Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Selam arkadaşlar bu benim 3. Tüp bebek deneyimim cumartesi yani ayın 26 sında transfer oldum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm sıfır belirti sizde durumlar nedir? Test günümüze kadar vakit geçirelim en azından
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz.Benim ilk tüp bebek denemem.Daha önce bir kez aşılama yaptırmıştım.Bende de hiç belirti yok şuan.Bu belirtiler ne zaman basliyor acaba :)

Merhaba arkadaşlar ben 23 ekimde 5.gün emriyosu transfer oldum bugun kan tahlili verdım negatif ayın 1ne kadar bir degişiklik olur mu sizce
Çok erken vermişsin kanı
Evet çok şükür dururumuz varki yaptırabiliyoruz tüp bebek. Veya hiç hamileme kalamayan kadınlar var en azından biz kalabiliyoruz diyoruz
kesinlikle öyle valla ama insanız işte aile olmak istiyor evlat kokusuna hasret yaşamak zor

Güzel sonuçlar alalım inşallah. Nasıl hissediyosun peki ? Benim negatif gibi hissediyorum
Valla düşünmemeye çalışıyorum canım geçen sefer belirtim yok diye kendimj negatife çok sartlamistim bu sefer düşünmemeye çalışıyorum ama iyiyim sadece ilaçların etkisi karında hafif siskinligim var o kadar yani sen de nasıl

Valla düşünmemeye çalışıyorum canım geçen sefer belirtim yok diye kendimj negatife çok sartlamistim bu sefer düşünmemeye çalışıyorum ama iyiyim sadece ilaçların etkisi karında hafif siskinligim var o kadar yani sen de nasıl
Şişkinlik bendede çok fazla nefes alamıyorum o derece. Kasıklarımda batma var tabi belirti saymak için çok erken birde bu transferimde çok fazla gazım var anlamadım

Kızlar yardımlarınız için teşekkürler 🙏 sürekli yatıyor musunuz? Kaçıncı günde banyo yaptınız?
Canım benim dr sürekli yatma kan dolaşımı olsun tutunma olmaz o zaman dedi. Ben o yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol su içtiğim için sürekli wc ihtiyacı oluyor bahaneyle yürüyüş yapıyorum. Duşu transferin ertesi günü ayakta yapabilirsin dediler bana

Bana doktor eğer kanama olurda ulaşamazsan progestan fitil ve progestan göbekten iğne yap en yakın kadın doğum olan sağlık kuruluşuna git ya da sabah direk bana gel demişti
Protestan fıtıl kullanıyorum suan benımkı kanama gıbı değil peceteye az sekılde geldı bıraizda ış çamaşırı ma bulaşmıs kahverenk li bıraz daha kpyu gibi

Şişkinlik bendede çok fazla nefes alamıyorum o derece. Kasıklarımda batma var tabi belirti saymak için çok erken birde bu transferimde çok fazla gazım var anlamadım
Kızlar bende ne şişlik ne gaz var ara sıra adet sancısı ve 1. Günden beri bel ağrımdan başka birşey yok 😂 00:00 itibariyle 4. Güne giriş yaptım

X