- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 36
Cnm sninde 3 gün kaldı teste güzel haberler gelsin inşallah pes peşeAyyy sağol canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sninde 3 gün kaldı teste güzel haberler gelsin inşallah pes peşeAyyy sağol canım :)
Allahım çok şükür yaa çok sevindimKızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem
Evet cuma gunu transfer oldum ilk denememCuma günü mü oldu transfer, kaçıncı denemeniz , tüp yaptırm sebebiniz neydi? Arka arkaya güzel sonuç alırız inşallah. Ben bu cuma test yapmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun , sağlıkla ilerlesin , değerlerin güzel güzel artsın inşallah :) darısı başımızaCAnlarım hamileyim çok şükür allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bütün dualarım sizinle olcak sizde bana dua edin
Ayy bugün beklenen ikinci mutlu haber çok sevindim canım yaCAnlarım hamileyim çok şükür allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bütün dualarım sizinle olcak sizde bana dua edin
Hayirlisi olsun bizlere allaj saglikla.kucaginiza almaui nasip etsin ben merak ediyorim.hic belirti yasadinizmiCnm bahçeci umut cem beyde tedavi oldum 4 kişi transfer olmuştuk hepimizin tutmuş
Benim de ilk denemem :) çikolata kisti, eşimde sperm ileri hareketlilik düşk. Benim de tek embriyo transfer edildi. Hayırşısı bakalım inşallah güzel haberler alırız 3-5 güneEvet cuma gunu transfer oldum ilk denemem
Bizde baya bi sorun var cikolata kistim yapisiklik yumurta rezervi azligi miyom pollip ustune birde esimde sekil bozukligu cikti cikolata kisti ve miyom.icin herhangi bir sikinti olmaz dedi cunku.miyomun yeri onemliymis pollip icin ameliyay oldum transferden iki ay once falan 4 yumurtam ciktu sadece biri dollendi tek embriyo transfer edildi yani de cok umitlu konismadi bakalim.hayirlisi sizin sorun neydi
Evt kasıkta iğne batması belim de bide ilk 3.4 gün çoktu sonra ara ara olmaya devam etti hala var bileHayirlisi olsun bizlere allaj saglikla.kucaginiza almaui nasip etsin ben merak ediyorim.hic belirti yasadinizmi
Kızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem
CAnlarım hamileyim çok şükür allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bütün dualarım sizinle olcak sizde bana dua edin
Tebrik ederim çok sevindim eminim için içine sığmıyordur Allah'ım hepimize yaşarsın bu sevinciCAnlarım hamileyim çok şükür allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bütün dualarım sizinle olcak sizde bana dua edin
Beta hcg baktırmış olsan sonucu öğrenirdin aslında hatta idrar testi bile varsa pozitif verir saydığın belirtiler çok genel belirtiler adet gecikmesinde hormonal bi sebeple stres spor yada gebelik sebebiyle gecikirmerhaba bayanlar sizlere sormak istedigim borsey var ben mayıs ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama olumsuz sonuclandı ve dusunmeyi bıraktık bu ayda 4 gunluk bir kabızlik yaşadım ve musil hapıyla rahatladım ve bir yandanda zayiflamak icin spora basladim bitki cayları ictim toplamda 7 kere gittim spor salonuna sanirim ve bu ay adetim 5 temmuzdu ve olmadim hala birde vajinal enfeksiyon gecirdim sanırim idrarimda yanma oldu ve suan aşiri siskinligim var bunlar normalmi hamile olabilirmiyim acaba ???? birde cok merak ettigim hirsey var bu adet olmadigi ay hamile kalanlarda siskinlik oluyor mu
Nerede oldunuz yas kac insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz sizin 4 gundu sanirim.benim uc aramizda bir gun varBenim de ilk denemem :) çikolata kisti, eşimde sperm ileri hareketlilik düşk. Benim de tek embriyo transfer edildi. Hayırşısı bakalım inşallah güzel haberler alırız 3-5 güne
Ben dört gebelik yaşadım doğuramadım o ayrı konu ama elimin şiştiğini hiç hatırlamıyorum koku hassasiyeti göğüslerimde şişlik ağrı kasıklarda batar tarzda ağrılar bel ağrısı sık idrara çıkma belirtilerim oldu. Test yaptır olumlu olumsuz öğren içini kemirmesinden iyidiryani kesinlikle bunlardan dolayi emin olamiyorum bu yuzdende yaptirmak istemedim biraz daha bekleyeyeim bakalim diyirum kendime ama bunu merak icin soruyorum ama peki hamile olundugunda elleriniz siser mi
Benim bugün 4.günüm , hafif kasık ağrılarım vardı ara ara, bugün akşamüstü arttı adet olacakmışım gibi, hayra işarettir inşallahEvt kasıkta iğne batması belim de bide ilk 3.4 gün çoktu sonra ara ara olmaya devam etti hala var bile
Antalyadayım canım, antalya tüp bebek merkezi. Evet 4.günüm bitti.1 gün var aramızda :) inşallah pozitifleri alırız çikolata kist mağduru olarak :) siz nerdeydiniz il olarakNerede oldunuz yas kac insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz sizin 4 gundu sanirim.benim uc aramizda bir gun var
Hadi inşallah şurda ne kaldı test günümüze ben Cumartesi gidiyorum diyince cuma gel teste o zaman dedilerBenim bugün 4.günüm , hafif kasık ağrılarım vardı ara ara, bugün akşamüstü arttı adet olacakmışım gibi, hayra işarettir inşallah
Ben tekirdag da yasiyorum canim.ama.istanbulda acibadem var bulent tiras duymussundur orada oldum zaten yasadigimiz yerde de tup bebek merkezi yokAntalyadayım canım, antalya tüp bebek merkezi. Evet 4.günüm bitti.1 gün var aramızda :) inşallah pozitifleri alırız çikolata kist mağduru olarak :) siz nerdeydiniz il olarak