Çıktımı sonucunProgesteron yaptılar iki tane yatıcaksın dediler önce kırmızı sonra kahverengi kanama oldu tahlil de verdim doktoruma sormadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktımı sonucunProgesteron yaptılar iki tane yatıcaksın dediler önce kırmızı sonra kahverengi kanama oldu tahlil de verdim doktoruma sormadan
Kaçıncı gününüz?Çıkmış 90 yarın bi daha yaptırcam yükselişi görmek için erken biliyorum ama dayanamadım
Bugün 7. Gün bu gün de hiç ağrım sızım kalmadı kafam allak bullak oldu psikolojim bozuldu resmenKaçıncı gününüz?
İnşallah güzelce yükselir değeriniz yaptırdiniz mı bi daha test?Bugün 7. Gün bu gün de hiç ağrım sızım kalmadı kafam allak bullak oldu psikolojim bozuldu resmen
Yaptırdım yükselmiş ama benim kafa gitti şimdi kese görünecek mi sonra kalp atışı düşünüp duruyorum sadece yatacaksın dediler ama iki saate bi yürüyüp yatacaksınİnşallah güzelce yükselir değeriniz yaptırdiniz mı bi daha test?
İkinci değeriniz kaç çıktı bide transferin kaçıncı günü acabaYaptırdım yükselmiş ama benim kafa gitti şimdi kese görünecek mi sonra kalp atışı düşünüp duruyorum sadece yatacaksın dediler ama iki saate bi yürüyüp yatacaksın
Bence o akıntı progestandan oluyor fitil kullanıyorsanız çümkü ben o ilaçları kullanmaya başladığımdan beri akıntım var günlük ped yetiştiremiyorumKizlar, son durumlariniz neler, benim bugün 5.gunum transfer gununu de sayarsam. Dune kadar kupkuruydum dun aksam ilk defa foş diye bir akinti geldi, bugun de aynisi oldu. Bir de sabah bulanti oldu 20dk falan surdu gecti. Bulanti psikolojik olabilir, peki akıntı belirti mi sizce?
Ben de transferin ilk gununden beri 2ser tane gunde 3 kez kullanıyorum. Ama ilk 3 gun ona ragmen kupkuruydu. Bu akinti su gibi geliyo, birden. Fitilin dokusu kremsi, ama akintim cok sulu. Anlamadim.Bence o akıntı progestandan oluyor fitil kullanıyorsanız çümkü ben o ilaçları kullanmaya başladığımdan beri akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum
Ozaman bilemedim malesef dediğin gibi diğeri kremsi gibi doğruBen de transferin ilk gununden beri 2ser tane gunde 3 kez kullanıyorum. Ama ilk 3 gun ona ragmen kupkuruydu. Bu akinti su gibi geliyo, birden. Fitilin dokusu kremsi, ama akintim cok sulu. Anlamadim.
Prednol'u ben yumurta toplamadan sonra 5 gun boyunca gunde 1 tane kullandim. 5 gun sonra kestiler... sonra transfer oldum suan kullanmıyorumArkadaşlar aranızda Prednol 4mg kullanan var mı? Ben okudum da ne için kullanılır anlayamadım ya tüp bebekle bağlantısını. Transfer gününden itibaren 8 gün kullanıcakmışım.
Prednol ben içiyorum. Internette şey yaziyodu sanki vücudun bebeği yabancı görüp reddetmemesi için kullanılıyor yazıyordu.Arkadaşlar aranızda Prednol 4mg kullanan var mı? Ben okudum da ne için kullanılır anlayamadım ya tüp bebekle bağlantısını. Transfer gününden itibaren 8 gün kullanıcakmışım.
Bağışıklık baskılayıcı bu. Bende 16mg kullanıyorum transfer hazırlığının başından beri. Sanırım vücut yabancı bir şey sanıp vücuda kabul etmemesine karşı veriliyor sanırım.Arkadaşlar aranızda Prednol 4mg kullanan var mı? Ben okudum da ne için kullanılır anlayamadım ya tüp bebekle bağlantısını. Transfer gününden itibaren 8 gün kullanıcakmışım.
Anladım, endişelendim biraz transfer gününüden itibaren 6 gün kullandım bugün son günüm merak ettim etkisini falan umarım ters etki etmezBağışıklık baskılayıcı bu. Bende 16mg kullanıyorum transfer hazırlığının başından beri. Sanırım vücut yabancı bir şey sanıp vücuda kabul etmemesine karşı veriliyor sanırım.
Ben hala kullanıyorum 7.günüm, doktor bırak demedi bana. Bise olacağını sanmıyorumAnladım, endişelendim biraz transfer gününüden itibaren 6 gün kullandım bugün son günüm merak ettim etkisini falan umarım ters etki etmez
İki gün sonra 215 çıktı 6. Ve 8. Günlerde yaptırdım biz sizi arayacağız dediler ama aramadılar doktor erken test yaptıranlara kızıyor dediler testte geç çıkıp ilaçları bırakanlar oluyormuş böyle bi risk almasaydınız keşke dediİkinci değeriniz kaç çıktı bide transferin kaçıncı günü acaba
Bende de olmuştu aynı günlerde sıvı su boşaldı resmen şimdi ara ara oluyorBen de transferin ilk gununden beri 2ser tane gunde 3 kez kullanıyorum. Ama ilk 3 gun ona ragmen kupkuruydu. Bu akinti su gibi geliyo, birden. Fitilin dokusu kremsi, ama akintim cok sulu. Anlamadim.
Doktorun dediklerine güven o zaten sana göre veriyor ilaçları Allah’ın izniyle bir şey olmayacakAnladım, endişelendim biraz transfer gününüden itibaren 6 gün kullandım bugün son günüm merak ettim etkisini falan umarım ters etki etmez