Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
:KK71:elimizde 1 tane bile kalsa umuda devam , bazen ağlıyom bazen gülüyorum ama gülüşlerim bile ağlamak gibi aslında , değişik bi duygu. Sen sonucunu öğrenirken ben transfer olacam :)
İns cnm guzl sonuçlar alırım sana umut olurum tatlim.Allahim hepimizi guldursun hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

Değerin kaç çıktı canım, kendisi erken çağırmıştı dimi, sanki erken çağırmasının sebebi vardı bişey için önlem alacaktı , başkasıyla mu karıştırıyorum
Evet canım. Dikiş atılacaktı ondan erken çağırdı diye düşündüm ama günleri yanlış hesaplamışım dedi .

Evet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben :dua::KK17:
Dün kan testi yapmıştın dimi, bu ilk idrar testin. Bu süreçte beta hcg yi yükseltecek bi.ilaç kullanmadıysan pozitif mi acaba kız , aen yarın bi daha mı kan testi yaptırsan allahım inşallah pozitif çıkar

Evet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben :dua::KK17:
Kan testi değerin düşük olsa da o mucize gerçekleşecek :) çünkü sen çok umutlusun , o inanç ve umut sonuç vetecek sana :) inşallah öyle bi sonuç gelsin ki doktor ben de şaşırdım desin :)

Peki 1 inde ovitrelle olmuştu. Transfer gününü saymıyorum, dün 6. bugün 7. gün dayanamayıp yaptığım testler. Ben ovitrelle etkisidir, daha çok erken dedim ama yazılanları gördükçe çok da umutlanıyorum. Ne dersiniz acaba, çok da ince değil sanki? :110:

9N43QO.jpg

Peki 1 inde ovitrelle olmuştu. Transfer gününü saymıyorum, dün 6. bugün 7. gün dayanamayıp yaptığım testler. Ben ovitrelle etkisidir, daha çok erken dedim ama yazılanları gördükçe çok da umutlanıyorum. Ne dersiniz acaba, çok da ince değil sanki? :110:

9N43QO.jpg
İlk testtede var zaten ikincide dahada belirginleşmiş bence var

9N43QO.jpg
1 inde derkan 1 haziranda mı çatlatma oldu, öyleyse onun etkisi çoktan atılmıştır. Transfer 6 haziran mı? 7.günde kan testinde çıkar ama idrarda çıkar mı acaba, çizgilere bakılırsa hamilesin :anneadayı:

X