Ben hiç düşünmüyom, sadece pazartesi test yapacam onu biliyom demiştin, ben de ne iradeli bi kız demiştim :) nazar değdirdim heralde :) ayrıca bugün 4.günün , kır dizini otur5. Günü idrar testi çıkar mi kızlar fikri olan
Biliyorum çok erken ama deliricigimmm
Bile bile yapsamHyr çıkmaz yapma Persmbe yada cuma yap cnm
Yok lütfen üzülme canım, yaşandı bitti işte.Canım çok özür dilerim yazmışmıydın yukarıyı okumadım yarana tuz basmak için sormadım İnan allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin
Deney amaçlı aslında, yanımda yegenlerim varken vakit geçiyordu düşünmüyordum ama bugün gittiler benim kafa saçma şeylerle uğraşıyor. Oyalanamiyorum eşim dışarı çıkarmıyor tv izlemekten bıktım tabi mantıksız ben de farkındayımBen hiç düşünmüyom, sadece pazartesi test yapacam onu biliyom demiştin, ben de ne iradeli bi kız demiştim :) nazar değdirdim heralde :) ayrıca bugün 4.günün , kır dizini oturne yapıyoruz sabrediyoruz
Yap o zman tatlimBile bile yapsam
Ben de aynı durumdayım :) sağa dönüyom aklımda test sola dönüyom aynı :) cuma akşamı yapacam ben. Sen bizden 1 gün sonra transfer oldun cumadan önce yapma, cuma günü beraber yapalım,Deney amaçlı aslında, yanımda yegenlerim varken vakit geçiyordu düşünmüyordum ama bugün gittiler benim kafa saçma şeylerle uğraşıyor. Oyalanamiyorum eşim dışarı çıkarmıyor tv izlemekten bıktım tabi mantıksız ben de farkındayım
Delidir ne yapsa yeridir meselesine döndüYap o zman tatlim
Allah razı olsun. Insallah sizin de tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Siz test yapmayı düşünüyor musunuz. Bir de yakın bir arkadaşım sizin durumunuzda gittiği doktorlarin bu konu da pek ilgilenmediklerinden muzdarip. Tedavi olduğunuz doktoru tavsiye eder misiniz. Belki bu vesileyle ona da bir umut olur.
İnşallah dayanirımBen de aynı durumdayım :) sağa dönüyom aklımda test sola dönüyom aynı :) cuma akşamı yapacam ben. Sen bizden 1 gün sonra transfer oldun cumadan önce yapma, cuma günü beraber yapalım,nesmertoglu da cuma yapacak, N nbbn de cuma yapacak
Kızlar bende aynıyım gündüz işteyim ama aklımda hep test nasıl geçecek 2 gün bilmiyorumBen de aynı durumdayım :) sağa dönüyom aklımda test sola dönüyom aynı :) cuma akşamı yapacam ben. Sen bizden 1 gün sonra transfer oldun cumadan önce yapma, cuma günü beraber yapalım,nesmertoglu da cuma yapacak, N nbbn de cuma yapacak
Birkaç günlük uyku lazım bize başka yolu yok gibiKızlar bende aynıyım gündüz işteyim ama aklımda hep test nasıl geçecek 2 gün bilmiyorum
Eşime demiştim ki cumartesiye kadar yapmayacam, bugün dedim ki cuma yapacam :)Kızlar bende aynıyım gündüz işteyim ama aklımda hep test nasıl geçecek 2 gün bilmiyorum
Benim eşim testleri aldı geldi iki de bir yaptın mi diye soruyor dedim yapmadumm yahuu ben de merak ediyorum dediEşime demiştim ki cumartesiye kadar yapmayacam, bugün dedim ki cuma yapacam :)
Yarın 1 gün daha öne alırsın diyor
Cuma hayırlı gün kendini öyle motive et, sonucun sağlam olması için sabretcez, şimdi yapsak sadece kafa karışcak başka hiçbişey olmayacak :)Birkaç günlük uyku lazım bize başka yolu yok gibi
İyiymiş :) benimki de öyle olsa keşke; tam tersi gününden önce hiç istemiyor yapmamıBenim eşim testleri aldı geldi iki de bir yaptın mi diye soruyor dedim yapmadumm yahuu ben de merak ediyorum dedi
Allah'ım sen bize sabır ver. Hadi bakalım inşallah.Cuma hayırlı gün kendini öyle motive et, sonucun sağlam olması için sabretcez, şimdi yapsak sadece kafa karışcak başka hiçbişey olmayacak :)
İnşallah beklemek okadar zor ki :) yarın çarşamba ne kaldı ki , ya pozitif alsak ne güzel olur , doğum tarihi yakın olan bebelerCuma günü bol bol güzel haberler alalım inşallah