- 28 Nisan 2018
- 43
- 48
- 36
Masallah sağlıkla ve huzurla gebelik süreci geçirmeyi evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim...Kızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem
Hadi hayirlisi insallah bebislerimiz bizimledirSelam benim de 4.günüm, kasıklarımda adet sancısı gibi şeyler var başka bişwy yok, bekleyip görecez :)
Cnm 4 kişiydik o gün transfer olan hepimizin pozitif Allah'ım cem beyden razı olsn ayağı taşa degmesinG Gulsah8488 canım çok sevindim darısı bizim başımıza inş, ben sana ayrı bi heyecanlandım çünkü merkezimiz ve doktorumuz aynı.
Maşallah sağlıkla devam edip tamamına ersin inşallahKızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem
Ayy çok sevindim ne güzel, darısı başımıza inş.Cnm 4 kişiydik o gün transfer olan hepimizin pozitif Allah'ım cem beyden razı olsn ayağı taşa degmesin
Benim de cuma günü test günü merak içindeyim ne olacak diye yarında iş başı yapıyorum kafam işte biraz meşgul olur inşallah
Maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)Cnm 4 kişiydik o gün transfer olan hepimizin pozitif Allah'ım cem beyden razı olsn ayağı taşa degmesin
merhaba ilk adım hsg çekildi geçen hafta tüpümün birinde ne oldugu belli olmayan bi sıvı varmış öncelikle onu halletcez ayın 26 da ameliyat olucam inşallah başka sorun çıkmazHadi hyırlısı bakalım :) buyrun aramıza :) ilk denemeniz mi olacak :) ben perşembeye transferim olacak, bi zamanlar böyle yazanlara bakardım allahım ben o aşamalara gelir miyim derdim aha geldim işte :)
değerin kaç çıktı canımCnm 4 kişiydik o gün transfer olan hepimizin pozitif Allah'ım cem beyden razı olsn ayağı taşa degmesin
383 cnmdeğerin kaç çıktı canım
maşallah çok güzel değer sağlıkla katlansın inşallah383 cnm
Hayırlı olsun kucağını da sağlıkla doldursunCAnlarım hamileyim çok şükür allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bütün dualarım sizinle olcak sizde bana dua edin
Cnm bahçeci umut cem beyde tedavi oldum 4 kişi transfer olmuştuk hepimizin tutmuşHayirli olsun kızlar çok sevindim sizin adiniza inşallah degeriniz katlanarak artar. Hangi hastane ve hangi doktora tedavi gördünüz acaba?
AMin canım cümlemizinHayırlı olsun kucağını da sağlıkla doldursun
Antalya ıvfHayirli olsun kızlar çok sevindim sizin adiniza inşallah degeriniz katlanarak artar. Hangi hastane ve hangi doktora tedavi gördünüz acaba?
Allah razı olsun cankm en içten dualarımla herkese yaşatsın rabbim bu duyguyuAntalya ıvf
Ayyy sağol canım :)Dualarım seninle
Cuma günü mü oldu transfer, kaçıncı denemeniz , tüp yaptırm sebebiniz neydi? Arka arkaya güzel sonuç alırız inşallah. Ben bu cuma test yapmayı düşünüyorumBenimde transferin 3.günü hic gecmiyor zaman ara ara sol kasigimda batma.oluyor . Ayrica gobek cevreme arada kisa sureli bi usume geliyor urperti gibi boyle.birsey yasayan var mi