- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.638
- Konu Sahibi melisaamelisaa
Tamam arkadaşım vücudumu benden iyi tanıyorsun.6.hafta başlayacak diyede bir kural yok ben de olmadı.Kusmadım,bulanmadım,sık idrara çıkmadım,bayılıp uyumadım!!! Herkesin vücudu farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kaide de yok zaten.Ben de oldu bütün gebeliklerimde de yaşadım.yerleşme kanaması ve sert kramplar hepsınde de gebeydim,olmayanlarda da değildim.Her vücut farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kural da yok.ayrıca İlaç kullandığımı nerden çıkardınız hem?her gebeliğim tüp bebek değildi.Herkes kendi tecrübesini paylaşabilir.Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.Herkes kendi deneyimini paylaşıyor.Evrensel kabul edilen birçok makale yazılan,birçok yerli yabancı kadının ortak yaşadıklarını siz yaşamadınız diye reddemezsiniz.Kadınların ortalama %40’ı yerleşme kanaması yaşar.Test günü gelmeden herhangi bir belirti yaşamayı beklemek insanı sadece strese sokar. Aslında yaşadığınız ya da yaşamadığım dediğiniz tüm belirtiler ilaçların yan etkileri. Ben de tüp bebekle hamileyim,belirtilerim 6.haftadan itibaren başladı. En erken belirti sayılabilecek şeyi sorarsanız o da transfer sonraki birkaç gün kasıklarımda çok ufak ağrı olmasaydı. Ama buna da belirti denemez çünkü bu süreçte bir sürü hormon ilacı kullanıyoruz ve düşük önleyici iğne vuruluyoruz. Ben de forumda yorumları okudukça kendimde belirti göremediğim için hep olumsuz düşünüyordum,hatta sonucumu öğrendiğimde inanamadım bile. Çok şükür şuan 7 aylık hamileyim Allah'ım emek veren isteyen herkesi ödüllendirsin
Son düzenleme: