Ben nedense umutsuzum ya belirtim yok teste de göremedim bu kez diğer seferlerde görmüştüm modum çok düştüAminnnnnn
Belirti olmaması beni de umutsuzluğa düşürüyor canım ama yapcak bişey yok , bence bidaha test yapma 4. Gün de çok erken bide kaset test yapmışsın erken gebelik testi bile değil tabiki çıkmazBen nedense umutsuzum ya belirtim yok teste de göremedim bu kez diğer seferlerde görmüştüm modum çok düştü
Erkende yaptım onda da yok olsa çıkardı ki geçenkilerde çıktı da noldu kimyasal olmuştu bel ağrım var göğüslerimde acıyor dokununca ara da sızlıyor ama adet zamanı sancısı bunlar offf bilemiyorum günler geçsede şu belirsizlik bitseBelirti olmaması beni de umutsuzluğa düşürüyor canım ama yapcak bişey yok , bence bidaha test yapma 4. Gün de çok erken bide kaset test yapmışsın erken gebelik testi bile değil tabiki çıkmaz
Sende şişkinlik vardı sanırım benim ilk gebeliğimde olmuştu ben seni pozitif hissediyorumBelirti olmaması beni de umutsuzluğa düşürüyor canım ama yapcak bişey yok , bence bidaha test yapma 4. Gün de çok erken bide kaset test yapmışsın erken gebelik testi bile değil tabiki çıkmaz
Her gebelik farklı canım öyle düşünme ,Adet günün ne zaman ,benim gecenki transferimde tam adet gunumde adet belirtileri yaşamıştım ondan öncesinde yaşamadımErkende yaptım onda da yok olsa çıkardı ki geçenkilerde çıktı da noldu kimyasal olmuştu bel ağrım var göğüslerimde acıyor dokununca ara da sızlıyor ama adet zamanı sancısı bunlar offf bilemiyorum günler geçsede şu belirsizlik bitse
Vardı canım geçti bugün hiç bişey yok ve 5. GünümSende şişkinlik vardı sanırım benim ilk gebeliğimde olmuştu ben seni pozitif hissediyorum
5 inde benim bi hafta önce başlıyor belirtilerimHer gebelik farklı canım öyle düşünme ,Adet günün ne zaman ,benim gecenki transferimde tam adet gunumde adet belirtileri yaşamıştım ondan öncesinde yaşamadım
Normal 6. Haftadan sonra başlıyor en yoğun belirtilerVardı canım geçti bugün hiç bişey yok ve 5. Günüm
Benim normalde de olmaz adet belirtim adet olurum ondan sonra karnım şişer5 inde benim bi hafta önce başlıyor belirtilerim
İşte yine de insan bi bekliyorNormal 6. Haftadan sonra başlıyor en yoğun belirtilerbunu 3. Kez yaşayan biri olarak kendime inanamıyorum ya
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eylesinİşte yine de insan bi bekliyor
Aminnnnİşte yine de insan bi bekliyor
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz rabbim tamamına erdirsin bende de ne ağrı ne sızı ne batma hiç bişey yok tutmadı sanki öyle hissediyorumHanımlar günaydın. Uzun zamandır hayalet takipçi modunda mesajları okuyup kendime çıkarımlar yapıyordum ama yazma gereği duydum bu sefer.
Benim 2. transferim, ilkinde transfer gününden itibaren adet sancısı benzeri ağrı ve sağ tarafta iğne batmaları gibi durumlar oldu bir de bana normal hayatına devam edebilirsin dedi doktor ben de çok kısıtlamadım kendimi açıkçası. Sonuç negatifti.
İkinci transferimi 28 Ekim’de yaptırdım, bunda öncekine nazaran öyle bir sancı veya batma söz konusu değil ama her iki transferin ikinci gününde benden sümüğe benzeyen yapışkan akıntı geldi ama çok azdı böyle ufak parça gibi, ben bunları görünce tutmadığını düşündüm açıkçası. Çünkü ne öncesinde ne de sonrasında benzeri başka akıntı olmadı hiç. Acaba transfer edilen embriyo mu bunlar diye de düşünmedim değil. Paranoyak oldum iyice.
Aynı şekilde akıntısı ya da benzer durumu olup pozitife dönen varsa yazabilir mi?
Gaz olabilir mi acaba ?Kızlarr benim şişkinliğim iyice arttı nefes alamıyorum görseniz doğum ne zaman diyebilirsiniz o derece şişim. Ne yapsam ki öneriniz varmı
5. Gün olacak yarın bende de sıfır belirti ara ara adet sancısı dışında birşey yokMerhaba aynı gün transfer olmuşuz rabbim tamamına erdirsin bende de ne ağrı ne sızı ne batma hiç bişey yok tutmadı sanki öyle hissediyorum
Gazda var zaten kuzum hem gaz hem şişkinlik mahvettiGaz olabilir mi acaba ?
Umutlandırmak istemem seni kuzum ilk tutan transferimde bende öyleydim ama kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor semptomlar benim mesela 2. De bel ağrım ara ara sancım vardı 744 e kadar çıktı ama kimyasaldı şimdide dün öğlenden beri adet sancılarım oluyor ara ara rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ılık birşeyler içmeyi dene ayaklar özellikle çok önemli sıcak tutman lazımGazda var zaten kuzum hem gaz hem şişkinlik mahvetti
Sen nerelerdesin durumlar nasılİşte yine de insan bi bekliyor
Umutlanmak için daha erken yinede olumlu düşünelim olumlu olsun. Senin nasıl gidiyor nasılsın bugünUmutlandırmak istemem seni kuzum ilk tutan transferimde bende öyleydim ama kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor semptomlar benim mesela 2. De bel ağrım ara ara sancım vardı 744 e kadar çıktı ama kimyasaldı şimdide dün öğlenden beri adet sancılarım oluyor ara ara rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ılık birşeyler içmeyi dene ayaklar özellikle çok önemli sıcak tutman lazım