Heyecan yavaş yavaş hissettirmeye başldı kendini :) gün azaldıkça heyecnlanacam sanırım yada aşırı sakin olacam gibi bilemedim :) senin ilk tüp tedavin mi olacaktı ?Yok canim adet bekliyorum henüz. 8. Temmuzdan itibaren gelicek ins. 28-35 gun arasi geldigi için bilemiyorum ne zaman gelir ama ins cabuk gelir.
Sende heycan nasil
Bende bugün oldum gülşahcım hayırlısı olur inşallah hakkımızdaBnde dün oldum transfer kizlar dualarinizi bekliom
Öteki ay başlıyorum canım ben. Doktora gittim. Bir ay vitamin kullanicam.Karasya , nasılsın nerelerdesin :) tedviye başladın mı ?
Heyecan yavaş yavaş hissettirmeye başldı kendini :) gün azaldıkça heyecnlanacam sanırım yada aşırı sakin olacam gibi bilemedim :) senin ilk tüp tedavin mi olacaktı ?
Pazar günü opu yapılacak inşallah bir sıkıntı olmazsa Perşembe transfer demişti dr.
Aynı gün transfer olacaz ozaman :) oh be yalnız değilimPazar günü opu yapılacak inşallah bir sıkıntı olmazsa Perşembe transfer demişti dr.
Bu sefer olur inşallah, çizik atılmasının çok faydası oluyor sanırım burda okuduklarımdan öyle hatırlıyorumYok canim kasimda ilk tedavim oldu pozitifti ama 10. Haftada malesef düşükle sonuçlandı
6. Haftadan itibaren cok kanamalar felan derken bebegmn kalbi durdu
Niyetimiz hemen baslamakti ama araya bi ameliyat girdi rahime cizik atildi 2 ay önce
Senin dondurulmuştu benim henüz döllenmedi inşallah bir aksilik olmaz. Beraber takip ederiz. 3. Gün mü donduruldu embriyolarinAynı gün transfer olacaz ozaman :) oh be yalnız değilim
İnşallah olmaz. 5.gün donduruldu benimkiler.Senin dondurulmuştu benim henüz döllenmedi inşallah bir aksilik olmaz. Beraber takip ederiz. 3. Gün mü donduruldu embriyolarin
Seninki iyiymiş benim dr daha bu konulara girmedi. Yurt dışında birkaç seferdir başka Dr bakıyor o maille nasıl devam edileceğine karar veriyor.İnşallah olmaz. 5.gün donduruldu benimkiler.
Benim transfer de Perşembe ye alındıAynı gün transfer olacaz ozaman :) oh be yalnız değilim
Hadi hayırlısı olsun canımBenim transfer de Perşembe ye alındı
3 pozitif alırız inşallah en sağlıklı olanından
Aminnn3 pozitif alırız inşallah en sağlıklı olanından
Aminnnn inşalllahhhhhh3 pozitif alırız inşallah en sağlıklı olanından
Bu sefer olur inşallah, çizik atılmasının çok faydası oluyor sanırım burda okuduklarımdan öyle hatırlıyorum