Kaçıncı gün embriyosuydu bide 10 günse niye cumaCuma günü sabahın köründe beklerim hastanenin önünde :)
2.gün embriyosu doktor transferden 13.gün sonraya ayarlamış tarihiKaçıncı gün embriyosuydu bide 10 günse niye cuma
Hım anladım canım şimdi ama bu kadar uzun süren bi çatlatma durumu olmaz herhalde 10 gün olmuş 3 gün kalmış inşallah hamissindir inşalllah hayırlısıyla2.gün embriyosu doktor transferden 13.gün sonraya ayarlamış tarihi
Inşallah guzel dileklerin için çok teşekkür ederimHım anladım canım şimdi ama bu kadar uzun süren bi çatlatma durumu olmaz herhalde 10 gün olmuş 3 gün kalmış inşallah hamissindir inşalllah hayırlısıyla
Nedemek canım burda hepimiz aynıyız aynı yollardan geçiyoruz birbirimizin dualarına ihtiyacımız varInşallah guzel dileklerin için çok teşekkür ederim
2.gün embriyosu doktor transferden 13.gün sonraya ayarlamış tarihi
2.gün embriyosu doktor transferden 13.gün sonraya ayarlamış tarihi
Eşim kanser tedavisi gördüğü için sperm sayısı düşüktü. O yüzden bu yola girdik biz de. Sizin sebep neydiHayırlı olsun bacısı güzel haberlerini duymayı çok istiyorum bana ve herkese moral olur ..
Bende ilk tüp bebek denemem 2. Gün embriyosu transferi oldum ..
Bugün transfer günü dahil 7. Gunu
Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi acaba hanım arkadaşım ..
Eşim kanser tedavisi gördüğü için sperm sayısı düşüktü. O yüzden bu yola girdik biz de. Sizin sebep neydi
Allah razı olsun. Insallah sizin de tedaviniz olumlu sonuçlanır.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş güzel sonuç alırsınız ben sizlerden umutluyum ..
Ben tutunursa embriyom 1 mucize olur ..
Problem erken menopoz tanısı AMH 0,61 ile tüp bebek tedavisi yolunda ilerliyoruz bacisi
Rica ederim neden yanlis anlayim.tabiiki cok zor tamam psikolajik olaral ta gercekten cok fazla yiptaniyoruz fakat maddi boyutuda var bu isin benim yasadigim yerde univ. Hastanesi vs. Yok mecburen benim ozele.gitmem.gerekiyordu istanbula gotmistim en yakin yer istanbul tam 5 kez asilama yaptirdim cunku ancak o sekilde tup bebege gecilebilecegi bilgisini vermisti cerrah pasa hastanesi 5 asilamayi yaptirdim yollarca git gel surekli daha sonra ben saniyorum ki tip bebek istedigim zaman yaptirabilecegim bu kezde bana dedilerki siraya aliyoriz nezaman sira gelirse yas olmus 32 8 yıllik evliuim daha ne kadar bekleyecegim calisiyordum midurime durumu anlattim cikisimi.aldim ve tup bebek yaptirabildimAmin inşallah bacısı ..
Ama ilk etapta bu 700 TL yi alması beni endiselendiriyor ..
Çünkü ben sadece Ön Görüşme yapmak istiyorum muayene falan 2. Kez gitmeyi düşünürsem ..
Bana güven vermeli Anti Muller Hormonum çok düşük benim için nasıl bi tedavi uygular başarı şansım nedir ve diğer detayları görüşmek isterim..
Açıkçası bu isim bana güven veriyor başarı hikayelerini duydukça arastirdikca , fakat her anne adayına para olarak bakarsa bende ve gidecek olan herkeste olumluz düşünceler oluşturabilir ..
Çünkü herkesin maddi imkanı olmayabilir bunun için arabasını satan kredi çeken borclanan birçok aile hikayesi okudum ..
Hanım arkadaşım Lütfen beni yanlış anlamayın olurmu ..
