- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
İş yerinden arkadaş aradı 6 . Gün ben de çıkmıştı bu ne rahatlık yap at diye umarsızca yaptım umutsuzdum çünkü yüzdüm ettim şoka girdim atlatamıyorumSüper inşallah kanda da görürüz pozitifi gaza maza geliyoruz işte ne yapalım hani derler ya aklımda duracağına midem de Dursun o misal
Sende yap bakalım seni çok merak ediyorumOzaaman ben de yaparım neyim eksikbiraz düşüneyim de ani bi kararla yapabilirim
Normal kaset nasıl oluyor kız , normal test miGaza geldik yaptım bende normal kaset 3. Dk pozitif verdi
Kız bi at resminiİl yerinden arkadaş aradı 6 . Gün ben de çıkmıştı bu ne rahatlık yap at diye umarsızca yaptım umutsuzdum çünkü yüzdüm ettim şoka girdim atlatamıyorum
Sabahtan beri fırtına var kız buralardabecidina sendemi yaptın
Evet normal test. Erken olanı yapmadım nasılsa çıkmaz diyeNormal kaset nasıl oluyor kız , normal test mi
Normali çıkmış erken olsa ne olurEvet erken gebelik testi de var onu yarın yapcam
Erken olan erken yaptığında çıkarması lazım dimi, önce onu yapmak lazım gibi. Normal olan da daha geç çıkar gibi biliyom.ama normalde çıktıysa erken de hayli hayli net çıkarEvet normal test. Erken olanı yapmadım nasılsa çıkmaz diye
Aynen erken testler daha önce çıkıyo yap bi sendeErken olan erken yaptığında çıkarması lazım dimi, önce onu yapmak lazım gibi. Normal olan da daha geç çıkar gibi biliyom.ama normalde çıktıysa erken de hayli hayli net çıkar
Benimde böyleydi tebriklerrr
Yaaa hep benim halt yemem heee olcak ya yeaa ama ümit bağlamaOzaaman ben de yaparım neyim eksikbiraz düşüneyim de ani bi kararla yapabilirim
İlaç etkisi falan ihtimali var mı benim ki gibi. Sabah idrar i bile değil bence gerçekİş yerinden arkadaş aradı 6 . Gün ben de çıkmıştı bu ne rahatlık yap at diye umarsızca yaptım umutsuzdum çünkü yüzdüm ettim şoka girdim atlatamıyorum
Ben o fotoğraf atma işini bilemedim bulamadım nasıl oluyorKız bi at resmini
Beni duyan varmı testlerinizi neden atmadınız kızlar
Çok erken farkındayım sabah idrarı da değil çokta su içmeme rağmen iyi performans benceBenimde böyleydi tebriklerrr
Ona basıyorum benim telefonda bir şey çıkmıyor. Zaten dokunmatik te sorunluCevapla kısmınınn yanında dosya yükle var canımm
Teşekkür ederim hayırlısı bakalımBenimde böyleydi tebriklerrr
Ben hcg ki ilaç kullanmadım canım benim opu mayıs 22 donmuş transferYaaa hep benim halt yemem heee olcak ya yeaa ama ümit bağlama
İlaç etkisi falan ihtimali var mı benim ki gibi. Sabah idrar i bile değil bence gerçek
Ben o fotoğraf atma işini bilemedim bulamadım nasıl oluyor
Oooo maşallah kesin pozitif o zaman maşallah çok güzel katlansin değerlerBen hcg ki ilaç kullanmadım canım benim opu mayıs 22 donmuş transfer
Benim transfer sıkıntılıydı bana sürpriz oldu açıkçası ilk buraya yazdım kimsenin haberi yok. Kocam bilse yer beniOooo maşallah kesin pozitif o zaman maşallah çok güzel katlansin değerler