Hem de nasıl güzel olurİnşallah beklemek okadar zor ki :) yarın çarşamba ne kaldı ki , ya pozitif alsak ne güzel olur , doğum tarihi yakın olan bebeler
İyi geceler kızlar günler çabucak akıp geçsinBen uyuyom kızlar :) uyuyunca zaman geçer, cuma uyandırın beni :) iyi geceler
Ahhh ahhh al bdnden de o ksdsr5. Günü idrar testi çıkar mi kızlar fikri olan
Biliyorum çok erken ama deliricigimmm
:) ozaman cuma günü toplu test yapıyoruzBenim de test günüm cuma zaten :) transferim 30 haziranda olmuştu :)
:)))Ben uyuyom kızlar :) uyuyunca zaman geçer, cuma uyandırın beni :) iyi geceler
:) ozaman cuma günü toplu test yapıyoruz
S Svdsevde
N nbbn
1-mucize-olsun
nesmertoglu
Nehira-27
becidina
M Mry-35 , senin için erken olabilir ne diyorsun :)
Vallahi ben meraktan olecegim cima gunu esim ve annemden gizli tesy yapacagim bende:) ozaman cuma günü toplu test yapıyoruz
S Svdsevde
N nbbn
1-mucize-olsun
nesmertoglu
Nehira-27
becidina
M Mry-35 , senin için erken olabilir ne diyorsun :)
Çarşamba transferin olduğunu bildiğim için kaçıncı gün olduğunu hesap ettim kuzum sıkıntı yok artık pek girmesem de unutmuyorum günleri :) sıkıntı yok :)Ayy nekadar yazım yanlışı yapmışım :) bugün 5. Günüm , cumartesi 9.gün test günü yani. Düzelteyim de.
1 tane transfer edildi canım, pgt den sağlam dönen. 1 tane de dondurulmuş var normal olan . Başka embriyom yok zaten
senin bi sürü embriyon vardı neden bekliyorsun canım. Sadece kasıklarımda arada ağrı oluyor adet olacakmışım gibi bu belirtiyse bu var , başka hiçbişeyim yok normal herşey. Umarım tutunmuştur allahım
Opudan sonra yada son 10 gün içinde hcg yi yükseltecek iğne ilaç kullanmadıysan umutlanabilirizTest yaptım 5. Günde çok silik bir çizgi gördüm
Pozitif demek için erken ama yinede umutlar devam ediyor.
Çatlatma iğnesi üzerinden 12 gün geçti. İğne Progestan, hibor, leucostim kullanıyorum. Pazartesi bir kez gonapeptyl vuruldum. Bunların içinde beta hcg var mi sanmiyorum ama emin de değilim.Opudan sonra yada son 10 gün içinde hcg yi yükseltecek iğne ilaç kullanmadıysan umutlanabiliriz
Gonapeptyl hcg içerikliÇatlatma iğnesi üzerinden 12 gün geçti. İğne Progestan, hibor, leucostim kullanıyorum. Pazartesi bir kez gonapeptyl vuruldum. Bunların içinde beta hcg var mi sanmiyorum ama emin de değilim.
Hayırlısı yahu acele var ama çok aşırı umutlenmek yok
Olabilir canım bilmiyorum bir gün pazartesi vuruldum bu ilacı. Hayırlısı erken zaten biliyorum. Merak kötu bir şeyGonapeptyl hcg içerikli
Gonapeptyl hcg içeriyor diye biliyomÇatlatma iğnesi üzerinden 12 gün geçti. İğne Progestan, hibor, leucostim kullanıyorum. Pazartesi bir kez gonapeptyl vuruldum. Bunların içinde beta hcg var mi sanmiyorum ama emin de değilim.
Hayırlısı yahu acele var ama çok aşırı umutlenmek yok
Farkındayım ben de merak ediyorum da iki embriyo taze transfer seninki şansın zaten çok yüksek bende de var bi tane erken gebelik testi ama azimle direniyorumOlabilir canım bilmiyorum bir gün pazartesi vuruldum bu ilacı. Hayırlısı erken zaten biliyorum. Merak kötu bir şey
İçerdiğini bulamadım ben, nerede yazıyorGonapeptyl hcg içerikli