Çok sevindmMerhabalarAllah'a şükür kendimi iyi hissediyorum bugün. Dün evime geldim. Eşim etrafımda dört dönüyor iki gündür maşallah. Özünde çok iyi ama deli damarı tutunca birbirimize girmesek. Dün ben de adet olucam sandım günü gelmişti, ama progesteron kullanınca olmuyormuş içim rahatladı. Karnimda şişlik kasıklarda hafif ağrı var
Çok haklısın...
Benm bugün moralm bozuldu
23 ocakta transferim oldu 6. Gün kan verdim 16 çıktı 10. Gün 118 bugünde 13. Gün 382 çıktı herkeste farklı zamanlarda çıkıyor erkendir senin için belki ondan çıkmamıştır dahaBen de bugün test yaptm tam 6.gunum ama ikindi sonrası ve akşam yaptim. Normal kaset testti ve tek çizgi çıktı. 5.gun testinde negatif mi çıkmıştı? 30 Ocak transfer olmuştu değil mi ?
Sen de moralini bozma sakın canım. İnşallah güzel hayırlı şeyler olur. Erken yapmış olabilirsin testiÇok haklısın...
Bilmiyorum ki çoğu kişinin çıkmış nasip kan testi verene kadar netleşmiş sayılmaz23 ocakta transferim oldu 6. Gün kan verdim 16 çıktı 10. Gün 118 bugünde 13. Gün 382 çıktı herkeste farklı zamanlarda çıkıyor erkendir senin için belki ondan çıkmamıştır daha
İnsaAllah öyledir ben de o nokta biraz rahatımSen de moralini bozma sakın canım. İnşallah güzel hayırlı şeyler olur. Erken yapmış olabilirsin testi
Bende 4 saatlik gidiş 4 saat dönüş il dışı düşünüyordum iyi ki vazgeçmişim. Ne gelişir bilemezsiniz transfer olmazsa süreç uzuyor git gel kasımdan beri gidiyorum. İlk zamanlarda haftada 2 3 kez gidiliyor. Şehir içi daha iyi avantajlı.Cok gidip gelmek gerekiyoe bu durumda il dışında yaptirmak mantıklı değil demi
Özelde bile ne hatalar yaşadım. Devlette zaman harcama amh önemli çünkü. İyi bir tüp bebek Dr bul laboratuvar teknolojisi ve emriyolog da iyi olan güvenilir bir yerde başla hemen. Rahim filmi de çeker Dr un. Devlette ücretli çoğu şey zaten. Zaman kaybetmemen gerek. İnşaallah Allah nasip etsin hepimize. Ağlamak çözüm değil araştır deli gibi koştur çabala. Bizim payımıza böyle olmak varmış.Duygularınızı nasıl kontrol ettiniz? Dört gündür gözümün yaşı dinmedi. Olumlu düşünemiyorum. Bana tutunacak bir dal umut verir misiniz
Hayır kullanmıyorum. Sadece progestan hap kullanıyorum onuda vajinal fitil şeklinde sabah-aksamCanm ben de sadece estrofem ve progesteron iğne kullanıyorum. Sen estrofem kullanıyor musun ?
Devlet özele göre tabiki daha uygun olur sizin için. Şimdi benim doktorum rahim filmi için dışardan Exem aldırıp muayene eder gibi baktı. Gittiğin doktorun çalışma şekline bağlı. Hsg işleri falan nasıl oluyo bilmiyorum ama mecbur o rahim filmini cektireceksin ona göre bakiyolar duruma ekstra tedavi gerekiyo mu gerekmiyo mu ne durumda diye. Ayrıca devlette devam edersen tabiki destek aliyosun ilaç desteği tüp bebek destegiMerhaba . Ben 34 yaşındayım. Altı aydır evliyim çocuk düşündüğüm için doktora gittim. Daha önce hep korunduk. Ama regl düzensizliği yoktu. Çok düzenliydi. Testlerde fsh18 amh 0.,3 çıktı. Bizi tüp bebeğe yönlendirdiler. Rahim filmi vs istedi ama bunlar özelde çok pahalı. Devlete gitsem karşılar mı? Çok bekletiyor mu
Bende o yüzden idrar testi yapmak istemiyorum 10.gün bile negatif çıkanlar var hiç bozma mıralini cnm gem daha günümüz varÇok haklısın...
Özelde nasil sıkıntılar yaşadınız?Devlet özele göre tabiki daha uygun olur sizin için. Şimdi benim doktorum rahim filmi için dışardan Exem aldırıp muayene eder gibi baktı. Gittiğin doktorun çalışma şekline bağlı. Hsg işleri falan nasıl oluyo bilmiyorum ama mecbur o rahim filmini cektireceksin ona göre bakiyolar duruma ekstra tedavi gerekiyo mu gerekmiyo mu ne durumda diye. Ayrıca devlette devam edersen tabiki destek aliyosun ilaç desteği tüp bebek destegi
Kuzum ya sabah erken gebelik testi yaptm. Yine tek çizgi ..Bende o yüzden idrar testi yapmak istemiyorum 10.gün bile negatif çıkanlar var hiç bozma mıralini cnm gem daha günümüz var
Canım bi sağlık ocağı yada acilde bi kan tahlişi yaptıralım ben şimdi sağlık ocağındayım tahlil içinKuzum ya sabah erken gebelik testi yaptm. Yine tek çizgi ..
Olsaydı çıkardı sanki.
Yaa hadi hayırlar sonuçlar bekliyorummmCanım bi sağlık ocağı yada acilde bi kan tahlişi yaptıralım ben şimdi sağlık ocağındayım tahlil için
Sende mi bugünKızlar bende tahlil verdim hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah hepiniz
Sonuç ne zaman çıkarmış canım sordunmuCanım bi sağlık ocağı yada acilde bi kan tahlişi yaptıralım ben şimdi sağlık ocağındayım tahlil için
Transfer tarihin 26 ocak mi 30 ocak miCanım bi sağlık ocağı yada acilde bi kan tahlişi yaptıralım ben şimdi sağlık ocağındayım tahlil için