Olsun canım vakti var demekki0.100 negatif
Rabbim yüzümüze gülsünBende canım bu ikinci geçen sefer test yapmıştım idrar daha kötü oluyor erken negatifi görünce
Amin canımRabbim yüzümüze gülsün
Sen nasılsın durumun nasıll ne zaman kan vericeksinAmin canım
Aynı canım hiç belirtim yok bugün 9.gundu doktor 14. Gün istedi kanıSen nasılsın durumun nasıll ne zaman kan vericeksin
Normalde 12 . Gün isterler ilk defa duydum 14. Gün demekki daha garantiAynı canım hiç belirtim yok bugün 9.gundu doktor 14. Gün istedi kanı
4. Gün embriyosu canım ondan heraldeNormalde 12 . Gün isterler ilk defa duydum 14. Gün demekki daha garanti
Olabilir hayırlı sonuçlar olsun inşallah4. Gün embriyosu canım ondan heralde
Amin canım hepimizeOlabilir hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Testmi bozuk acaba tekrar dene istersenKızlar bende bişey sorsam bu gün 6. Gün test yaptım önce negatifti sonra tekrar baktım çift çizgi niye böyle oldu anlamadım
kanda mı idrarda mı baktınızBende bugün test yaptım 7. Günüm negatif
Selamlarr transferin 3.gununden merhaba:) ben de belirtileri kafamda mi uretiyorum bilmiyorum ama ara ara kasikta zonklama seklinde agri oluyo, bir de 2gundur tuhaf bi sekilde sanki midem havada gibi, anlatabildim mi bilmiyorum ama tuhaf bisi hissediyorum. Sizde durumlar nedir? Test yaptiniz mi?Kesinlikle öyle evde idrar testi yapmak istemediğimden burda kendimi motive edip vakit geçirmeye çalışıyorum
İdrarda bakmıştım tek çizgi diye koymuştum kenara 1 dk sonra baktım silik çizgi varkanda mı idrarda mı baktınız
idrar daha geç yansıyor. En iyisi kan tahlili ama inşallah vardirİdrarda bakmıştım tek çizgi diye koymuştum kenara 1 dk sonra baktım silik çizgi var
Kanamanın rengi ve yoğunluğuna bağlıKızlar bu gün 6. Günüm biraz kanamam oldu neden olmuştur acaba
Progesteron yaptılar iki tane yatıcaksın dediler önce kırmızı sonra kahverengi kanama oldu tahlil de verdim doktoruma sormadanKanamanın rengi ve yoğunluğuna bağlı
Mrb canım bende 30 ekimde oldum 2nci gün dondurulmus embriyo transferi ama 2 gündür adet olacak mis gibi ağrım var sende durumlar nasilSelam arkadaşlar bu benim 3. Tüp bebek deneyimim cumartesi yani ayın 26 sında transfer oldum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm sıfır belirti sizde durumlar nedir? Test günümüze kadar vakit geçirelim en azından