Buraya yaz muhakkak olur muTesti sabah vereceğim kızlar
İyimisin pekiTesti sabah vereceğim kızlar
Yazarım tabi kiBuraya yaz muhakkak olur mu
hiçbirşeyim yok valla adet sancılarım dışında bide göğüslerim ama onlar transferden beri var ben umutsuzum kuzum sabah belli olur öğlene kadarİyimisin peki
Bende ayın 26 sinda transfer oldumSelam arkadaşlar bu benim 3. Tüp bebek deneyimim cumartesi yani ayın 26 sında transfer oldum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm sıfır belirti sizde durumlar nedir? Test günümüze kadar vakit geçirelim en azından
Olsun dur bakalım bi hemen umutsuz olmaYazarım tabi ki
hiçbirşeyim yok valla adet sancılarım dışında bide göğüslerim ama onlar transferden beri var ben umutsuzum kuzum sabah belli olur öğlene kadar
Sabah göreceğiz artık kuzumOlsun dur bakalım bi hemen umutsuz olma
Hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsınızBende ayın 26 sinda transfer oldum
Sen iyi düşün iyi olsunSabah göreceğiz artık kuzum
DüşünemiyorumSen iyi düşün iyi olsun
Yazarım tabi ki
hiçbirşeyim yok valla adet sancılarım dışında bide göğüslerim ama onlar transferden beri var ben umutsuzum kuzum sabah belli olur öğlene kadar
Alla alla 5.gün embriyosu neden farklı günler verilmiş acabaBenimde 5. Gün ben ayın 7 sinde kan vericem
Aaaa kızcam vallaaDüşünemiyorumsorun orda
Hayır yine aynı şekilde kullandım ilaçları ama pıhtılaşma bozukluğum olmamasına rağmen bu sefer oksapar başladi doktorum doğuma kadar 4000 lik kullanacağım önlem amaçlı.Merhaba benimde ilk transferim pozitif oldu 5 haftalıken düşük oldu şimdi ikinci oldum bekliyorum size ilaç değişikliği yapıldı mı ikincinide
Canım kan verdin miDüşünemiyorumsorun orda
Negatif canımCanım kan verdin mi
Allah büyük canım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sıkma sakın canını Rabbim bizden daha iyi biliyorNegatif canım
Öyle tabi sizlerin hayırlı sonuçlarını almak nasip olsunAllah büyük canım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sıkma sakın canını Rabbim bizden daha iyi biliyor
Canım üzme kendini sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten bu şekilde bakmak lazım ,Rabbim daha güzel zamanda nasip edecektir hepimiz için geçerli vaktinden önce ne kadar cabalasakta olmuyorÖyle tabi sizlerin hayırlı sonuçlarını almak nasip olsun
Aynen öyleCanım üzme kendini sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten bu şekilde bakmak lazım ,Rabbim daha güzel zamanda nasip edecektir hepimiz için geçerli vaktinden önce ne kadar cabalasakta olmuyor