Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım 3. 4. 5 miş 6. Gün en netiBak onda da 4. Gün yok
Moralini bozma daha nokta kadar idrara yeni geçmiştir kıpkırmızı bi çizgi bekleme gözün aydın umarım sağlıklı ilerler8. Günüm bekleyince biraz daha belirginleşti ama bilmiyorum
Ayy inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı bebişlerimizeMoralini bozma daha nokta kadar idrara yeni geçmiştir kıpkırmızı bi çizgi bekleme gözün aydın umarım sağlıklı ilerler
Cuma kan testi sonucundan sonra bizide unutmaAyy inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı bebişlerimize
Canım çok erken istersen bidaha yap ama kan da daha net çıkarmerhaba bende 22 sinde transfer oldum cuma test günüm dayanamadım bugün erken kaset test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ama ilaçlardan mı bilmiyorum moralim çok bozuldu keşke yapmasaydım dedim
Evet 6 da çıkan çok var sen de 6 7 8 de yapŞimdi baktım 3. 4. 5 miş 6. Gün en neti
İnsaAllah canım sabret sabret daha erkenHadi inşallah hepimiz çift çizgiyi görelim. Moralimizi yüksek tutalım. Ben 7. Gün yapmayı düşünüyorum tabi sabredebilirsem
Valla aldım testleri ben 7. Günüm yani pazar veririm kanı bide Salı veririm 9. GünüEvet 6 da çıkan çok var sen de 6 7 8 de yap
Ay ben ne zaman vercemValla aldım testleri ben 7. Günüm yani pazar veririm kanı bide Salı veririm 9. Günü
AminnnnnHadi inşallah hepimiz çift çizgiyi görelim. Moralimizi yüksek tutalım. Ben 7. Gün yapmayı düşünüyorum tabi sabredebilirsem
Ben hep öyle yapıyorum doktorun verdiği tarihten 2. Gün önce yapıyorum 2 gün sonra birdaha yapıyorum istediği tarihteAy ben ne zaman vercem
Ya bana 14. Gün dedi acaba 4. Gün embriyosu olduğu için miBen hep öyle yapıyorum doktorun verdiği tarihten 2. Gün önce yapıyorum 2 gün sonra birdaha yapıyorum istediği tarihte
Olabilir kuzum doktorum benden hep 9. Gün istiyor ben 7. Ve 9 yaptırıyorum o yüzdenYa bana 14. Gün dedi acaba 4. Gün embriyosu olduğu için mi
Of beklemek çok zorOlabilir kuzum doktorum benden hep 9. Gün istiyor ben 7. Ve 9 yaptırıyorum o yüzden
Valla sorma kuzum daha çok bekleyeceğiz bunun 2 kat kan artışı var kese görmesi var kalp atışı varOf beklemek çok zor
Evet ya oraları da beklemek zor 9 ay hep beklemekle geçecekValla sorma kuzum daha çok bekleyeceğiz bunun 2 kat kan artışı var kese görmesi var kalp atışı var
Rabbim sonunda evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin deEvet ya oraları da beklemek zor 9 ay hep beklemekle geçecek
AminnnnnnRabbim sonunda evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de