- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
Tatlım ben ebeyim Latince yazıyo hcg diye yazmaz gonadotropin diye geçer. Human coryonik gonadotropin baş harflerine bak hcg nin açılımıİçerdiğini bulamadım ben, nerede yazıyor
Canım benim gonapeptyl iğnesini yaptıktan 1 hafta sonrasına kan testi günüm zaten 10 gün bekleme vermediler.Gonapeptyl hcg içeriyor diye biliyomheralde 10 gün içinde atılıyor vücuttan
Çok büyük bir anlam yüklemiyorum ben daha önce düşük yaptığım için önemli olan sağlıkla doğurabilmek benim için.Farkındayım ben de merak ediyorum da iki embriyo taze transfer seninki şansın zaten çok yüksek bende de var bi tane erken gebelik testi ama azimle direniyorum
Ben de dört tane düşük yaptım ve son gebeliğim gonal f ovitrelle çatlatma iğnesinden 11 gün sonra beta hcg 15 çıkmıştı. Tabiki önemli olan devam etmesi sadece biraz aceleci davranmışsınCanım benim gonapeptyl iğnesini yaptıktan 1 hafta sonrasına kan testi günüm zaten 10 gün bekleme vermediler.
Çok büyük bir anlam yüklemiyorum ben daha önce düşük yaptığım için önemli olan sağlıkla doğurabilmek benim için.
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bu test sadece bir basamak sabun Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Hayırlısı canım sevinmek için erkenbecidina
Ay Hadi İnş hanım arkadaşım Rabbim şu sevincini daim etsin umutlarını boşa çıkarmasın hayırlısı olsun tüm yüreğimle diliyorum
Testi bir kaç gün sonra tekrarla Lütfen İnş daha koyu çıkacak bu sefer
Himm öyle olabilir ben hcg diye baktım. Ama iğne sonrasi 7 gün içinde testim var onu gözden kacirdi mi bunlarTatlım ben ebeyim Latince yazıyo hcg diye yazmaz gonadotropin diye geçer. Human coryonik gonadotropin baş harflerine bak hcg nin açılımı
Erken olduğunu biliyorum yine de yapmak istedim. Hepsi bu.Ben de dört tane düşük yaptım ve son gebeliğim gonal f ovitrelle çatlatma iğnesinden 11 gün sonra beta hcg 15 çıkmıştı. Tabiki önemli olan devam etmesi sadece biraz aceleci davranmışsın
Hayır gözden kaçmadı hcg içeriği o güne kadar belli bi rakamın altına düşer yada sıfırlanır. Ama pozitif testin daha yüksek çıkıyor ayrımı öyle yapılıyor zaten günaşırı tekrarda ikiye de katladı mı sorun yokHayırlısı canım sevinmek için erken
Himm öyle olabilir ben hcg diye baktım. Ama iğne sonrasi 7 gün içinde testim var onu gözden kacirdi mi bunlar
Yargılamak için yazmadım yada kırıcı olmak istemedim tabiki nasıl iyi hissedeceksen öyle yapErken olduğunu biliyorum yine de yapmak istedim. Hepsi bu.
Hayır gözden kaçmadı hcg içeriği o güne kadar belli bi rakamın altına düşer yada sıfırlanır. Ama pozitif testin daha yüksek çıkıyor ayrımı öyle yapılıyor zaten günaşırı tekrarda ikiye de katladı mı sorun yok
Yargılamak için yazmadım yada kırıcı olmak istemedim tabiki nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Benim gözüm de senin üzerinde :) ben de 2.günden itibaren kasık ağrısı olmuştu, dün biraz bel ağrım oldu.bugün 6.gün ve ağrı sızı kayboldu. Şöyle düşünmek istiyorum dün yerleşme tamamlandı artık normale döndü herşey :)Nehira-27 sende durumlar ne senle aynı gün olduğumuz için gözüm üzerinde. Kasık ağrısı dışında var mı bişey
:) Pazar günü transfer oldum bugün 3.gunum haftaya cuma test gunumins güzel haberler veririm ben de burda. Günün Lee zor geçiyor biraz...aras25 , kız sen transfer oldun mu , ben seni opu oldun transfer bekliyon sanıyom :) ne zaman transfer oldun
Amin inşallah boşa çıkarmasın Rabbim.Seni anlıyorum ben mucize beklediğim halde dayanamayıp yapmaktan korkuyorum.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.testi yapmamak için direniyorum
İnşallah olumlu sonuç alırsın sen de Rabbim hayırla nasip etsin:) Pazar günü transfer oldum bugün 3.gunum haftaya cuma test gunumins güzel haberler veririm ben de burda. Günün Lee zor geçiyor biraz...
Maşallah :) ne zaman opu oldun :):) Pazar günü transfer oldum bugün 3.gunum haftaya cuma test gunumins güzel haberler veririm ben de burda. Günün Lee zor geçiyor biraz...
Belli belirsiz sol kasığımda ince bi sızı var o kadar. İlk tüp bebek denemem ama dört gebelik geçmişim var benim göğüslerim gebeliklerimde büyür acırdı mutlaka şuan göğüsler yumuşak ağrı sızı yokBenim gözüm de senin üzerinde :) ben de 2.günden itibaren kasık ağrısı olmuştu, dün biraz bel ağrım oldu.bugün 6.gün ve ağrı sızı kayboldu. Şöyle düşünmek istiyorum dün yerleşme tamamlandı artık normale döndü herşey :)
Benim 5. Gün embriyosu ve tablodakine bakarsam , dün tutunma tamamlanmış, düne kadar ağrım oldu ama bugün kayboldu , 6. Günde hcg salgılanmaya başlar diyor , yoksa bugün hcg mi salgılanmaya başladı ben de5. Gün embriyosu transfer edilenler , transferden sonra gün gün içerdeki gelişimi