Geçmiş olsun biran önce atlatırsınız inşallahÜye
Yeni
Kızlar okuyamadim hastanedeyim ohss oldum. Yatış verildi. Telefonum bozuldu eşimin telefonu pek geçmiyor elime.
Sonuç 256 çıktı çok şükür ama dediğim gibi hastanede yatıyorum inşallah sağlıkla atlatiriz. Müsait olunca hepsini okurum.
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah, bebeğinizde hayırlı olsunÜye
Yeni
Kızlar okuyamadim hastanedeyim ohss oldum. Yatış verildi. Telefonum bozuldu eşimin telefonu pek geçmiyor elime.
Sonuç 256 çıktı çok şükür ama dediğim gibi hastanede yatıyorum inşallah sağlıkla atlatiriz. Müsait olunca hepsini okurum.
nehira çok sevindim canım rbbim sag salim kucagına almayı nasip etsin :)Kızlar günaydın :)
Transferin 9.günü 1.kan tahlilim 140 çıkmıştı.
Dün (yani transferin 11.günü) 2.kan tahlilimi yaptırdım 284 çıktı.
Yarın son bi kez daha yaptıracam , inşallah o da düzgün ve orantılı ilerler.
Tedaviye yeni başlayanlar, yada opu olup transfer bekleyenler :) burda önceki pozitif çıkanların dedikleri gerçekten doğruymuş, insan hiç oh be deyip rahatlayamıyor değişik bi duygu :) her seferinde bi sonraki adımdan endişeleniyorsun :) belki kendiliğimizden hamile kalsak böyle endişelerle yüzleşmezdik
Ayyyy çok sağol :) 2-3 gündür giremedim ama bi ara yazılanlara göz atmaya çalıştım ; ne kadar içten sevinmişsin :) çok sağol . Sabredince ve olumlu düşününce oluyormuşnehira çok sevindim canım rbbim sag salim kucagına almayı nasip etsin :)
Hayırlı olsun nehira sağlıkla kucagınıza almak nasip olsunKızlar günaydın :)
Tedaviye yeni başlayanlar, yada opu olup transfer bekleyenler :) burda önceki pozitif çıkanların dedikleri gerçekten doğruymuş, insan hiç oh be deyip rahatlayamıyor değişik bi duygu :) her seferinde bi sonraki adımdan endişeleniyorsun :) belki kendiliğimizden hamile kalsak böyle endişelerle yüzleşmezdik
Selam canım , kişiden kişiye değişiyor sanırım , ortalama 15-20 gün sürüyor tedavi diye tahmin ediyorum.kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum tecrübelirinize dayanarak
mesela ben 25 temmuz da adet olsam
yumurta toplama ve transfer tahmini olarak hangi günlerde olur
izinlerimi ayarlayacağım süreci bilmediğim için hesaplayamıyorum
canım çok sevindim çok şükür emeklerinin karşılığını aldın inşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsinKızlar günaydın :)
Turkuazvesari , N Neyik , Minnoskafa . , 9ay
tedavileriniz bitti mi kızlar opu yapıldı mı yapılacak mı ne aşamadasınız :)
Sağol, inşallah hepimize nasip olsun. Okadar sıkıntı çektik , hakettik Allah da yüzümüze baktıHayırlı olsun nehira sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun
Çok sevindim :)))Kızlar günaydın :)
Benim opu ya perşembe ya da cuma olacak. Henüz netleşmediği için yazmamıştım. Bugün son kontrolüm var :)Turkuazvesari , N Neyik , Minnoskafa . , 9ay
tedavileriniz bitti mi kızlar opu yapıldı mı yapılacak mı ne aşamadasınız :)
Ayyyy birkaç gündür girememiştim , opu olmuş transfer olmuş maşallah. Tütütütütü :) pazar günü oldu dimi transferin, oğudan sonra 5.güne kadar mı yakip edildi ve son olarak 2 tane transfer oldu yazmışsın ya 1 tane koyulcaktı diye htırlıyorum, sen mi istedin doktor mu öyle dedi :) tekrar hayırlı olsun canım , şimdi bekleme sırası sende hadi bakalım en güzel ve heyacnlı kısmı :)Banada 2 blast transferi oldu umarim o mutlulugu bende yasarim Rabbim yardımcımız olsun tamamına erdirsin
2 lt su tüketiyorum ama daha fazla içmeye çalışmak lazım heralde! bende yatmıyorum ama yormuyorum da kendimi ilaçlar midemi mahvetti ilk günden onu napcam bilmiyorum
Hadi hayırlısı :)Benim opu ya perşembe ya da cuma olacak. Henüz netleşmediği için yazmamıştım. Bugün son kontrolüm var :)
Öncelikle sana hayr'li olsun inan çok sevindim Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Ayyyy birkaç gündür girememiştim , opu olmuş transfer olmuş maşallah. Tütütütütü :) pazar günü oldu dimi transferin, oğudan sonra 5.güne kadar mı yakip edildi ve son olarak 2 tane transfer oldu yazmışsın ya 1 tane koyulcaktı diye htırlıyorum, sen mi istedin doktor mu öyle dedi :) tekrar hayırlı olsun canım , şimdi bekleme sırası sende hadi bakalım en güzel ve heyacnlı kısmı :)
arkadaşım 0.48 maalesef yükselebilecek bir değer değilArkadaalar merhana bugun transferin 10.gunu az once kan testi yaptirdim sinuc 0.48 cikti sizce 12.gun durum degisir mi lutfen yardim cok uzgunum
Önerim şu ; ağır kaldırma stresten uzak dur. Bu kadar. benİm doktor normal hayatına devam et herşey serbest dedi öyle yaptım , hatta transferden sonra 4 saat yolculuk yaptım.Öncelikle sana hayr'li olsun inan çok sevindim Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Benimde 2 gün oldu işte şükürler olsun oyalanmaya çalışıyorum beslenme dinlenme.
bi önerin varsa alırım :)
Dr m son anda rahim cok iyi durumda embriyolarda blast durumunda şansınızı iyice artıralım 2 olsun dedi ya bismillah kabul ettim bende bakalım hayırlısı...
Senin bhcg kaç 2 ihtimali var mı acaba? Nasıl durumun?
Evet ilk denemem 10.gunde yaptim testi olsa zaten cikardi dimi tesekkur ederim aminarkadaşım 0.48 maalesef yükselebilecek bir değer değil
allah yar ve yardımcımız olsun
ilk denemen sanırım , allah tekrarını yaşatmasın hayırlı evlat nasip etsin