Ben de cuma yaptırcam canım, test günüm cumartesiydi ama , gitmek istediğim doktor cumartesi izinliymiş. Beraber bekleriz artık sonucu :)Hadi inşallah şurda ne kaldı test günümüze ben Cumartesi gidiyorum diyince cuma gel teste o zaman dediler
Tüp bebek merkezinde baktırmicak mısın? Başka bi yerde mi yaptıracaksın? Kasık ağrısı bende de var da çok keskin değil dün gece uyutmadı ve gündüz normalim gece habire idrara sıkışıyorum endometrium kalınlaştı mesane kapasitesi azaldı o yüzden yada vajinal progesteron yüzünden sistit oldumBen de cuma yaptırcam canım, test günüm cumartesiydi ama , gitmek istediğim doktor cumartesi izinliymiş. Beraber bekleriz artık sonucu :)
Kızlar benim de cuma günü test günüBen de cuma yaptırcam canım, test günüm cumartesiydi ama , gitmek istediğim doktor cumartesi izinliymiş. Beraber bekleriz artık sonucu :)
Üç mü olduk bizim Cumartesi normalde de erkene çekil di hayırlısı var mı belirtiKızlar benim de cuma günü test günü
Aynen merkezde yaptırmayacam , farklı bi ilçedeyim ben o yüzden ama sonucu oraya bildiririm, bilmiyom bakalım belki cumartesiyi beklerim garanti olsun diye :) benim hafifti hep akşamüstü arttı kasık ağrısı korktumTüp bebek merkezinde baktırmicak mısın? Başka bi yerde mi yaptıracaksın? Kasık ağrısı bende de var da çok keskin değil dün gece uyutmadı ve gündüz normalim gece habire idrara sıkışıyorum endometrium kalınlaştı mesane kapasitesi azaldı o yüzden yada vajinal progesteron yüzünden sistit oldum
Tutunuyor annesi o yüzden ağrın oluyo korkma bence içini ferah tutAynen merkezde yaptırmayacam , farklı bi ilçedeyim ben o yüzden ama sonucu oraya bildiririm, bilmiyom bakalım belki cumartesiyi beklerim garanti olsun diye :) benim hafifti hep akşamüstü arttı kasık ağrısı korktum
Aynen cnm bnmde öle oldu güzel olucak insAllah sonucun merak etme kuzumBenim bugün 4.günüm , hafif kasık ağrılarım vardı ara ara, bugün akşamüstü arttı adet olacakmışım gibi, hayra işarettir inşallah
Tutunuyor annesi o yüzden ağrın oluyo korkma bence içini ferah tut
Alllahhımmmmm inşallahhhhhAynen cnm bnmde öle oldu güzel olucak insAllah sonucun merak etme kuzum
Senin pozitif çıkcak içime öyle doğduAy duygulandım sen öyle yazınca :) kızlar cuma günü hepimiz için bomba bi gün olsun ortalık hamile kaynasın inşallah
Amin canım hepimizin hayırlı sonuçlrı olsun inşallah :) sen bugün beni iyice coşturdun gaza geldim bayaSenin pozitif çıkcak içime öyle doğduAllah hepimize hayırlı sonuçlar versin
Aman coşta içinden coş zıplamaAmin canım hepimizin hayırlı sonuçlrı olsun inşallah :) sen bugün beni iyice coşturdun gaza geldim bayaevin içinde zıplayacam :)
Aman coşta içinden coş zıplamapişmiş aşa su katma.
Haydi hayırlısı bakalımİçimden coşuyom zati :) cuma günü coşacaz zaten :)
Tüp bebekte ilk deneme, aşılama için bir tedavi başladık olmadı yarim kaldı.becidina , senin kaçıncı denemendi canım bu.
Belirtim olmadı canım benim sadece 7 gün kaşık ayrım oldu o kadarHayirlisi olsun bizlere allaj saglikla.kucaginiza almaui nasip etsin ben merak ediyorim.hic belirti yasadinizmi