Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
1 inde derkan 1 haziranda mı çatlatma oldu, öyleyse onun etkisi çoktan atılmıştır. Transfer 6 haziran mı? 7.günde kan testinde çıkar ama idrarda çıkar mı acaba, çizgilere bakılırsa hamilesin
Evet 1 haziran akşamı çatlatma, 6 sı sabahı transfer. 3 adet embriyo verdiler bu sefer. İnşallah inşallah dediğin gibidir canımcım :)

Ayyy bilmiyorum ya. Pazartesi kan testi negatif çıkmıştı. Ama erken demişti doktor. Hiç bilemiyorum ki. Allah bayram hediyesi verir inşallah

D Duygum___ , kaç gün kaldı transferin ne zaman :) benim 21 gün kaldı
Yarııııınnn 12.30 da çok heyecanlıyım vakit geçirmek için bütün gün yemek yaptım orduya yetcek yemek oldu evde bir hafta yeriz artık uyku desen zaten yok gece 4 saat uyudum ondada iki kere uyandım.
Bak son konuştuğumuzda bir ayın vardı kaldı üç hafta

Kızlar. Benim 10 dk da bi baya çişim geliyo. 2-3 kalkış sonrası, bu kadar sıvı kaybı

Günaydın kardeşler :) çok mutlu çok pozitif bir gün olsun hepimize inşallah.

Baştan söylemek isterim ki: Benimle gaza gelip erken test yapmak isteyen arkadaşlar olursa, bu extrem bi durum. Bu normal ve beklenen bir bir durum değil. 12. günde kanda çıkan ama hala idrarda çıkmayan bile var. Test yapmayın lütfen ya da moral bozmayın olur mu, seviyorum sizi.

Bu bugünün fotosu. Oldu galiba ne dersiniz kızlar? Bu benim 3. tüp denemem ve diğer iki tüp bebek denememde de çıkıyordu (en erken 8-9 gibi çıkıyordu) ama çizgiyi görmek için şekilden şekle giriyorduk. Yani böyle belirgin hiç olmamıştı (umarım kimyasal değildir) negatif çıkarsa bu sefer yıkılırım. Bu arada 3 adet 3. gün embriosu koyduk bu sefer. İkiz üçüz olabilir heralde bu kadar erken çıktığına bakarsak. Kimyasal gebelikte erken çıkıyor mu, artıyor mu? Öğleden sonra kan vericem ben artık dayanamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, bi ağlıyorum bi gülüyorum delirdim galiba :)

Daha öncede çıkıyo dediğin için bişey diyemicem ama teste bakarsak var görünüyo, ikiz üçüz değerlerden anlaşılmıyo kuzım değerleri az olup ikiz olan var yüksek olup tek olan var amma velakin zaten 3 embriyo olduğu için senin çoğul gebelik olma ihtimalin daha fazla tabi

hamilesin canım inşallah çektiğin sıkıntıları üzüntüleri unutturacak bi haber verirsin bize hadi bakalım

Kızlar sonucum 45,15

Çok ağaldım umarım bi zararı olmamıştır. İki gün sonra gene test, 10 gün sonra kontrol inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…