Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Kizlar, son durumlariniz neler, benim bugün 5.gunum transfer gununu de sayarsam. Dune kadar kupkuruydum dun aksam ilk defa foş diye bir akinti geldi, bugun de aynisi oldu. Bir de sabah bulanti oldu 20dk falan surdu gecti. Bulanti psikolojik olabilir, peki akıntı belirti mi sizce?

Bence o akıntı progestandan oluyor fitil kullanıyorsanız çümkü ben o ilaçları kullanmaya başladığımdan beri akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum

Bence o akıntı progestandan oluyor fitil kullanıyorsanız çümkü ben o ilaçları kullanmaya başladığımdan beri akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum
Ben de transferin ilk gununden beri 2ser tane gunde 3 kez kullanıyorum. Ama ilk 3 gun ona ragmen kupkuruydu. Bu akinti su gibi geliyo, birden. Fitilin dokusu kremsi, ama akintim cok sulu. Anlamadim.

Ben de transferin ilk gununden beri 2ser tane gunde 3 kez kullanıyorum. Ama ilk 3 gun ona ragmen kupkuruydu. Bu akinti su gibi geliyo, birden. Fitilin dokusu kremsi, ama akintim cok sulu. Anlamadim.
Ozaman bilemedim malesef dediğin gibi diğeri kremsi gibi doğru

Arkadaşlar aranızda Prednol 4mg kullanan var mı? Ben okudum da ne için kullanılır anlayamadım ya tüp bebekle bağlantısını. Transfer gününden itibaren 8 gün kullanıcakmışım.

Arkadaşlar aranızda Prednol 4mg kullanan var mı? Ben okudum da ne için kullanılır anlayamadım ya tüp bebekle bağlantısını. Transfer gününden itibaren 8 gün kullanıcakmışım.
Prednol'u ben yumurta toplamadan sonra 5 gun boyunca gunde 1 tane kullandim. 5 gun sonra kestiler... sonra transfer oldum suan kullanmıyorum

Prednol ben içiyorum. Internette şey yaziyodu sanki vücudun bebeği yabancı görüp reddetmemesi için kullanılıyor yazıyordu.

Bağışıklık baskılayıcı bu. Bende 16mg kullanıyorum transfer hazırlığının başından beri. Sanırım vücut yabancı bir şey sanıp vücuda kabul etmemesine karşı veriliyor sanırım.

Anladım, endişelendim biraz transfer gününüden itibaren 6 gün kullandım bugün son günüm merak ettim etkisini falan umarım ters etki etmez

İkinci değeriniz kaç çıktı bide transferin kaçıncı günü acaba
İki gün sonra 215 çıktı 6. Ve 8. Günlerde yaptırdım biz sizi arayacağız dediler ama aramadılar doktor erken test yaptıranlara kızıyor dediler testte geç çıkıp ilaçları bırakanlar oluyormuş böyle bi risk almasaydınız keşke dedi

Bende de olmuştu aynı günlerde sıvı su boşaldı resmen şimdi ara ara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…