Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Ben nedense umutsuzum ya belirtim yok teste de göremedim bu kez diğer seferlerde görmüştüm modum çok düştü
Belirti olmaması beni de umutsuzluğa düşürüyor canım ama yapcak bişey yok , bence bidaha test yapma 4. Gün de çok erken bide kaset test yapmışsın erken gebelik testi bile değil tabiki çıkmaz

Belirti olmaması beni de umutsuzluğa düşürüyor canım ama yapcak bişey yok , bence bidaha test yapma 4. Gün de çok erken bide kaset test yapmışsın erken gebelik testi bile değil tabiki çıkmaz
Erkende yaptım onda da yok olsa çıkardı ki geçenkilerde çıktı da noldu kimyasal olmuştu bel ağrım var göğüslerimde acıyor dokununca ara da sızlıyor ama adet zamanı sancısı bunlar offf bilemiyorum günler geçsede şu belirsizlik bitse

Sende şişkinlik vardı sanırım benim ilk gebeliğimde olmuştu ben seni pozitif hissediyorum

Her gebelik farklı canım öyle düşünme ,Adet günün ne zaman ,benim gecenki transferimde tam adet gunumde adet belirtileri yaşamıştım ondan öncesinde yaşamadım

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz rabbim tamamına erdirsin bende de ne ağrı ne sızı ne batma hiç bişey yok tutmadı sanki öyle hissediyorum

Kızlarr benim şişkinliğim iyice arttı nefes alamıyorum görseniz doğum ne zaman diyebilirsiniz o derece şişim. Ne yapsam ki öneriniz varmı

Gazda var zaten kuzum hem gaz hem şişkinlik mahvetti
Umutlandırmak istemem seni kuzum ilk tutan transferimde bende öyleydim ama kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor semptomlar benim mesela 2. De bel ağrım ara ara sancım vardı 744 e kadar çıktı ama kimyasaldı şimdide dün öğlenden beri adet sancılarım oluyor ara ara rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ılık birşeyler içmeyi dene ayaklar özellikle çok önemli sıcak tutman lazım

Umutlanmak için daha erken yinede olumlu düşünelim olumlu olsun. Senin nasıl gidiyor nasılsın bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…