Ben yarın kanı verip kurtulucam bu azaptanBenimkiler belirtimi onuda bilmiyorum ki yatmaktan sıkıldım artık
Valla bende sıkıldım yarın 7. Gün gidip kan testi vereceğim hayırlısı Rabbimden ama hiç umudum yok nedenseBenimkiler belirtimi onuda bilmiyorum ki yatmaktan sıkıldım artık
Daha erken değil miValla bende sıkıldım yarın 7. Gün gidip kan testi vereceğim hayırlısı Rabbimden ama hiç umudum yok nedense
Yok 5. Gün çift embriyo bide 9. Gün veririm evde gebelik testi yaptım negatif ben elendim diye sayıyorum o yüzdenDaha erken değil mi
Dur bakalım bi hemen kötü düşünme kan verirsin inşallah güzel sonuç alırızYok 5. Gün çift embriyo bide 9. Gün veririm evde gebelik testi yaptım negatif ben elendim diye sayıyorum o yüzden
Bakalım kuzum hayırlısı tabi ama olsa çıkardıDur bakalım bi hemen kötü düşünme kan verirsin inşallah güzel sonuç alırız
Olmayınca yatıp dinlenincede olmuyorki kuzum. Aksine dr ilk 3 gün dinlen ama her saatbaşı 15 dk yürü 3. Gün sonunda günlük hayatına devam et dedi bana. Olacağı varsa dinlensende oluyor dinlenmesende. Olumsuz düşünme hemenBenim de dördüncü günüm bende de hiç belirti yok bu sefer çok umutsuzum yatıp dinlenme gibi bi şansım da olmuyor sanki olmadı gibi hayırlısı
Belki geç tutunuyo nerden biliyosun hem önce kanda çıkıyor sonra idrar testindeBakalım kuzum hayırlısı tabi ama olsa çıkardı
Daha önce olumlu ve kimyasal olan iki transferimde de çıkmıştı kuzumBelki geç tutunuyo nerden biliyosun hem önce kanda çıkıyor sonra idrar testinde