Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Transferin oldu mu :) bekleyiş başladı mı :) haydi hayırlısı artık arife gününde sana şans getirsin , kız işten geldim yemek yok , okadar çok yaptıysan azcığını gönder :)

Tebrikler Ne mutlu bayram sana Allah sağlık versin ikinize de yoksa üçünüze mi demeliydim

Teşekkür ederim, Allahım dileyen herkesin yüzünü güldürsün. valla 3 embriyoydu, ikimiz miyiz, dördümüzmüyüz ayın 26 sında herhangi bi terslik olmazsa kese görmeye gidicez inşallah.

Teşekkür ederim, Allahım dileyen herkesin yüzünü güldürsün. valla 3 embriyoydu, ikimiz miyiz, dördümüzmüyüz ayın 26 sında herhangi bi terslik olmazsa kese görmeye gidicez inşallah.
3 ünün aynı anda tutmayacağı öngörüsüyle 3 embriyo koymuşlardır diye düşündüm ama Zaten zor bir gebelik olur, ilk tüp bebek miydi

3 ünün aynı anda tutmayacağı öngörüsüyle 3 embriyo koymuşlardır diye düşündüm ama Zaten zor bir gebelik olur, ilk tüp bebek miydi

Yok bu 3. Tüp bebek denemem. İlkinde 2, ikincisinde 1 embriyom kalmıştı ve transfer edildi. İkincisinden sonra histereskopi oldum meğerse T uterusum varmış. Hemen ilk adette tekrar başladık. Bu sefer 3 embriyom kalınca, son anda transfer masasında, laborant, dr ve ben hepsini koymaya karar verdik. Yaş 38 ve 3. deneme

İns ikiz olur cnm benim

Ya süper hissediyorsunuz şuan dimi T uterus teşhisini yücel hoca mı koydu diye aklımdan geçirdim. Tedavini hangi klinikte yaptırdığını öğrenebilir miyim? Ben de yakın zamanda tüp bebek tedavisi olmayı planlıyorum

Şimdilik süper hissediyorum, ama aşamalar bitmiyoki canım. Şimdi değer artacakmı, kese gözükecekmi onları taktım kafaya...

Ben Ankaradayım, dr um 3 ünde de prof. Dr. Cem Atabekoğlu. Ankara Üni. Tıp. Fak. kadın doğum bölüm başkanı. Kan testlerimi ve histereskopiyi (özel oda diye sadece 60 tl verdim çıktım) sgk lı olarak orada yaptırdım, muayenelere muaynanesine gittim, diğer işlemlerimi HRS kadın hastanesinde tüp bebek merkde yaptı.

Ben de Cem hocaya gidiyorum:) ben de anlaradayım. Teyzem ankara ümide fizyoterapist. Onun tavsiyesi ile gittim. Senin tüp bebeğe ihtiyacın yok ama keyfe keder yaptırabilirsin dedi:)

Ben de Cem hocaya gidiyorum:) ben de anlaradayım. Teyzem ankara ümide fizyoterapist. Onun tavsiyesi ile gittim. Senin tüp bebeğe ihtiyacın yok ama keyfe keder yaptırabilirsin dedi:)
Hrs de yaptırdığın işlemler artı doktor ne kadar tuttu canım sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Bence endişelenmeden keyfini çıkarmaya çalış:)

Hrs de yaptırdığın işlemler artı doktor ne kadar tuttu canım sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Bence endişelenmeden keyfini çıkarmaya çalış:)

İlk iki işlemim raporluydu, sonuncu raporsuz. HRS raporsuz 4500 raporlu 4000. Kan tahlilleri ve histereskopiye hiç bişi vermedim üniversitede. İlaçlar raporsuz 3000, raporlu 800 civarı. Muayene ücretini zaten biliyorsundur

Transferin oldu mu :) bekleyiş başladı mı :) haydi hayırlısı artık arife gününde sana şans getirsin , kız işten geldim yemek yok , okadar çok yaptıysan azcığını gönder :)
Oldu çok şükür çok güzel geçti embriyoların çok güzel ikiz bile olabilir dedi doktorum Göndereyim canım valla bi dünya yemek sarma bile yaptım

Kızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?
Gebeligin ilerleyen haftalarinda nasil yatiyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…