- 14 Haziran 2017
- 337
- 182
Canım korkma iyi düşünelim iyi olsun dualarım seninle inşalah Rabbim yardım eder bebeklerin sana tutunurKanamam normal açık kırmızı, ama yoğun değil. 1 ped doldurmaz. Ama ağrılarım yoğun.
İnşallah canım. Sağol.Canım korkma iyi düşünelim iyi olsun dualarım seninle inşalah Rabbim yardım eder bebeklerin sana tutunur
İns cnm guzl sonuçlar alırım sana umut olurum tatlim.Allahim hepimizi guldursun hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahelimizde 1 tane bile kalsa umuda devam , bazen ağlıyom bazen gülüyorum ama gülüşlerim bile ağlamak gibi aslında , değişik bi duygu. Sen sonucunu öğrenirken ben transfer olacam :)
Evet canım. Dikiş atılacaktı ondan erken çağırdı diye düşündüm ama günleri yanlış hesaplamışım dedi .Değerin kaç çıktı canım, kendisi erken çağırmıştı dimi, sanki erken çağırmasının sebebi vardı bişey için önlem alacaktı , başkasıyla mu karıştırıyorum
Değerim 0.58 o yüzden pek olacak gibi değil ama bekliyorum. Adetime 8 gün var dahaDeğerin kaç çıktı canım, kendisi erken çağırmıştı dimi, sanki erken çağırmasının sebebi vardı bişey için önlem alacaktı , başkasıyla mu karıştırıyorum
Bekleyelim bakalım kısmetDeğerim 0.58 o yüzden pek olacak gibi değil ama bekliyorum. Adetime 8 gün var daha
Canım, net bir sonucu 2 gün sonra testi tekrar yaptırınca söyleyebiliriz dediler.yelek , test yaptın mı inşallah pozitif haber verirsin
Evet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim benBekleyelim bakalım kısmetilk denemeydi dimi canım? İnşallah adet olmazsın değerde de bi süpriz yaşarız
Evet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben
ayyy inşallah güzel haberlerini bekliyoruz olacak inşallahEvet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben
Dün kan testi yapmıştın dimi, bu ilk idrar testin. Bu süreçte beta hcg yi yükseltecek bi.ilaç kullanmadıysan pozitif mi acaba kız , aen yarın bi daha mı kan testi yaptırsan allahım inşallah pozitif çıkarEvet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben
Kan testi değerin düşük olsa da o mucize gerçekleşecek :) çünkü sen çok umutlusun , o inanç ve umut sonuç vetecek sana :) inşallah öyle bi sonuç gelsin ki doktor ben de şaşırdım desin :)Evet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben
Aaaa e hadi gözün aydın çok sevindim canım ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben
Evet ilk denemeydi. Bugün 8. Günün içindeyim saat olarak. Az önce idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. Ne yapayım bilemedim ben
İlk testtede var zaten ikincide dahada belirginleşmiş bence varPeki 1 inde ovitrelle olmuştu. Transfer gününü saymıyorum, dün 6. bugün 7. gün dayanamayıp yaptığım testler. Ben ovitrelle etkisidir, daha çok erken dedim ama yazılanları gördükçe çok da umutlanıyorum. Ne dersiniz acaba, çok da ince değil sanki?
1 inde derkan 1 haziranda mı çatlatma oldu, öyleyse onun etkisi çoktan atılmıştır. Transfer 6 haziran mı? 7.günde kan testinde çıkar ama idrarda çıkar mı acaba, çizgilere bakılırsa hamilesinPeki 1 inde ovitrelle olmuştu. Transfer gününü saymıyorum, dün 6. bugün 7. gün dayanamayıp yaptığım testler. Ben ovitrelle etkisidir, daha çok erken dedim ama yazılanları gördükçe çok da umutlanıyorum. Ne dersiniz acaba, çok da ince değil sanki?