Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Hiç bilmiyorum transferden çıktım daha arabada eve gitmeden öyle hissettim. Tabi inşallah yanılırım ama şimdilik hissim öyle
O da psikolojik ben 2022 ilk transferimde de öyleydim 4. Gün idrar testinde çift çizgi görmeme rağmen 7. Gün kanda pozitifi görmeme rağmen biara belirtilerim tamamen kaybolmuştu sürekli birşey mi oldu düşüncesi insanın yakasını bırakmıyor

Tabiki şuan yaşadığımız herşey psikolojik hormonlarımız alay ediyor bizimle

Hanımlar günaydın. Uzun zamandır hayalet takipçi modunda mesajları okuyup kendime çıkarımlar yapıyordum ama yazma gereği duydum bu sefer.
Benim 2. transferim, ilkinde transfer gününden itibaren adet sancısı benzeri ağrı ve sağ tarafta iğne batmaları gibi durumlar oldu bir de bana normal hayatına devam edebilirsin dedi doktor ben de çok kısıtlamadım kendimi açıkçası. Sonuç negatifti.
İkinci transferimi 28 Ekim’de yaptırdım, bunda öncekine nazaran öyle bir sancı veya batma söz konusu değil ama her iki transferin ikinci gününde benden sümüğe benzeyen yapışkan akıntı geldi ama çok azdı böyle ufak parça gibi, ben bunları görünce tutmadığını düşündüm açıkçası. Çünkü ne öncesinde ne de sonrasında benzeri başka akıntı olmadı hiç. Acaba transfer edilen embriyo mu bunlar diye de düşünmedim değil. Paranoyak oldum iyice.
Aynı şekilde akıntısı ya da benzer durumu olup pozitife dönen varsa yazabilir mi?

Günaydın canım progestan fitil kullanıyorum o yüzden gelen akıntıyı pek anlamıyorum fitilin akıntısı var hep belki seninki de öyledir öyle bir akıntı duymadım

Yok zaten bembeyaz akıntı geliyor Progestan fitilden başka bişey yok , bunlar anlaşılır biçimde (benzetme biraz mide bulandırıcı olacak ama) yeşilimsi çok az sıvı sümük gibi bir şey oldu ikisinde de. Şimdi de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşün dur.

Bir de ben şu anda estrofem, duphaston, folik asit (bunlar hap şeklinde), clexane iğne ve progestan fitil kullanıyorum .

Valla hiç olmadı bende canım bilemedim duymadım da ama takılma böyle şeylere akıntıyla olduğunu sanmıyorum

Bende 22 sinde transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptim sonuç negatif çıktı daha erken sanırım 2gun sonra kantesti günüm.
merhaba bende 22 sinde transfer oldum cuma test günüm dayanamadım bugün erken kaset test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ama ilaçlardan mı bilmiyorum moralim çok bozuldu keşke yapmasaydım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…