İnşallah hepsi kalır :)Kızlar dün sabah opu olmuştum 21 yumurta alınmıştı 19 u kaliteli çıkmışbakalım 5. Güne ne kalacak inşallah pazar a transfer
Benim 30 hazirandi. Bugün sabah yine iki test yaptım. Ikisinde de silik çıktı. Yine de sabahtan beri adet gibi sancım olduğu için sevinemiyorum
sancılar çok normal canım hatta iyiye işaret rahat ol vücudunda bu kadar büyük değişimler olurken normal olması olmaz zaten rahminin içinde yeni bir yaşam başlıyor inşallahBenim 30 hazirandi. Bugün sabah yine iki test yaptım. Ikisinde de silik çıktı. Yine de sabahtan beri adet gibi sancım olduğu için sevinemiyorum
Insallah icimi rahatlattiniz gercekten :) benim ilk birde hic bir tecrübem yoksancılar çok normal canım hatta iyiye işaret rahat ol vücudunda bu kadar büyük değişimler olurken normal olması olmaz zaten rahminin içinde yeni bir yaşam başlıyor inşallah
Hani cuma yapacaktık :)Benim 30 hazirandi. Bugün sabah yine iki test yaptım. Ikisinde de silik çıktı. Yine de sabahtan beri adet gibi sancım olduğu için sevinemiyorum
Silik çıktıysa vardır tam koyu kolay kolay olmuyor sanırım o, olmasaydı hiç çıkmazdı. Şu silik çizgiyi ben de göreydim :)Benim 30 hazirandi. Bugün sabah yine iki test yaptım. Ikisinde de silik çıktı. Yine de sabahtan beri adet gibi sancım olduğu için sevinemiyorum
Pardon ya ben kan testini cuma sandımm dün :)) yumurta toplama 28inde oldu. Esim kanser tedavisi görmüştü evlenmeden önce kemoterapiden dolayı sperm sayısı düşüktü. 4 yumurta toplandı benden 3 birinci kalitede dollendi. 1 tane transfer edildi. 2 tanesi doldurulduHani cuma yapacaktık :)becidina da sende sözünüzde durmuyosunuz :) :)
Kız transferin 30 u da şeyi merak ettim yumurta toplama ne zama olmuştu, tüp yaptırma sebebin neydi, bide kaç embriyo koydular
Deliyle deli olmayın
Yok yahu takılıyorum sadece, benim bir sorunum yok yarin da yapabilirim sonuçta sonuca bir etkisi yok söz veremem yaniYa öyle düşünmeyin fazla merak edip heyecana yenik düşündünüz hepsi bu bacım ..
Ayricada çok kafanıza takmayın
Bu sefer sabırla bekliyoruz İnş dimi
Gaza geldik yaptım bende normal kaset 3. Dk pozitif verdiDeliyle deli olmayın
GerçektenmiGaza geldik yaptım bende normal kaset 3. Dk pozitif verdi
Evet erken gebelik testi de var onu yarın yapcamGerçektenmi
Ya atta bakalım bi çok sevindimm yaEvet erken gebelik testi de var onu yarın yapcam
Süper inşallah kanda da görürüz pozitifi gaza maza geliyoruz işte ne yapalım hani derler ya aklımda duracağına midem de Dursun o misalGaza geldik yaptım bende normal kaset 3. Dk pozitif verdi
Süper inşallah kanda da görürüz pozitifi gaza maza geliyoruz işte ne yapalım hani derler ya aklımda duracağına midem de Dursun o misal
Ozaaman ben de yaparım neyim eksikYok yahu takılıyorum sadece, benim bir sorunum yok yarin da yapabilirim sonuçta sonuca bir etkisi yok söz veremem yani