Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

benim 26sıydı transfer 7. gün kanda 0 cikinca ilaclari biraktım çunkü 7. gun kanda 0 olunca 5. gun embriyosu yükseldigini hic görmedim sizler bıraktınız mı

Ben hiç test yapmadım bugün 9 ne zamandan versem diye düşünüyorum
9. günmüş kanda çıkana güvenin. 3. gün embriyosu için 9 ve 10. gün şaşmıyor. 5. gün embriyosuysa 6 ve 7. günlerde cikiyor aksini pek görmedim bence verebilirsiniz kan

Merhabalar. Benimde dondurulmuş çift embriyo oldu burda bakıyorum da çoğu benimki 3. gün 5.gün embryo vs yazıyor ben hiç sormadım onu doktoruma ya kimse de söylemedi önemli birşey mi o? Benimde bugün transfer günümle 5.günüm kan testi 11 kasımda. Sizce 7 kasımda versem sonuç belli olur mu?

embriyonun kaçıncı gün oldugunu bilmeden bilinmez ki ne zaman görüneceği. Doğrusu çok şaşırdım dr basil size demedi ki şu kadar günlük embriyonuzu transfer yapicam diye çok enteresan ya da transfer bile olacak aşamaya geldiniz ama embriyolariniz 5. güne varabildi mi onu merak etmediniz.

Yok doktorum hiç söylemedi, telefondan aradılar beni zaten o embroyologtu şu kadarı donduruldu kaliteleri iyi denildi. Sonra zaten 1-2 ay dinlendirildim öyle transfer edildi. Transfer olduğum gün kaç embriyo transfer edildi vs diye kağıt verdiler orda kalitesi 8h yazıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…