Transferin oldu mu :) bekleyiş başladı mı :) haydi hayırlısı artık arife gününde sana şans getirsin , kız işten geldim yemek yok , okadar çok yaptıysan azcığını gönder :)Yarııııınnn 12.30 da çok heyecanlıyım vakit geçirmek için bütün gün yemek yaptım orduya yetcek yemek oldu evde bir hafta yeriz artık uyku desen zaten yok gece 4 saat uyudum ondada iki kere uyandım.
Bak son konuştuğumuzda bir ayın vardı kaldı üç hafta
Sevinçten ağladığın için hissetmiştir o :) zararı olmaz. Hayırlı olsun çifte bayramın :) güzel güzel artsın inşallah :)Kızlar sonucum 45,15
Çok ağaldım umarım bi zararı olmamıştır. İki gün sonra gene test, 10 gün sonra kontrol inşallah.
Sevinçten ağladığın için hissetmiştir o :) zararı olmaz. Hayırlı olsun çifte bayramın :) güzel güzel artsın inşallah :)
Tebrikler Ne mutlu bayram sana Allah sağlık versin ikinize de yoksa üçünüze mi demeliydimTeşekkür ederim canım :) Şimdiden herkese iyi bayramlar
Tebrikler Ne mutlu bayram sana Allah sağlık versin ikinize de yoksa üçünüze mi demeliydim
3 ünün aynı anda tutmayacağı öngörüsüyle 3 embriyo koymuşlardır diye düşündüm ama Zaten zor bir gebelik olur, ilk tüp bebek miydiTeşekkür ederim, Allahım dileyen herkesin yüzünü güldürsün. valla 3 embriyoydu, ikimiz miyiz, dördümüzmüyüzayın 26 sında herhangi bi terslik olmazsa kese görmeye gidicez inşallah.
3 ünün aynı anda tutmayacağı öngörüsüyle 3 embriyo koymuşlardır diye düşündüm ama Zaten zor bir gebelik olur, ilk tüp bebek miydi
İns ikiz olur cnm benimYok bu 3. Tüp bebek denemem. İlkinde 2, ikincisinde 1 embriyom kalmıştı ve transfer edildi. İkincisinden sonra histereskopi oldum meğerse T uterusum varmış. Hemen ilk adette tekrar başladık. Bu sefer 3 embriyom kalınca, son anda transfer masasında, laborant, dr ve ben hepsini koymaya karar verdik. Yaş 38 ve 3. deneme
Ya süper hissediyorsunuz şuan dimiYok bu 3. Tüp bebek denemem. İlkinde 2, ikincisinde 1 embriyom kalmıştı ve transfer edildi. İkincisinden sonra histereskopi oldum meğerse T uterusum varmış. Hemen ilk adette tekrar başladık. Bu sefer 3 embriyom kalınca, son anda transfer masasında, laborant, dr ve ben hepsini koymaya karar verdik. Yaş 38 ve 3. deneme
Ya süper hissediyorsunuz şuan dimiT uterus teşhisini yücel hoca mı koydu diye aklımdan geçirdim. Tedavini hangi klinikte yaptırdığını öğrenebilir miyim? Ben de yakın zamanda tüp bebek tedavisi olmayı planlıyorum
Ben de Cem hocaya gidiyorum:) ben de anlaradayım. Teyzem ankara ümide fizyoterapist. Onun tavsiyesi ile gittim. Senin tüp bebeğe ihtiyacın yok ama keyfe keder yaptırabilirsin dedi:)Şimdilik süper hissediyorum, ama aşamalar bitmiyoki canım. Şimdi değer artacakmı, kese gözükecekmi onları taktım kafaya...
Ben Ankaradayım, dr um 3 ünde de prof. Dr. Cem Atabekoğlu. Ankara Üni. Tıp. Fak. kadın doğum bölüm başkanı. Kan testlerimi ve histereskopiyi (özel oda diye sadece 60 tl verdim çıktım) sgk lı olarak orada yaptırdım, muayenelere muaynanesine gittim, diğer işlemlerimi HRS kadın hastanesinde tüp bebek merkde yaptı.
Hrs de yaptırdığın işlemler artı doktor ne kadar tuttu canım sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?Ben de Cem hocaya gidiyorum:) ben de anlaradayım. Teyzem ankara ümide fizyoterapist. Onun tavsiyesi ile gittim. Senin tüp bebeğe ihtiyacın yok ama keyfe keder yaptırabilirsin dedi:)
Hrs de yaptırdığın işlemler artı doktor ne kadar tuttu canım sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Bence endişelenmeden keyfini çıkarmaya çalış:)
Oldu çok şükür çok güzel geçti embriyoların çok güzel ikiz bile olabilir dedi doktorumTransferin oldu mu :) bekleyiş başladı mı :) haydi hayırlısı artık arife gününde sana şans getirsin , kız işten geldim yemek yok , okadar çok yaptıysan azcığını gönder :)
Sağol canım benim. Inşallah vardır.Negatiflestirdim bak bakım sanki var
Sağlıkla kucağına al canım benim. Bizlere de bol bol dua etKızlar sonucum 45,15
Çok ağaldım umarım bi zararı olmamıştır. İki gün sonra gene test, 10 gün sonra kontrol inşallah.
ben hiç dikkat etmiyorum yatış pozisyonunu kontrolümde doktoruma soracağımKızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?
Gebeligin ilerleyen haftalarinda nasil yatiyosunuz.
Ben 5. Günümdeyim 3 gün sırt üstü yattım sırtım çürüyünce sordum doktoruma yan dönebilirsin hiçbi sakıncası yok dediKızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?
Gebeligin ilerleyen haftalarinda nasil yatiyosunuz.
Ben 5. Günümdeyim 3 gün sırt üstü yattım sırtım çürüyünce sordum doktoruma yan dönebilirsin hiçbi sakıncası yok dedi[/QUOT
Sagol canim tamam. Hayirli olsun