- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 36
Canım maalesef olmadı ama ben hep varlığına insandım ve öyle hisettim. Hala da öyle hissediyorum. Doktor 7. Gün erken çağırmışım yanlış gün hesaplaması yatırım dedi varsa da çıkmayabilir dedi. Ama tabi moralim çok bozuldu. Gözlerim şişti ağlamaktan ama içimde umut var hala. Tutundular bana biliyorum sankiUmut kadar , meraktan ölüyorum test sonucu çıktı mı
Hiç canını simba canım. Önemli olan 1 tane bile olsa tutaması.sayılara hiç takılma. Allah kinney ettiyse 1 tane dr kalsa o tutar hatta bölünür ikiz olur. Ama Allah kısmet etmediyse 10 tane de kalsa 5. güne olmaz. Böl bol dua et canımŞuan işteyim , eve gidip ağlayacam biraz rahatlarımyaşım geçtikçe geçiyor, elimde 2 embriyo kaldı, bunlardan sonuç alamadığımı hayal ediyorum, ekim kasım olur, doktor tekrar tedavi için belki ara verdirecek .aralık ocak olur yani tekrar opu olayları seneye kalır allahım inanmak düşünmek istemiyorum ben şurda transfere kadar gün geçiremezken aylarca nasıl beklerim allahım yardım et
Cnm hiç üzülme sen varlığına inan yavrunun Allah'a çok dua et.simdi ne zman test günün pekiCanım maalesef olmadı ama ben hep varlığına insandım ve öyle hisettim. Hala da öyle hissediyorum. Doktor 7. Gün erken çağırmışım yanlış gün hesaplaması yatırım dedi varsa da çıkmayabilir dedi. Ama tabi moralim çok bozuldu. Gözlerim şişti ağlamaktan ama içimde umut var hala. Tutundular bana biliyorum sanki
Cnm benim bnmde 2 tane embriyom var başka kalmadı ins o ikiside tutunurlar bana tahminen 22.25 haziran da olucak transferim.Allahtan istiycez insallah olucak ben inanıyorum bol bol dua edelimYa şaşırdım biraz ben kromozama bağlı anomalilik çok sık rastlanan bişey değil sanıyordum2 side sağlam gelir gibi düşündüm ondan baya hayal kırıklığına uğradım allahım nasıl bi süreç bu, bi olumsuzluk yaşıyorsun kendini toparlayıp tekrar yürüyorsun bişey daha oluyor bi daha yürüyorsun bi daha , böyle böyle nereye kadar gidecez bakalım büyük bi sınavdan geçiyoruz demekki 5.güne gelmesi bile sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor
Benim test günüm yarın canım.yelek , test yaptıracaktın bugün nasılsın inşallah güzel haberler gelir .
canlarım dualarım sizlerle N nehiraHiç canını simba canım. Önemli olan 1 tane bile olsa tutaması.sayılara hiç takılma. Allah kinney ettiyse 1 tane dr kalsa o tutar hatta bölünür ikiz olur. Ama Allah kısmet etmediyse 10 tane de kalsa 5. güne olmaz. Böl bol dua et canım
Çok teşekkür ederim cevabın için cidden bana umut oldun eşimin varikoseli vardı ameliyat oldu sperm deyerleri yükseldi ama doğal yoldan olmadı artık bizde 2.alternatif tüpü deneyelim dedik inşalah bende hamile kalırım 4 tane embriyom var temmuzu bekliyormYok canım, neden yanlış anlayayım burda dertleşiyoruz hep :) bizde sebepsiz 2 sene olmadı. Tabi son 1 sene klomen, yumurta takibi, bir de aşılama ile geçince artık daha fazla beklemeyelim dedik ve tüp bebeğe başvurduk. Eşimin tüp bebek merkezindeki sperm analizi kötü çıktı, halbuki kaç kez yaptırmıştık süper olmasa da çocuğa engel bir durum yoktu. Belki de sebep oydu, bilmiyoruz. 2018 başında başladık ama progesteron yüksek olduğu için sonra da kist çıktığı için transfer olamadım 3 ay. En sonunda Allahım nasip etti, inşallah devamı gelir sağlıkla.. Sizde sıkıntı ne ?
