Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Merhaba , bende de hiç belirti yoktu. 12. Gün kan tahlili verdim sonuç pozitif. Bugün 15. Günüm. Doktor 18. Güne randevu verdi kese bakmak için. Herkeste belirti olmayabiliyormuş.

Merhaba , bende de hiç belirti yoktu. 12. Gün kan tahlili verdim sonuç pozitif. Bugün 15. Günüm. Doktor 18. Güne randevu verdi kese bakmak için. Herkeste belirti olmayabiliyormuş.
Sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesin darısı bizlere zaman geçmiyor :))

Sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesin darısı bizlere zaman geçmiyor :))
Amin. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hiç sormayın hep bekleme içerisindeyiz. Şimdi de kese görmek için sonrasında kalp atışları. Şuan birşey hissedemiyorum kalp atışını duymadan rahat yok bana

Tahmin edebiliyorum 2022 de 22 haftalık bebeğimi kaybetmiştim hiç bitmiyor o süreçler rabbim sabırla kolaylıkla geçmesini nasip eylesin hepimize

Merhabalar bende geldim aranıza dün(28 Ekim)transferimi oldum 7 kasım test günüm günler nasıl geçecek bilmiyorum sizlerin nasıl geçiyor

Merhaba arkadaşlar ben 23 ekimde 5.gün emriyosu transfer oldum bugun kan tahlili verdım negatif ayın 1ne kadar bir degişiklik olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…