İnsaAllah bu sefer olur canım benimde ikinci denemem benimkide 8 Kasım test günün5. Gün embriyosu 3. Denemem benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaAllah bu sefer olur canım benimde ikinci denemem benimkide 8 Kasım test günün5. Gün embriyosu 3. Denemem benim
Evet çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet çok şükür dururumuz varki yaptırabiliyoruz tüp bebek. Veya hiç hamileme kalamayan kadınlar var en azından biz kalabiliyoruz diyoruz
Test günü ne zamandi canimMerhaba arkadaşlar ben 23 ekimde 5.gün emriyosu transfer oldum bugun kan tahlili verdım negatif ayın 1ne kadar bir degişiklik olur mu sizce
Test günüm ayın 2 deTest günü ne zamandi canim
Test günüm 2 de ama cumartesıne denk geldıgı ıcın 1 de yaptırıcamTest günü ne zamandi canim
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz.Benim ilk tüp bebek denemem.Daha önce bir kez aşılama yaptırmıştım.Bende de hiç belirti yok şuan.Bu belirtiler ne zaman basliyor acaba :)Selam arkadaşlar bu benim 3. Tüp bebek deneyimim cumartesi yani ayın 26 sında transfer oldum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm sıfır belirti sizde durumlar nedir? Test günümüze kadar vakit geçirelim en azından
Güzel sonuçlar alalım inşallah. Nasıl hissediyosun peki ? Benim negatif gibi hissediyorumİnsaAllah bu sefer olur canım benimde ikinci denemem benimkide 8 Kasım test günün
Çok erken vermişsin kanıMerhaba arkadaşlar ben 23 ekimde 5.gün emriyosu transfer oldum bugun kan tahlili verdım negatif ayın 1ne kadar bir degişiklik olur mu sizce
kesinlikle öyle valla ama insanız işte aile olmak istiyor evlat kokusuna hasret yaşamak zorEvet çok şükür dururumuz varki yaptırabiliyoruz tüp bebek. Veya hiç hamileme kalamayan kadınlar var en azından biz kalabiliyoruz diyoruz
Valla ben bazen transfer olmamış gibi hissediyorumSizinle aynı gün transfer olmuşuz.Benim ilk tüp bebek denemem.Daha önce bir kez aşılama yaptırmıştım.Bende de hiç belirti yok şuan.Bu belirtiler ne zaman basliyor acaba :)
Bence test günü de ver daha var belki geç dollenmedir canım doktora sordun muTest günüm 2 de ama cumartesıne denk geldıgı ıcın 1 de yaptırıcam
Valla düşünmemeye çalışıyorum canım geçen sefer belirtim yok diye kendimj negatife çok sartlamistim bu sefer düşünmemeye çalışıyorum ama iyiyim sadece ilaçların etkisi karında hafif siskinligim var o kadar yani sen de nasılGüzel sonuçlar alalım inşallah. Nasıl hissediyosun peki ? Benim negatif gibi hissediyorum
Şişkinlik bendede çok fazla nefes alamıyorum o derece. Kasıklarımda batma var tabi belirti saymak için çok erken birde bu transferimde çok fazla gazım var anlamadımValla düşünmemeye çalışıyorum canım geçen sefer belirtim yok diye kendimj negatife çok sartlamistim bu sefer düşünmemeye çalışıyorum ama iyiyim sadece ilaçların etkisi karında hafif siskinligim var o kadar yani sen de nasıl
Canım benim dr sürekli yatma kan dolaşımı olsun tutunma olmaz o zaman dedi. Ben o yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol su içtiğim için sürekli wc ihtiyacı oluyor bahaneyle yürüyüş yapıyorum. Duşu transferin ertesi günü ayakta yapabilirsin dediler banaKızlar yardımlarınız için teşekkürler sürekli yatıyor musunuz? Kaçıncı günde banyo yaptınız?
Doktora ulaşamıyorum ve suan kahverengı bıraz da koyu lekelenme gelmeye başladı agrıda varBence test günü de ver daha var belki geç dollenmedir canım doktora sordun mu
Bana doktor eğer kanama olurda ulaşamazsan progestan fitil ve progestan göbekten iğne yap en yakın kadın doğum olan sağlık kuruluşuna git ya da sabah direk bana gel demiştiDoktora ulaşamıyorum ve suan kahverengı bıraz da koyu lekelenme gelmeye başladı agrıda var
Protestan fıtıl kullanıyorum suan benımkı kanama gıbı değil peceteye az sekılde geldı bıraizda ış çamaşırı ma bulaşmıs kahverenk li bıraz daha kpyu gibiBana doktor eğer kanama olurda ulaşamazsan progestan fitil ve progestan göbekten iğne yap en yakın kadın doğum olan sağlık kuruluşuna git ya da sabah direk bana gel demişti
Canım o zaman bence endişelenme. Yerleşme kanamasıda olabilir. Forumdaki arkadaşların çoğunda seninki gibi olmuş.Protestan fıtıl kullanıyorum suan benımkı kanama gıbı değil peceteye az sekılde geldı bıraizda ış çamaşırı ma bulaşmıs kahverenk li bıraz daha kpyu gibi
İnşallah öyledirCanım o zaman bence endişelenme. Yerleşme kanamasıda olabilir. Forumdaki arkadaşların çoğunda seninki gibi olmuş.
Şişkinlik bendede çok fazla nefes alamıyorum o derece. Kasıklarımda batma var tabi belirti saymak için çok erken birde bu transferimde çok fazla gazım var anlamadım
Kızlar bende ne şişlik ne gaz var ara sıra adet sancısı ve 1. Günden beri bel ağrımdan başka birşey yok 00:00 itibariyle 4. Güne giriş yaptımValla düşünmemeye çalışıyorum canım geçen sefer belirtim yok diye kendimj negatife çok sartlamistim bu sefer düşünmemeye çalışıyorum ama iyiyim sadece ilaçların etkisi karında hafif siskinligim var o kadar yani sen de nasıl