Bana cevap vermeniz bile güzel bi hareket çok tşk ediyorum
Transfer için hormonların ertelenmistir o yüzden adet gecikmesi gebelik belirtisi sayilmayacaktir.Kizlar birsey sormak.istiyorim.normal sartlarda benim yarin adet gunum fakat yarin transferimun besinci gunu olacak yani ben yarin adet olmazsam hamileyim.demek mi
Normalde adetin ikinci haftasi falan transfer olunuyir dimi benim.dondurulmus diye mi oyle.oldu acaba lutfen biri beni bilgilendirsin
Tesekkurler
Rica ederim neden yanlis anlayim.tabiiki cok zor tamam psikolajik olaral ta gercekten cok fazla yiptaniyoruz fakat maddi boyutuda var bu isin benim yasadigim yerde univ. Hastanesi vs. Yok mecburen benim ozele.gitmem.gerekiyordu istanbula gotmistim en yakin yer istanbul tam 5 kez asilama yaptirdim cunku ancak o sekilde tup bebege gecilebilecegi bilgisini vermisti cerrah pasa hastanesi 5 asilamayi yaptirdim yollarca git gel surekli daha sonra ben saniyorum ki tip bebek istedigim zaman yaptirabilecegim bu kezde bana dedilerki siraya aliyoriz nezaman sira gelirse yas olmus 32 8 yıllik evliuim daha ne kadar bekleyecegim calisiyordum midurime durumu anlattim cikisimi.aldim ve tup bebek yaptirabildim
Ama sunu soyleyebilrim.ki evet ozel.hastane hersey cok pahali. Ekstra birkac igne vs cikariyorlae zaten.o kadar parayi da vermisken 1000 tl falan vermek zoruna gitmiyor inan ama ilgi alaka ekip falan cok iyi benim. 4 atkadasim oraua gitti farkli donemlerde ornegin bana yaptiklari igneyi ona yapmadilar yada digeri icin istenen bir operasyon benim.icin istemmedi o yuzden biraz da guven verdi bana cunku gercelten tup bebek denince kisiye gore bir tedavi iygulanmasi gerekiyor sonucta herkesin sorini farkli ben once neslihan hanim var asistani istersen google dan yaz bayana uzun uzun sor zaten hemen donus yapiyor sana bu ilk muayne olayini falan da sor seni daha iyi aydinlatir bu arada sen nerde yasiyorsun istanbulda mj
Tabiiki oncelikle hersey allahtan cok fazla.yipraniyoruz gercekten allaj emeklerimizi bosa cikarmasin isteyen herkese.nasip etsin insallah senim kacinci gunindiAh canım bacım eline ağzını yüreğine sağlık tesk ederim ..
Aşılama için 2 yada 3 diye biliyordum rapor çıkarmak için belki prosedür öyleydi ..
Bizi bizden iyi kimse anlayamaz
Ben Sakarya Korucuk tüp bebeğe gidiyorum bana en yakın burası
Ama tutmazsa İstanbul'da akrabam var 2. Tüp bebek için oraya geleceğim
Oda tutmazsa yumurta donasyonu için kibrisi düşünüyorum artık Rabbim bunca cabama yine evlat vermezse ..
Çok bütçesi geniş biri değilim ama araba ev v.s için kredi çekiyoruz çocuk sahibi olmak içinde çekeceğim nasipse .
Buna rağmen olmazsa
Taktir ilahi evlat edinecegim ..
Bazen manen çok yipraniyorum tam pes edecekken Eşimin desteğiyle ayağa kalkıyorum 1 mucize olsun hepimiz için
Tabiiki oncelikle hersey allahtan cok fazla.yipraniyoruz gercekten allaj emeklerimizi bosa cikarmasin isteyen herkese.nasip etsin insallah senim kacinci gunindi
Hyr çıkmaz yapma Persmbe yada cuma yap cnm5. Günü idrar testi çıkar mi kızlar fikri olan
Biliyorum çok erken ama deliricigimmm
Düşük olduNe kadarlıksın şuan peki canım
Canım çok özür dilerim yazmışmıydın yukarıyı okumadım yarana tuz basmak için sormadım İnan allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsinDüşük oldu