Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

duyguozuz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
405
614
34
Selam arkadaşlar bu benim 3. Tüp bebek deneyimim cumartesi yani ayın 26 sında transfer oldum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm sıfır belirti sizde durumlar nedir? Test günümüze kadar vakit geçirelim en azından

Merhaba bende 25 Ekim'de transfer oldum ,ikinci tüp bebek deneyimim benimde .bende de belirti yok bir öncekinde de yoktu negatif gelmişti biraz korkutuyor

Merhaba bende 25 Ekim'de transfer oldum ,ikinci tüp bebek deneyimim benimde .bende de belirti yok bir öncekinde de yoktu negatif gelmişti biraz korkutuyor
Kizlar ben de iki kez tüp bebek yaptırdım. İkisi de pozitifti ama ilkini kaybettim düşük oldu şuan 2. Si 12 haftalık olduk Allah'a şükür. İki gebeliğimde de hiçbir belirtim olmadı sadece göğüs hasaasiyetim vardı biraz doktor o da progestandan kaynaklı demişti. İkisinde de kalp atışlarını duyduktan sonra belirtileri hissetmeye başladım. 3 5 günlük gebelikte zaten bir belirti hissetme şansınız yok gözle görülemeyecek kadar küçük oluyor. Kendinizi sartlandirmayin hiç içinizi ferah tutun bence. Hatta 4 aylık olana kadar bebeğin hareketlerini hissedene kader hiç belirtisi olmayanlar var. Pozitif olun inşallah bebisleriniz tutunmustur

İnsaAllah canım sende sağlıkla kucağına alırsın insaAllah canım

Öncelikle yüzün düşmesin lütfen pozitif olmamız gerekiyor rabbim hayırlısını nasip eylesin ikimizede ben hem vakit geçer hemde yyaşadıklarımızı paylaşırız diye açtım birazda bu post u korkmak yok öncelikle test yaptıracağımız güne kadar hamileymişiz gibi yaşayacağız
amin kuzum inşallah tutunmuşlardır aslına bakarsan bu 3. Benim ilk bebeğimi 22. Haftasında kaybetmiştim ikizi gelişmemişti falan biraz uzun bu durum 2. Denemede kimyasal oldu 1 sene önceydi işte şimdi de cumartesi transfer oldum bakalım hayırlısı

Belirti olmasına gerek yok endişe etmeyin. 33 haftalık hamileyim tek bir gün bile bulantım veya öyle bi belirtim olmadı.

İnsaAllah bu sefer nasip olur sağlıklı hayirlica canım insan biraz belirti arıyor ama tabiki çok erken test günün ne zaman[/QUOTE]

Belir olmasına gerek yok endişe etmeyin. 33 haftalık hamileyim tek bir gün bile bulantım veya öyle bi belirtim olmadı.
Sağlıkla kavuşun evladınıza insanız işte sürekli bakıyoruz o belirti mi bu belirti mi diye ilk denemelerim de de belirtim yoktu ama pozitifti oysa ki ama gel anlat bunu

İnsaAllah bu sefer nasip olur sağlıklı hayirlica canım insan biraz belirti arıyor ama tabiki çok erken test günün ne zaman
[/QUOTE]
Valla bekliyoruz işte kuzum birlikte yapacak birşey yok normalde Salı istedi doktor testi ama ben önce pazar yaptırırım 7. Günü sonra Salı bir daha yaptırırım bakalım artık nasıl sonuçlar görmeyi nasip edecek rabbim

Valla bekliyoruz işte kuzum birlikte yapacak birşey yok normalde Salı istedi doktor testi ama ben önce pazar yaptırırım 7. Günü sonra Salı bir daha yaptırırım bakalım artık nasıl sonuçlar görmeyi nasip edecek rabbim
[/QUOTE]
Benden cuma istedi 4.gun embriyosu ,ama ben ayın 27sinde iki tane gonapeptyl yaptım erken yapsam da yanlış sonuç alırım muhtemelen

Sagliklica kucağına alırsın insaAllah canım ,transfer sonrası biraz zor geçiyor insan sürekli belirti arıyor

Bilmezmiyim 10 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım.

Üstelik hiç bir belirtim olmadıği için tutmadı sandım önce.

Hiç bulantım olmadığı veya hamile hissetmediğim için hep birşey olacak kesin diye düşündüm ama şükür rahat hamilelik nasip oldu.

Ne güzel canım rahat geçmiş insaAllah doğum sonrası da öyle geçer

Rabbim isteyen herkese ve bizlere de nasip eylesin ne güzel bunları duymak aslında ilk kaldığımda benim gene belirtim yoktu 6. Haftada bulantılarım başlayana kadar ama insanız işte arıyoruz belirti yaş 35 pcos dışında bir sorun yok çok şükür bakalım rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin

Merhaba kızlar inşallah hepimizin tutar
Size bir şey sormak istiyorum. Ben aşırı kabız oldum. Doktor duphalac yazdı etki etmedi. Ayıptır söylemesi kendimi zorladım ıkındım öyle büyük tuvaletimi yapabildim. Ben daha dün transfer oldum acaba bir şey olmuş mudur. Çok üzgünüm şuan

Öyle düşünme bol sıvı tüket kuru kayısı ye bolca kuru kayısı en sağlıklısı

Canım benim belirtileri odaklanma mesela benim ilaçlardan mıdır nedir inanılmaz belirtilerin vardı pozitif de ama arkadaşına hiçbir belirti yoktu onda da pozitifti yani bu kişiden kişiye değişebilen bir durum

Canım benim belirtileri odaklanma mesela benim ilaçlardan mıdır nedir inanılmaz belirtilerin vardı pozitif de ama arkadaşına hiçbir belirti yoktu onda da pozitifti yani bu kişiden kişiye değişebilen bir durum
Kesinlikle öyle evde idrar testi yapmak istemediğimden burda kendimi motive edip vakit geçirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…