Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Canım ıkınmamaya çalış ,gönlünü ferah tut bişey olmaz ama yapmazsan aklında soru işaretide olmaz .kabızlık bende de oldu bugün 4. Günüm ben her gün yarım avokadoya limon ve zeytinyağı döküp yiyorum bide günde beş tane siyah erik kurusu yiyorum o şekilde cikabiliyorum malesef ilaçlar kabız yapıyor ama zorlama kayısı kurusu kayısı hoşafı falan da deneyebilirsiz o tarz şeyler dene birde bol su iç çıkarsın merak etme

Bende öyleyim geçen sefer o hataya düştüm ve idrar testi yalancı pozitif verdi sonra negatif geldi çok üzüldüm
Valla ben geçen sene idrar da kanda pozitif gördüm ilk kan testim 172 ydi sonra 351 e çıktı sonra 552 sonra 744 de kimyasal olduğunu öğrendim o yüzden biliyorum ki rabbim nasip etmediği sürece bu telaş boşa ama insanız işte heveslerimiz hayallerimiz Umutlarımız bu heyecanı yaşamak bile güzel geliyor rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Bende 22 sinde transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptim sonuç negatif çıktı daha erken sanırım 2gun sonra kantesti günüm.

Amin canım tabiki öyle Rabbim nasip etmek isterse her şekilde olur

Bende 22 sinde transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptim sonuç negatif çıktı daha erken sanırım 2gun sonra kantesti günüm.
Kan ver canım idrar testini boşver negatifte gösterebilir,insaAllah pozitif sonuç alırsın Rabbim hakkımızda hayirlisini kolayindan versin

İidrara hemen geçmeye biliyor o yüzden kan testi daha sağlıklı hem kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo olduğuna da bağlı idrarda erken çıkması

İidrara hemen geçmeye biliyor o yüzden kan testi daha sağlıklı hem kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo olduğuna da bağlı idrarda erken çıkması
3.gun iyi kalite embriyo demişti doktorum. Son 2 gün 31ekimde inşallah kan testi yaptircam.ilk deneme ondan bu heycanim

Normalde bugün adet günüm adetim aksatmazdi genelde adet günlerinde genelde yeni ergenler gibi sivilceler felan oluşurdu sivilceler felan yok sadece 2 gündür kasık bölgelerine iğne batar gibi inceden sızılar girip çıkıyor.

sizin kaçıncı gününüz hayırlı sonuçlar nasip eylesin rabbim

Kuru kayısı incir su ve kefir tüketin bol bol

İlaçlardan dolayı adet olunmuyor canım ama adet günü gelince sancısını hissediyorsun

Haklısın tabi ki ama transferin ertesi gününden beri bel ağrım var mesela bugün 3. Günüm adet sancısı var 1 saattir de insanız işte psikolojik olarak belirti arıyoruz
Bilmedigim icin soruyorum. Bende baslicam da tıpbi olarak 3 günde hissedilmesi mümkün değil. Düşünüp icinizi karartmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…