Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Umut kadar , meraktan ölüyorum test sonucu çıktı mı
Canım maalesef olmadı ama ben hep varlığına insandım ve öyle hisettim. Hala da öyle hissediyorum. Doktor 7. Gün erken çağırmışım yanlış gün hesaplaması yatırım dedi varsa da çıkmayabilir dedi. Ama tabi moralim çok bozuldu. Gözlerim şişti ağlamaktan ama içimde umut var hala. Tutundular bana biliyorum sanki

Hiç canını simba canım. Önemli olan 1 tane bile olsa tutaması.sayılara hiç takılma. Allah kinney ettiyse 1 tane dr kalsa o tutar hatta bölünür ikiz olur. Ama Allah kısmet etmediyse 10 tane de kalsa 5. güne olmaz. Böl bol dua et canım

Cnm hiç üzülme sen varlığına inan yavrunun Allah'a çok dua et.simdi ne zman test günün peki

Cnm benim bnmde 2 tane embriyom var başka kalmadı ins o ikiside tutunurlar bana tahminen 22.25 haziran da olucak transferim.Allahtan istiycez insallah olucak ben inanıyorum bol bol dua edelim

canlarım dualarım sizlerle N nehira Umut kadar olacağına inanın. ben sizlerden güç alıyorum ; bolca dua edicez ve inanıcaz biz inanalım ki onlar da bizimle birlikte olsunlar; ben bugüne kadar inanmadım durum belli ama bundan sonra inanmak var olumsuz düşüncelere yer yok...

Çok teşekkür ederim cevabın için cidden bana umut oldun eşimin varikoseli vardı ameliyat oldu sperm deyerleri yükseldi ama doğal yoldan olmadı artık bizde 2.alternatif tüpü deneyelim dedik inşalah bende hamile kalırım 4 tane embriyom var temmuzu bekliyorm

Benimki gibi hiç bulunamayan pek yoktur bence.. evet 5. güne gelmesi kromozom bozukluğu olmayacak anlamına gelmiyor. içimizde de kendiliğinden 5. Güne gelip tutunup sonra düşebiliyo

Benim kanamam geldi kızlar sancım da var. Moralim çok bozuk. Adetime daha en az 4 gün vardı halbuki... neden böyle oldu anlamadım. çok endişeli ve mutsuzum.

Canım sen çok olumlu birisin yapma böyle bide şu yönünden bak çok şükür 1 tane var zaten hamile kalman için 1 tane yeterli ya ikiside iyi çıkmasaydı rabbimin verdiğine şükredelim kendini şimdiden böyle strese sokma vücudunu yorma yapma nolursun olumlu düşünürsen olumlu olur

Gerçekten çok erken çağırmış zaten 8. Günden sonra geçmeye başlıyor kana alt tarafı on gün hesaplıcak yani onuda mı hesaplayamamış boşuna seni strese sokuyo

İmşallah.olumlu sonuçlar alacaz.geri sayım başladı senin için :) inşallah pozitif alacaksın

Değerin kaç çıktı canım, kendisi erken çağırmıştı dimi, sanki erken çağırmasının sebebi vardı bişey için önlem alacaktı , başkasıyla mu karıştırıyorum

Cnm benim bnmde 2 tane embriyom var başka kalmadı ins o ikiside tutunurlar bana tahminen 22.25 haziran da olucak transferim.Allahtan istiycez insallah olucak ben inanıyorum bol bol dua edelim
elimizde 1 tane bile kalsa umuda devam , bazen ağlıyom bazen gülüyorum ama gülüşlerim bile ağlamak gibi aslında , değişik bi duygu. Sen sonucunu öğrenirken ben transfer olacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…