İnşallah rabbim sevindirsin hepimizi donmuşmu olmuştun ve kaçıncı gün embriyosu acabaMerhaba canım benimde 53’tü doktor gayet iyi bir değer demişti. Bu arada bende 28’nde transfer oldum heyecanla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah rabbim sevindirsin hepimizi donmuşmu olmuştun ve kaçıncı gün embriyosu acabaMerhaba canım benimde 53’tü doktor gayet iyi bir değer demişti. Bu arada bende 28’nde transfer oldum heyecanla bekliyorum
Evet bebişim donmuş 5.gün tem embriyo peki senin? Bu arada inanılmaz ilaç kullanıyorum sende de öyle miİnşallah rabbim sevindirsin hepimizi donmuşmu olmuştun ve kaçıncı gün embriyosu acaba
Bende 28 inde transfer oldumKızlar merhaba bende 28ekimde transfer oldum hiçbir belirti yok.transfer günü progesteronunuz kaçtı benim 44tü çokmu yüksekti acaba
Canım sen test yapmıştın sanki yanlış kişiyle mi karıştırıyorum acabaBende 28 inde transfer oldum
Umarım güzel sonuçlar alırız tedavinizi nerede oluyorsunuzAynen kan sulandırıcı prednol dex iğne estrofem
Hiç duymadım hastaneyi hangi şehirdesiniz acaba ben Diyarbakır’da Yunus Çavuş’a gidiyorumİnşallah alife hastanesinde. hiç belirtim yok bu ikinci transferim
Eşinde mi sorun var canım Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsünAnkarada canım azosperm hastaları gidiyor daha çok
Alife da hangi dr a gidiyorsunİnşallah alife hastanesinde. hiç belirtim yok bu ikinci transferim
Aynı gün olmuşuz zaten henüz test için çok erkenYok kuzum yapmadım cesaret edemiyorum
Aaa neden senin perşembe bana cumartesi test yap dendi 12 gün sonraAynen perşembe test günümüz zaten az kaldı
5.gün 12 gün sonra yap dedilerSeninki kaçıncı gün embriyosu
Merhabalar sonucunuz belli oldu mu acaba
Testi sabah vereceğim kızlarKan verdin mi kuzu