Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
2.gün embriyosu doktor transferden 13.gün sonraya ayarlamış tarihi
2.gün embriyosu doktor transferden 13.gün sonraya ayarlamış tarihi

Hayırlı olsun bacısı güzel haberlerini duymayı çok istiyorum bana ve herkese moral olur ..
Bende ilk tüp bebek denemem 2. Gün embriyosu transferi oldum ..
Bugün transfer günü dahil 7. Gunu
Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi acaba hanım arkadaşım ..

Eşim kanser tedavisi gördüğü için sperm sayısı düşüktü. O yüzden bu yola girdik biz de. Sizin sebep neydi

Eşim kanser tedavisi gördüğü için sperm sayısı düşüktü. O yüzden bu yola girdik biz de. Sizin sebep neydi

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş güzel sonuç alırsınız ben sizlerden umutluyum ..

Ben tutunursa embriyom 1 mucize olur ..
Problem erken menopoz tanısı AMH 0,61 ile tüp bebek tedavisi yolunda ilerliyoruz bacisi

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş güzel sonuç alırsınız ben sizlerden umutluyum ..

Ben tutunursa embriyom 1 mucize olur ..
Problem erken menopoz tanısı AMH 0,61 ile tüp bebek tedavisi yolunda ilerliyoruz bacisi
Allah razı olsun. Insallah sizin de tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Siz test yapmayı düşünüyor musunuz. Bir de yakın bir arkadaşım sizin durumunuzda gittiği doktorlarin bu konu da pek ilgilenmediklerinden muzdarip. Tedavi olduğunuz doktoru tavsiye eder misiniz. Belki bu vesileyle ona da bir umut olur.

Rica ederim neden yanlis anlayim.tabiiki cok zor tamam psikolajik olaral ta gercekten cok fazla yiptaniyoruz fakat maddi boyutuda var bu isin benim yasadigim yerde univ. Hastanesi vs. Yok mecburen benim ozele.gitmem.gerekiyordu istanbula gotmistim en yakin yer istanbul tam 5 kez asilama yaptirdim cunku ancak o sekilde tup bebege gecilebilecegi bilgisini vermisti cerrah pasa hastanesi 5 asilamayi yaptirdim yollarca git gel surekli daha sonra ben saniyorum ki tip bebek istedigim zaman yaptirabilecegim bu kezde bana dedilerki siraya aliyoriz nezaman sira gelirse yas olmus 32 8 yıllik evliuim daha ne kadar bekleyecegim calisiyordum midurime durumu anlattim cikisimi.aldim ve tup bebek yaptirabildim
Ama sunu soyleyebilrim.ki evet ozel.hastane hersey cok pahali. Ekstra birkac igne vs cikariyorlae zaten.o kadar parayi da vermisken 1000 tl falan vermek zoruna gitmiyor inan ama ilgi alaka ekip falan cok iyi benim. 4 atkadasim oraua gitti farkli donemlerde ornegin bana yaptiklari igneyi ona yapmadilar yada digeri icin istenen bir operasyon benim.icin istemmedi o yuzden biraz da guven verdi bana cunku gercelten tup bebek denince kisiye gore bir tedavi iygulanmasi gerekiyor sonucta herkesin sorini farkli ben once neslihan hanim var asistani istersen google dan yaz bayana uzun uzun sor zaten hemen donus yapiyor sana bu ilk muayne olayini falan da sor seni daha iyi aydinlatir bu arada sen nerde yasiyorsun istanbulda mj

Kizlar birsey sormak.istiyorim.normal sartlarda benim yarin adet gunum fakat yarin transferimun besinci gunu olacak yani ben yarin adet olmazsam hamileyim.demek mi
Normalde adetin ikinci haftasi falan transfer olunuyir dimi benim.dondurulmus diye mi oyle.oldu acaba lutfen biri beni bilgilendirsin
Tesekkurler

Transfer için hormonların ertelenmistir o yüzden adet gecikmesi gebelik belirtisi sayilmayacaktir.

Ah canım bacım eline ağzını yüreğine sağlık tesk ederim ..
Aşılama için 2 yada 3 diye biliyordum rapor çıkarmak için belki prosedür öyleydi ..
Bizi bizden iyi kimse anlayamaz
Ben Sakarya Korucuk tüp bebeğe gidiyorum bana en yakın burası
Ama tutmazsa İstanbul'da akrabam var 2. Tüp bebek için oraya geleceğim
Oda tutmazsa yumurta donasyonu için kibrisi düşünüyorum artık Rabbim bunca cabama yine evlat vermezse ..
Çok bütçesi geniş biri değilim ama araba ev v.s için kredi çekiyoruz çocuk sahibi olmak içinde çekeceğim nasipse .
Buna rağmen olmazsa
Taktir ilahi evlat edinecegim ..
Bazen manen çok yipraniyorum tam pes edecekken Eşimin desteğiyle ayağa kalkıyorum 1 mucize olsun hepimiz için

Tabiiki oncelikle hersey allahtan cok fazla.yipraniyoruz gercekten allaj emeklerimizi bosa cikarmasin isteyen herkese.nasip etsin insallah senim kacinci gunindi

Tabiiki oncelikle hersey allahtan cok fazla.yipraniyoruz gercekten allaj emeklerimizi bosa cikarmasin isteyen herkese.nasip etsin insallah senim kacinci gunindi

AMiN ALLAH Kimseyi gözü yaşlı kucağını boş bırakmasın canım bacım ..
Transfer günüde sayarsak bugün 7. Günümdü bacım sizinle aramızda 3 gün var sanırım ..

5. Günü idrar testi çıkar mi kızlar fikri olan
Biliyorum çok erken ama deliricigimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…