Kızlar, klinikten aradılar. Kan değeri 617 olmuş. Nasıl sizce artık yırttık mı yoksa daha değil mi?Arkadaşlar, belirsizlik içinde size de yazamadım. Benim test günü değerim 30 çıkmıştı.
Yani
11. Gün 30,
13.gün 80 çıktı
Bugün 17. gün oluyor sanırım. Ultrasonla bakıldı ama tabii bir şey görünmedi.
Tekrar kan testi yapıldı. Kötü bir sonuç alırlarsa arayacaklardı. Aramadılar. Ben de aramadım.
Çok ağrın olursa acile git dendi.
Bir sonraki pazartesi günü tekrar ultrason randevum var. Ne diyorsunuz durumuma?
Bnce iyi cnm sonuçta düşmemiş yükselmiş kese görünür insallah kzuumKızlar, klinikten aradılar. Kan değeri 617 olmuş. Nasıl sizce artık yırttık mı yoksa daha değil mi?
Pazartesi günü ultrason var yine.
İnşallah canım. İnşallah böyle devam eder.Bnce iyi cnm sonuçta düşmemiş yükselmiş kese görünür insallah kzuum
İnşallah cnm Allah'ım emeğinin karşılığını versin kuzumİnşallah canım. İnşallah böyle devam eder.
Hepimizin...İnşallah cnm Allah'ım emeğinin karşılığını versin kuzum
Değerin 1000-1500 üzerine çıkmadıkça ultrason ile göremezler. Rahatla:)Kızlar, klinikten aradılar. Kan değeri 617 olmuş. Nasıl sizce artık yırttık mı yoksa daha değil mi?
Evet onu biliyorum da ama durumum nedir onu tam bilemiyorum. İyi miyim? Her şey yolunda mı ah, ne bileyim. Tam sevinememek zor.Değerin 1000-1500 üzerine çıkmadıkça ultrason ile göremezler. Rahatla:)
Çok sevindim canım gayet güzel artmış, bu sefer keseyi görürsünüz bence :)Kızlar, klinikten aradılar. Kan değeri 617 olmuş. Nasıl sizce artık yırttık mı yoksa daha değil mi?
Ayyy, umarım.Çok sevindim canım gayet güzel artmış, bu sefer keseyi görürsünüz bence :)
şöyle düşün o zaman canım;Evet onu biliyorum da ama durumum nedir onu tam bilemiyorum. İyi miyim? Her şey yolunda mı ah, ne bileyim. Tam sevinememek zor.
şöyle düşün o zaman canım;
11.gün:30
13.gün:80
15.gün:160 olması lazım
17.gün:320 olması lazım senin 600küsür çıkmış. daha ne olsun:)
Evet canım haklısın öyle düşününce seviniyorum. Ama gününe göre düşük mü diye de düşünüyorum. Belli bir standartı var mı bu işlerin?
Şu günde şu kadar olmalı diye?
hep aynı yerde yapılıyor testler değil mi?
çünkü ben aynı gün iki farklı hastanede ölçtürdüm birinde 6000 diğerinde 9000küsür çıktı değerim. kullanılan kitlere bağlı değişiyor birde referans değerleri var hafta hafta.
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
bu aralıklar lab.lara göre değişir. seninki normal endişe etme.
İlk tedavin mi?Temmuzun ilk haftası regl olcam ve 8. Tüp bebek tedavim başlayacak, haberdar ederim sizleri..
Hayır sekizinci olacak..İlk tedavin mi?
Hayırlı olsun.
Ayrıca teşekkür ederim, umarım güzel haberlerimi iletirim...