- 26 Mayıs 2017
- 69
- 74
benim de 9.8 çıktı kalınlıkŞuan çalıştığım serviste 44 yaşında
benimde 0.2 çıktı normal zaten yüklemeye başlicaklar endometrium kaç ölçüldü benim kontrol yarın ama dayanamadım erkenden baktırdım 9 mm
Ben bugün baktırdım 0.2 çıktı progesteron, sınır kaç bilmiyorum yani kaç tan yüksek olursa sıkıntı oluyor bilmiyorum ama sayfada 2 arkadaş vardı yüksek olduğu için transferi ertelenenler;Merhabalar opu oncesi progesteron degeri kac olmali .yuksekligi sıkınti yaratir mi?
Aynen :) 5 gün kaldı ilk transferim heyecanlıyı m :) sizde mi transfere hazırlık ?Nehira-27 tesekkur ederim cevap icin.opu oncesinde misiniz
Şimdi test sonucuma baktım da normal değer aralığı 0-15 arası diyor , sizin kaç çıktıMerhabalar opu oncesi progesteron degeri kac olmali .yuksekligi sıkınti yaratir mi?
Transferde eş lazım değil ama psikolojik açıdan yanınızda olması iyi olur, paylaşılması gerekiyor bence.Aynen :) 5 gün kaldı ilk transferim heyecanlıyı m :) sizde mi transfere hazırlık ?
Transferde eş lazım oluyor mu
Kaç denemesi oldu acaba?
Benim halam tam 44 yasinda ikiz bebek dunyaya getirdi hic korkmadi hep denedi sizde pes etmeyin
Mucizeler en beklenmedik anlarda gelir
Transfer için eş imzası lazım ama eşim polis gelemez dediğim için opu günü imzaları alındı gelemedi gerçektenbenim de 9.8 çıktı kalınlık
Bişey sorcam transferde eş lazım olmuyor dimi
Benden bir gün önce transferin hayırlısıyla kazasız belasız inşallah benim merkezde kontrolüm yarın heyecanlıyımbenim de 9.8 çıktı kalınlık
Bişey sorcam transferde eş lazım olmuyor dimi
1 tanesi dönmüş 1 tanesi daha dönmemiş mi yani, olumsuz bişey olsa söylerdi heralde. Transfer olunca gideceksen dmeekki sağlam gelmiş genetikten :) inşallah diğeri de sağlam gelir. Adet olmana ne kadar var yaklaşık? Bu arada opu ne zaman yapılmıştıSelam kızlar beni de az önce doktor aradı genetikten 2 embiryomdan 1 tanesi gelmiş adet, fakat gelen embiryo hakkında yorum yapmadı adet olunca transfer için gideceğim.
Canım merhaba. Mesela aklıma gelen embriyoskop diye birşey var. Embriyo gelişimini kamerayla takip ediyor cihaz, bu sayede embriyoyu çıkartıp bakmak yerine kamerayla gözlemliyebiliyorlar, embriyonun strese girmesini engelliyormuş. Ama her Lab. Da olmuyor, olmazsa olmaz birşey mi diye sorarsan tabi ki değil ama işte insan bu aşamalara gelince bütün şartlar mükemmel olsun istiyor. Başka bi konu dölleme tekniği. İmsi yönteminde spermi 6000 kat büyüterek seçim yapıyorlar böylece yapısal olarak en iyi görünüme sahip olan sperm seçilebiliyor. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama tr de isen buradaki merkezler hakkında sayfalarca yorum var ama yurtdışındaysan oraları bilemiyorum ama yurtdışında Belçika tüp bebek teknolojisinde çok ilerde. Aklında bulunsun diye söylüyorum. Embriyoloğu da ismini öğrendikten sonra tüp bebek merkezindeki tecrübesini mezun olduğu üniversiteyi yaptığı bilimsel araştırmaları inceleyebilirsin. Çok detaycı gibi göründüğümü hissediyorum bazıları hiçbirşeyi irdelemez ve işleri yolunda gider ama malesef bende öyle olmuyor, bu da beni fazla detaylara inmeye zorluyor, sen belki de hiçbirşey düşünmeden ikinci denemende pozitif sonuç alacaksın:)Canım, 5. gün transferi yapmamalarının sebebi tatil günlerine denk gelmesiydi. Yarın doktor randevumuz var. Bu yazdıkların çok faydalı, çok iyi sorular. Sadece bana değil, bu tedaviye yeni başlayacak herkese faydalı olacak. Çok güzel yazmışsın.
Ama nereden bilebilirim ki laboratuvar ortamının iyi olup olmadığını? Bunun kıstası nedir? Nereden anlaşılır? Nasıl bilebilirim. İpucu nereden bulabilirim.
Embryoyu çözüp hemen kullanıyorlar diye biliyorum canım.M mademoiselle_0637 bir de merak ettiğim şey dondurulmuş embriyoyu buz şekilde mi transfer ediyorlar yoksa mesela çözüp 5. güne gelmesini bekleme imkanları oluyor mu?
Hadi hyırlısı beraber gün sayalım :) çok heyecanlıBenden bir gün önce transferin hayırlısıyla kazasız belasız inşallah benim merkezde kontrolüm yarın heyecanlıyım
hatice-yakup , tedaviye başladın mı :)
Almanya'da yaşıyorum canım. Bugün doktora sordum. Almanya'da embriyoya genetik test yapmak etik olmadığı gerekçesi ile yasakmış. Yasal değilmiş. Benim yumurtaları da 1. gün dondurmuşlar. Sebebini kendi doktoruma sorarak öğrenebilirmişim, o yoktu bugün. Çözdükten sonra bekleyeceklermiş 5 güne gelmesini. E ya gelmezse?Embryoyu çözüp hemen kullanıyorlar diye biliyorum canım.