Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Cuma günü mü oldu transfer, kaçıncı denemeniz , tüp yaptırm sebebiniz neydi? Arka arkaya güzel sonuç alırız inşallah. Ben bu cuma test yapmayı düşünüyorum
Evet cuma gunu transfer oldum ilk denemem
Bizde baya bi sorun var cikolata kistim yapisiklik yumurta rezervi azligi miyom pollip ustune birde esimde sekil bozukligu cikti cikolata kisti ve miyom.icin herhangi bir sikinti olmaz dedi cunku.miyomun yeri onemliymis pollip icin ameliyay oldum transferden iki ay once falan 4 yumurtam ciktu sadece biri dollendi tek embriyo transfer edildi yani de cok umitlu konismadi bakalim.hayirlisi sizin sorun neydi

Benim de ilk denemem :) çikolata kisti, eşimde sperm ileri hareketlilik düşk. Benim de tek embriyo transfer edildi. Hayırşısı bakalım inşallah güzel haberler alırız 3-5 güne

Transfer sonrası yatabildiniz mi? Ben ne yatabildim ne evde durabildim doktora sordum bugün senin zaptolmayacağın belliydi zaten dedi. Hiperaktivite var hiçbiryere sığamıyorum hareketlerimi kontrol edemiyorum maalesef puffff

Kızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem

CAnlarım hamileyim çok şükür allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bütün dualarım sizinle olcak sizde bana dua edin

Kızlar maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder. Rabbim sağlıkla doğurmayi ve kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.

merhaba bayanlar sizlere sormak istedigim borsey var ben mayıs ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama olumsuz sonuclandı ve dusunmeyi bıraktık bu ayda 4 gunluk bir kabızlik yaşadım ve musil hapıyla rahatladım ve bir yandanda zayiflamak icin spora basladim bitki cayları ictim toplamda 7 kere gittim spor salonuna sanirim ve bu ay adetim 5 temmuzdu ve olmadim hala birde vajinal enfeksiyon gecirdim sanırim idrarimda yanma oldu ve suan aşiri siskinligim var bunlar normalmi hamile olabilirmiyim acaba ???? birde cok merak ettigim hirsey var bu adet olmadigi ay hamile kalanlarda siskinlik oluyor mu

Beta hcg baktırmış olsan sonucu öğrenirdin aslında hatta idrar testi bile varsa pozitif verir saydığın belirtiler çok genel belirtiler adet gecikmesinde hormonal bi sebeple stres spor yada gebelik sebebiyle gecikir

yani kesinlikle bunlardan dolayi emin olamiyorum bu yuzdende yaptirmak istemedim biraz daha bekleyeyeim bakalim diyirum kendime ama bunu merak icin soruyorum ama peki hamile olundugunda elleriniz siser mi

Benim de ilk denemem :) çikolata kisti, eşimde sperm ileri hareketlilik düşk. Benim de tek embriyo transfer edildi. Hayırşısı bakalım inşallah güzel haberler alırız 3-5 güne
Nerede oldunuz yas kac insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz sizin 4 gundu sanirim.benim uc aramizda bir gun var

yani kesinlikle bunlardan dolayi emin olamiyorum bu yuzdende yaptirmak istemedim biraz daha bekleyeyeim bakalim diyirum kendime ama bunu merak icin soruyorum ama peki hamile olundugunda elleriniz siser mi
Ben dört gebelik yaşadım doğuramadım o ayrı konu ama elimin şiştiğini hiç hatırlamıyorum koku hassasiyeti göğüslerimde şişlik ağrı kasıklarda batar tarzda ağrılar bel ağrısı sık idrara çıkma belirtilerim oldu. Test yaptır olumlu olumsuz öğren içini kemirmesinden iyidir

Nerede oldunuz yas kac insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz sizin 4 gundu sanirim.benim uc aramizda bir gun var
Antalyadayım canım, antalya tüp bebek merkezi. Evet 4.günüm bitti.1 gün var aramızda :) inşallah pozitifleri alırız çikolata kist mağduru olarak :) siz nerdeydiniz il olarak

Antalyadayım canım, antalya tüp bebek merkezi. Evet 4.günüm bitti.1 gün var aramızda :) inşallah pozitifleri alırız çikolata kist mağduru olarak :) siz nerdeydiniz il olarak
Ben tekirdag da yasiyorum canim.ama.istanbulda acibadem var bulent tiras duymussundur orada oldum zaten yasadigimiz yerde de tup bebek merkezi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…