Bence de hastanede veeeer :):)Siz yazarken ben tırnak yiyo olucam:)
Nasıl bir kanama canımKızlar kanamasi olmus olan ve midesi bulanan var mi yabenim cok bulantim ve karin agrim var suan baska bisi mi oldu acaba
Kahverengi sulu ve az peceteye gelen, sabah oldu 2 saat sonra kesildiNasıl bir kanama canım
Kahverengi bir lekelenmenin kötü olmadığı söyleniyor hep doktorunu bilgilendirdin mi ?Kahverengi sulu ve az peceteye gelen, sabah oldu 2 saat sonra kesildi
Evet igne verdi oglen yaptim, yapmadan kesilmisti zaten. Aksam bi daha gelir gibi oldu zannettim ama gelmedi. Insan bi ürküyo bisi mi oluyo diye.. bi de mide yanmam basladi yaa, hasta gibi yatıyorum suan resmenKahverengi bir lekelenmenin kötü olmadığı söyleniyor hep doktorunu bilgilendirdin mi ?
Test günümüz gelse herşeyi öğrensek sana yemin ediyorum kimsenin bir şeyi kalmayacakEvet igne verdi oglen yaptim, yapmadan kesilmisti zaten. Aksam bi daha gelir gibi oldu zannettim ama gelmedi. Insan bi ürküyo bisi mi oluyo diye.. bi de mide yanmam basladi yaa, hasta gibi yatıyorum suan resmen
Evet bi anda butun belirtiler kaybolcak pozitifi gorsek dogru diyosun:))Test günümüz gelse herşeyi öğrensek sana yemin ediyorum kimsenin bir şeyi kalmayacak
Bizi acabalar perişan etti yaEvet bi anda butun belirtiler kaybolcak pozitifi gorsek dogru diyosun:))
Hakkımızda hayırlısı olsun kolaylıkla inşallahEvet bi anda butun belirtiler kaybolcak pozitifi gorsek dogru diyosun:))
Güzel sonuçlar alırsın inşallah. Bende bugün son kanımı verdim haftaya kese için gidicem inşallahBenim bugun transfer sonrasi 8.gunum ve sabah kahverengi hafif kanamam oldu. Evde yaptigim testler silik cikti 3unde de. Bugun artik test yapmadim. En son dun yaptım. Yarın kan vericem. Cok heyecanli ve stresliyim. Sen nasılsın?
Ay süper darısı başımaGüzel sonuçlar alırsın inşallah. Bende bugün son kanımı verdim haftaya kese için gidicem inşallah
Sizin bhcg nasil gitti? Kacinci gunu yaptirdiniz ilk, son durum nedir?Güzel sonuçlar alırsın inşallah. Bende bugün son kanımı verdim haftaya kese için gidicem inşallah
Bize de haber etBenim bugun transfer sonrasi 8.gunum ve sabah kahverengi hafif kanamam oldu. Evde yaptigim testler silik cikti 3unde de. Bugun artik test yapmadim. En son dun yaptım. Yarın kan vericem. Cok heyecanli ve stresliyim. Sen nasılsın?