı biz isteyenlere olsun insallh. Sağlıkla hayirla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Umut dünyası işte :) 47-48 kiloyumUMUT mu ettın kac kılosun kı kız:)
ne alaka bilmiyorum ama ben seni böyle etli butlu bi kız gibi hayal etmiştim. profil fotoğrafındaki tombiş yanaklı bebeğin etkisi sanırım:)Umut dünyası işte :) 47-48 kiloyum
Benim 17 tane toplanmıştı , ilk 24 saatte direk 10 u gitti , 7 kaldı.12 yumurtam toplandı ama 5 tanesi boşmuş 7 tane kaldı moralim bozuldu kaç tanesi 5. güne gelebilir ki
ne alaka bilmiyorum ama ben seni böyle etli butlu bi kız gibi hayal etmiştim. profil fotoğrafındaki tombiş yanaklı bebeğin etkisi sanırım:)