Bende kullanıyorum ve en zor içtiğim ilaç bende bilmiyorum sebebini eczacı bu ilaçtan sonra tuzlu bişeyler kesinlikle yenmeyecek diye not düşmüş üstüneArkadaşlar aranızda Prednol 4mg kullanan var mı? Ben okudum da ne için kullanılır anlayamadım ya tüp bebekle bağlantısını. Transfer gününden itibaren 8 gün kullanıcakmışım.
Bağışıklık sağlayıcıymış canım diğerleri öyle yazmış yoruma sanırım vücut embriyoyu yabancı cisim sanıp atmasın diye.Bende kullanıyorum ve en zor içtiğim ilaç bende bilmiyorum sebebini eczacı bu ilaçtan sonra tuzlu bişeyler kesinlikle yenmeyecek diye not düşmüş üstüne
Bana gün vermediler doktor kontrolüne kadar kullanılacak dedilerBağışıklık sağlayıcıymış canım diğerleri öyle yazmış yoruma sanırım vücut embriyoyu yabancı cisim sanıp atmasın diye.
Sizde durum nedir?Bende de olmuştu aynı günlerde sıvı su boşaldı resmen şimdi ara ara oluyor
Sizin kaçıncı gününüz?Selamlar
Bu bir kez aynen bana oldu gece resmen çiş gibi akıntı oldu baya sıvı şekilde.
Hadi hayirli olsun katlayarak devam etsinMerhabalar
Kan testi ile öğrendim sonucu 8. Gün sonunda
10. Gün değerim tam iki katı değil ama yükseliş var
Hayırlısı olsun
Sağlıkla artar umarım
Haftaya doktor kontrolü olacak biraz kanamam olmuştu Enox üç gün bırak dediler yarın tekrar başla dediler diğer bütün ilaçlara devam ediyorum vitaminlerim de bitene kadar yazıyordu onlara da devam ediyorumSizde durum nedir?
8. Günü sonucunuz kaç çıkmıştı acaba birde tek mi çift mi transfer olmuştunuzMerhabalar
Kan testi ile öğrendim sonucu 8. Gün sonunda
10. Gün değerim tam iki katı değil ama yükseliş var
Hayırlısı olsun
Sağlıkla artar umarım
Selamlar, benim tranferimin 6.gunu bugun, ilk 3 4 gun kupkuruydum sinir bozacak kadar, 2 gun once foş diye bi su geldi, simdi 2 3 gundur süt gibi bir akintim var. Bilmiyorum hamilelik belirtisi mi..Kızlar bugün transferden sonraki 9.günüm. 2gundur renksiz kokusuz az miktarda akintim var, ben vajinal fitil kullanmıyorum alerji yaptığı için. Önceki günlerde de kupkuruydum. Zaman geçtikçe ağrılarım azaldı diye heralde tutmadı diye bi korku vardı bende. Sizde bi akıntı falan var mı hiç?
Ay inşallah öyledir yaa, benim yoğun değil akintim yani tuvalette peçeteye silince falan farkediyorum. Zaman yaklaştıkça heyecanım arttı, evde de test yapmıyorum inatlaSelamlar, benim tranferimin 6.gunu bugun, ilk 3 4 gun kupkuruydum sinir bozacak kadar, 2 gun once foş diye bi su geldi, simdi 2 3 gundur süt gibi bir akintim var. Bilmiyorum hamilelik belirtisi mi..
Merhaba bende 8.gündeyim dünden beridir çok olmasada akıntım var bu arada fitil kullanıyorum fitil bile çok çabuk akıyor normalde bu kadar çabuk akmıyordu önceki günlerde kurudu vajinal bölgem. Belki kullandığımız ilaçlar da yapıyor olabilir.Kızlar bugün transferden sonraki 9.günüm. 2gundur renksiz kokusuz az miktarda akintim var, ben vajinal fitil kullanmıyorum alerji yaptığı için. Önceki günlerde de kupkuruydum. Zaman geçtikçe ağrılarım azaldı diye heralde tutmadı diye bi korku vardı bende. Sizde bi akıntı falan var mı hiç?
Ben dayanamadim dun sabah ve bu sabah test yaptım, ama hic dogru olduğunu dusunmuyorum çünkü hep 1 saatten sonra koyulaştı..Ay inşallah öyledir yaa, benim yoğun değil akintim yani tuvalette peçeteye silince falan farkediyorum. Zaman yaklaştıkça heyecanım arttı, evde de test yapmıyorum inatla
Benim de ilk 3 gun fitile ragmen kupkuruydu sonra sut gibi bi akıntı coştu suan ara ara foş diye geliyo. İlaçlardan mi yoksa belirti mi iyice kafam allak bullakMerhaba bende 8.gündeyim dünden beridir çok olmasada akıntım var bu arada fitil kullanıyorum fitil bile çok çabuk akıyor normalde bu kadar çabuk akmıyordu önceki günlerde kurudu vajinal bölgem. Belki kullandığımız ilaçlar da yapıyor olabilir.
Çift transfer oldu. 50 ile öğrendim8. Günü sonucunuz kaç çıkmıştı acaba birde tek mi çift mi transfer olmuştunuz
Var ya ben de yapmak istiyorum ama çıkmazsa karalar bağlarım umutlarım suya düşer korkumdan yapmak istemiyorumBen dayanamadim dun sabah ve bu sabah test yaptım, ama hic dogru olduğunu dusunmuyorum çünkü hep 1 saatten sonra koyulaştı..
Ilk resim dun sabah
İkincisi dun sabahkinin aksamki hali
Ucuncu resim bu sabahki