Transferimin 4. Günü Belirti Yok😭

Test günü gelmeden herhangi bir belirti yaşamayı beklemek insanı sadece strese sokar. Aslında yaşadığınız ya da yaşamadığım dediğiniz tüm belirtiler ilaçların yan etkileri. Ben de tüp bebekle hamileyim,belirtilerim 6.haftadan itibaren başladı. En erken belirti sayılabilecek şeyi sorarsanız o da transfer sonraki birkaç gün kasıklarımda çok ufak ağrı olmasaydı. Ama buna da belirti denemez çünkü bu süreçte bir sürü hormon ilacı kullanıyoruz ve düşük önleyici iğne vuruluyoruz. Ben de forumda yorumları okudukça kendimde belirti göremediğim için hep olumsuz düşünüyordum,hatta sonucumu öğrendiğimde inanamadım bile. Çok şükür şuan 7 aylık hamileyim🙏 Allah'ım emek veren isteyen herkesi ödüllendirsin🌸
Tamam arkadaşım vücudumu benden iyi tanıyorsun.6.hafta başlayacak diyede bir kural yok ben de olmadı.Kusmadım,bulanmadım,sık idrara çıkmadım,bayılıp uyumadım!!! Herkesin vücudu farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kaide de yok zaten.Ben de oldu bütün gebeliklerimde de yaşadım.yerleşme kanaması ve sert kramplar hepsınde de gebeydim,olmayanlarda da değildim.Her vücut farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kural da yok.ayrıca İlaç kullandığımı nerden çıkardınız hem?her gebeliğim tüp bebek değildi.Herkes kendi tecrübesini paylaşabilir.Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.Herkes kendi deneyimini paylaşıyor.Evrensel kabul edilen birçok makale yazılan,birçok yerli yabancı kadının ortak yaşadıklarını siz yaşamadınız diye reddemezsiniz.Kadınların ortalama %40’ı yerleşme kanaması yaşar.

Son düzenleme:
Tamam arkadaşım vücudumu benden iyi tanıyorsun.6.hafta başlayacak diyede bir kural yok ben de olmadı.Kusmadım,bulanmadım,sık idrara çıkmadım,bayılıp uyumadım!!! Herkesin vücudu farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kaide de yok zaten.Ben de oldu bütün gebeliklerimde de yaşadım.yerleşme kanaması ve sert kramplar hepsınde de gebeydim,olmayanlarda da değildim.Her vücut farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kural da yok.ayrıca İlaç kullandığımı nerden çıkardınız hem?her gebeliğim tüp bebek değildi.Herkes kendi tecrübesini paylaşabilir.Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.Herkes kendi deneyimini paylaşıyor.Evrensel kabul edilen birçok makale yazılan,birçok yerli yabancı kadının ortak yaşadıklarını siz yaşamadınız diye reddemezsiniz.Kadınların ortalama %40’ı yerleşme kanaması yaşar.
Neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadım ? Size kötü bir şey demedim,hakaret etmedim. Her insan ve her gebelik farklıdır ,bunu bilmeyen zaten yoktur. Ben genelleme yaparak konuştum ki istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca belirti olarak hafif kasık ağrısından ben de bahsettim,sanırım düzgün okumadınız yazdıklarımı. Bu konu da tüp bebek sayfasında transfer başlığı altında konuşulan bir konu olduğu için ilaç kullanımına bağlı yan etkiler yaşadığınızı düşünmem gayet normal. Yerleşme kanamasına gelince, bununla ilgili tek bir kelime bile etmedim ama siz sanki buna karşı çıkıyormuşum gibi tavır takınmışsınız. Bakın,ben de uzun yıllar çocuk sahibi olmaya çalıştım. Bu platformdaki hemcinslerimin de bu konuda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tek amacım onlara biraz olsun umut verip yanlış yönlendirmemek ya da yok yere umut vermemek.

Neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadım ? Size kötü bir şey demedim,hakaret etmedim. Her insan ve her gebelik farklıdır ,bunu bilmeyen zaten yoktur. Ben genelleme yaparak konuştum ki istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca belirti olarak hafif kasık ağrısından ben de bahsettim,sanırım düzgün okumadınız yazdıklarımı. Bu konu da tüp bebek sayfasında transfer başlığı altında konuşulan bir konu olduğu için ilaç kullanımına bağlı yan etkiler yaşadığınızı düşünmem gayet normal. Yerleşme kanamasına gelince, bununla ilgili tek bir kelime bile etmedim ama siz sanki buna karşı çıkıyormuşum gibi tavır takınmışsınız. Bakın,ben de uzun yıllar çocuk sahibi olmaya çalıştım. Bu platformdaki hemcinslerimin de bu konuda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tek amacım onlara biraz olsun umut verip yanlış yönlendirmemek ya da yok yere umut vermemek.
İlk cevabınız sübjektif,ikinci cevabınız objektif.
Yeni yorumunuz kendinizi çok daha iyi ifade etmiş,sizi anlamam için daha güzel bir cevap.yanlış anladığım noktalar için kusura bakmayın.Evet belirtisiz gebelik yaşayan yüzdelik fazla olsada %40 lık belirti yaşayan bir kadın anatomiside var.Söylediğim sadece bu.Bunu da kendi vücudumdan bahsederek söylemedim zaten.Herkese sağlıklı ve güzel bebişler diliyorum.Bu konuyuda uzatmayalm artık 🌷

Kızlar en iyi kalite 5. Gün ve genetik taramalı embriyo transferi oldu. İlk günü saymazsam bugün 4.günüm. Hiç belirtim olmadı. Yani minicik kaşık ağrısı ve ya batması bile.
Daha önce 3 tane tüp bebek tuttu ve batma ve adet ağrısı hissetmiştim ama kimyasal oldu tabi. Bir öncekinde hiç belirti olmadı ve tutmadı. Şimdi ki denemem de de hiç belirti yok sanırım tutmadı. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı? Doktor tutmaması için bir sebebi yok dedi ama hiç belirti olmaması saçma gibi. Kan pıhtılaşma eğilimin var fakat kan sulandırıcı vermediler belki de bu yüzden tutmamış olabilir mi😞 gerek duyup vermediler ilaç daha öncekilerde vermişlerdi kafam çok karışık
Merhaba merak ediyorum acaba bi sonuç aldınız mı?

X