Evet 1 haziran akşamı çatlatma, 6 sı sabahı transfer. 3 adet embriyo verdiler bu sefer. İnşallah inşallah dediğin gibidir canımcım :)1 inde derkan 1 haziranda mı çatlatma oldu, öyleyse onun etkisi çoktan atılmıştır. Transfer 6 haziran mı? 7.günde kan testinde çıkar ama idrarda çıkar mı acaba, çizgilere bakılırsa hamilesin
Inşallah canım . Bilemiyorum artık kısmet.Hadi inşallah, bana da senin bebiş olacak gibi geliyor
Ayyy bilmiyorum ya. Pazartesi kan testi negatif çıkmıştı. Ama erken demişti doktor. Hiç bilemiyorum ki. Allah bayram hediyesi verir inşallahDün kan testi yapmıştın dimi, bu ilk idrar testin. Bu süreçte beta hcg yi yükseltecek bi.ilaç kullanmadıysan pozitif mi acaba kız , aen yarın bi daha mı kan testi yaptırsan allahım inşallah pozitif çıkar
Inşallah vardır canımAaaa e hadi gözün aydın çok sevindim canım ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yarııııınnn 12.30 da çok heyecanlıyım vakit geçirmek için bütün gün yemek yaptım orduya yetcek yemek oldu evde bir hafta yeriz artık uyku desen zaten yok gece 4 saat uyudum ondada iki kere uyandım.
Keşke canım ya onca şeyi çektikten sonra kucağımız boş kalmasa keşkekızlar Benim de transferime bi hafta kaldı ikinci denemede olacak bizim ilkinde cok üzülmüştüm inşallah aynı üzüntüyü yapamam kimsem üzülmeye herkes Anne olsa keşke
Hayalet cizgi var gibi :)
Negatiflestirdim bak bakım sanki var
Peki 1 inde ovitrelle olmuştu. Transfer gününü saymıyorum, dün 6. bugün 7. gün dayanamayıp yaptığım testler. Ben ovitrelle etkisidir, daha çok erken dedim ama yazılanları gördükçe çok da umutlanıyorum. Ne dersiniz acaba, çok da ince değil sanki?
Kızlar. Benim 10 dk da bi baya çişim geliyo. 2-3 kalkış sonrası, bu kadar sıvı kaybı
Günaydın kardeşler :) çok mutlu çok pozitif bir gün olsun hepimize inşallah.
Baştan söylemek isterim ki: Benimle gaza gelip erken test yapmak isteyen arkadaşlar olursa, bu extrem bi durum. Bu normal ve beklenen bir bir durum değil. 12. günde kanda çıkan ama hala idrarda çıkmayan bile var. Test yapmayın lütfen ya da moral bozmayın olur mu, seviyorum sizi.
Bu bugünün fotosu. Oldu galiba ne dersiniz kızlar?Bu benim 3. tüp denemem ve diğer iki tüp bebek denememde de çıkıyordu (en erken 8-9 gibi çıkıyordu) ama çizgiyi görmek için şekilden şekle giriyorduk. Yani böyle belirgin hiç olmamıştı (umarım kimyasal değildir) negatif çıkarsa bu sefer yıkılırım. Bu arada 3 adet 3. gün embriosu koyduk bu sefer. İkiz üçüz olabilir heralde bu kadar erken çıktığına bakarsak. Kimyasal gebelikte erken çıkıyor mu, artıyor mu? Öğleden sonra kan vericem ben artık dayanamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, bi ağlıyorum bi gülüyorum delirdim galiba :)
kendime üzülüyorum bakıyorsun burada olmadı diyen arkadaşlara bi daha üzülüyorum inşallah güzel güzel haberler veririz bizde mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine canımKeşke canım ya onca şeyi çektikten sonra kucağımız boş kalmasa keşke
hamilesin canım inşallah çektiğin sıkıntıları üzüntüleri unutturacak bi haber verirsin bize hadi bakalımKızlar. Benim 10 dk da bi baya çişim geliyo. 2-3 kalkış sonrası, bu kadar sıvı kaybı
Baştan söylemek isterim ki: Benimle gaza gelip erken test yapmak isteyen arkadaşlar olursa, bu extrem bi durum. Bu normal ve beklenen bir bir durum değil. 12. günde kanda çıkan ama hala idrarda çıkmayan bile var. Test yapmayın lütfen ya da moral bozmayın olur mu, seviyorum sizi.
Bu bugünün fotosu. Oldu galiba ne dersiniz kızlar?Bu benim 3. tüp denemem ve diğer iki tüp bebek denememde de çıkıyordu (en erken 8-9 gibi çıkıyordu) ama çizgiyi görmek için şekilden şekle giriyorduk. Yani böyle belirgin hiç olmamıştı (umarım kimyasal değildir) negatif çıkarsa bu sefer yıkılırım. Bu arada 3 adet 3. gün embriosu koyduk bu sefer. İkiz üçüz olabilir heralde bu kadar erken çıktığına bakarsak. Kimyasal gebelikte erken çıkıyor mu, artıyor mu? Öğleden sonra kan vericem ben artık dayanamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, bi ağlıyorum bi gülüyorum delirdim galiba :)
Kızlar. Benim 10 dk da bi baya çişim geliyo. 2-3 kalkış sonrası, bu kadar sıvı kaybı
ayy canım benim demiştim sana Allahım inşallah kucağına aldığın günü de gösterir darısı bize inşallahKızlar sonucum 45,15
Çok ağaldım umarım bi zararı olmamıştır. İki gün sonra gene test, 10 gün sonra kontrol inşallah.
Amin canım inşallahkendime üzülüyorum bakıyorsun burada olmadı diyen arkadaşlara bi daha üzülüyorum inşallah güzel güzel haberler veririz bizde mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine canım
ayy canım benim demiştim sana Allahım inşallah kucağına aldığın günü de gösterir darısı bize inşallah
ayy inanırsın inanır Amin inşallah canım yaAmin canım inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda Allah yüzünü güldürsün. Darısı senin başına, ben hiç inanamıyorum hala :)