Ya şaşırdım biraz ben kromozama bağlı anomalilik çok sık rastlanan bişey değil sanıyordum2 side sağlam gelir gibi düşündüm ondan baya hayal kırıklığına uğradım allahım nasıl bi süreç bu, bi olumsuzluk yaşıyorsun kendini toparlayıp tekrar yürüyorsun bişey daha oluyor bi daha yürüyorsun bi daha , böyle böyle nereye kadar gidecez bakalım büyük bi sınavdan geçiyoruz demekki 5.güne gelmesi bile sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor
Benim kanamam geldi kızlarsancım da var. Moralim çok bozuk. Adetime daha en az 4 gün vardı halbuki... neden böyle oldu anlamadım. çok endişeli ve mutsuzum.
Kanamam normal açık kırmızı, ama yoğun değil. 1 ped doldurmaz. Ama ağrılarım yoğun.yelek cnm kanaman ne renk ve yoğun geliyor mu?
Cnm rengi pembe ve kahverengi ise akıntı şeklinde ise korkma.Kanamam normal açık kırmızı, ama yoğun değil. 1 ped doldurmaz. Ama ağrılarım yoğun.
Şuan işteyim , eve gidip ağlayacam biraz rahatlarımyaşım geçtikçe geçiyor, elimde 2 embriyo kaldı, bunlardan sonuç alamadığımı hayal ediyorum, ekim kasım olur, doktor tekrar tedavi için belki ara verdirecek .aralık ocak olur yani tekrar opu olayları seneye kalır allahım inanmak düşünmek istemiyorum ben şurda transfere kadar gün geçiremezken aylarca nasıl beklerim allahım yardım et
Gerçekten çok erken çağırmış zaten 8. Günden sonra geçmeye başlıyor kana alt tarafı on gün hesaplıcak yani onuda mı hesaplayamamış boşuna seni strese sokuyoCanım maalesef olmadı ama ben hep varlığına insandım ve öyle hisettim. Hala da öyle hissediyorum. Doktor 7. Gün erken çağırmışım yanlış gün hesaplaması yatırım dedi varsa da çıkmayabilir dedi. Ama tabi moralim çok bozuldu. Gözlerim şişti ağlamaktan ama içimde umut var hala. Tutundular bana biliyorum sanki
Beta hgc kaç çıktı?Gerçekten çok erken çağırmış zaten 8. Günden sonra geçmeye başlıyor kana alt tarafı on gün hesaplıcak yani onuda mı hesaplayamamış boşuna seni strese sokuyo
İmşallah.olumlu sonuçlar alacaz.geri sayım başladı senin için :) inşallah pozitif alacaksınSıkma canını her şey olacağına varıyor. İnşallah Rabbim bizlere de nasip edecek.
Benim bugün transferim oldu biri iyi, biri orta kalite. Zor bir karardı benim için ama verdik kararımızı. 2 embriyo transfer ettirdik. Şimdi biri iyi kalite biri orta kaldı, onları dondurduk. Biz hiç PGT ye yollamadık doktor da hiç lafını bile etmedi. Rahim dinlendirme de düşünülmedi. İnşallah dondurulanlar ileride kardeş olur diye ümit etmek istiyorum, olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum.
Değerin kaç çıktı canım, kendisi erken çağırmıştı dimi, sanki erken çağırmasının sebebi vardı bişey için önlem alacaktı , başkasıyla mu karıştırıyorumCanım maalesef olmadı ama ben hep varlığına insandım ve öyle hisettim. Hala da öyle hissediyorum. Doktor 7. Gün erken çağırmışım yanlış gün hesaplaması yatırım dedi varsa da çıkmayabilir dedi. Ama tabi moralim çok bozuldu. Gözlerim şişti ağlamaktan ama içimde umut var hala. Tutundular bana biliyorum sanki
Cnm benim bnmde 2 tane embriyom var başka kalmadı ins o ikiside tutunurlar bana tahminen 22.25 haziran da olucak transferim.Allahtan istiycez insallah olucak ben inanıyorum bol bol dua edelim