- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Bencede öyle zaten tutmadığını görünce sen kendi kendini yiyosun her birinde ağlamakla geçiyo sonraki günler o durumda arayıp soran heleki hep aynı teselli sözleri bıkıyosun yani bu durumdan o aşamada insanları hiç çekemiyosun zaten ben şuan her işlemde kendimi kötü sona bırakıyorum mesela bu ayda olmadı pazar günü adet oldum 2 gündür içim dışıma çıktı ama 2 3 ay ara vericem şimdi sen bıkarsın millet bıkmaz soru sormakdan o yüzden karı koca bilinmeli gerisini boşver zaten senin kadar sevinende üzülende olmuyo bu durumaBurda yazılanların çoğunluğu söylediklerine pişman dediğiniz gibi en güzeli kafa rahatlığı
Saklamakdaki amacımız anasının babasının kim olduğu değil çevrenin bunaltması yanlız bunu 2 3 kere yaşayınca otomatik seninde hevesin kırılıyo söylemiyosun zaten. Allah herkeze hayırlısıyla versinyakınlarım biliyor neden saklayım ki anası belli babası belli kimseyi ilğilendirmez,
tövbe tövbe allahım ne insanlar var .Aynen öyle kuzum,baska bir arkadaşta elime bir hocanın numarasını tutusturmustu, eşinle git dua etsin diye,elhamdülillah müslümaniz ama her hocayim diyene de guvenemeyecek kadar da aklı başında insanlarız yani,hayır sanane iyi niyetliysen dua et geç yani
inandıramazsın insanları çok şükür gelmiş meleğin gersi de hiç önemli değil1nci de bi heycan herkese söledim
2.cide bu sefer olur bi sorun yok diye yine söledim
3ncüyü sakladım kimse bilmiyordu
4ncüde sadece annem le kaynanmgil biliyordu
5cni yide aynen
6ncida nerdeyse eşime bile sölemiyecektim ama adam lazım ikimiz biliyoduk
ve 9 sene sona süprizzz oğlum doğal yoldan oldu ve herkes tüp bebek mi diye sordu hayır desem de inanmayan akrabalar var o tüp bebek saklıyor diyenler varmış çoook gülüyorum umrumda değil öle de olabilir di ..oğlum mucizem geldi ya ne fark eder
allah olmayan isteyen herkese nasip etsin
Aminnn.. Sağlıkla büyüsün inşAllah nasip eden Rabbim sen nekadar uğraşırsan uğraş işte en güzel örneği hayırlısıyla biran önce bizimde zamanlarımız gelsin inşAllah1nci de bi heycan herkese söledim
2.cide bu sefer olur bi sorun yok diye yine söledim
3ncüyü sakladım kimse bilmiyordu
4ncüde sadece annem le kaynanmgil biliyordu
5cni yide aynen
6ncida nerdeyse eşime bile sölemiyecektim ama adam lazım ikimiz biliyoduk
ve 9 sene sona süprizzz oğlum doğal yoldan oldu ve herkes tüp bebek mi diye sordu hayır desem de inanmayan akrabalar var o tüp bebek saklıyor diyenler varmış çoook gülüyorum umrumda değil öle de olabilir di ..oğlum mucizem geldi ya ne fark eder
allah olmayan isteyen herkese nasip etsin
Ben tedavi süresince kimseye söylemedim pozitif alınca bulantı lar başlayınca söyledim sizde öyle yapın derim çünkü ilk tedavileri de olumlu sonuç alamadım ve çok kötü olmuştum herkes biliyordu çünkü ama böyle daha kolay inş siz ilk denemede pozitif sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Ben yakın çevremle ve iş arkadaşlarımla paylaşmıştım, bir zararını gördüm diyemem ama çok fazla soru soruluyor gerçekten insan bunalabiliyor. Ama hiç söylemeden de olmuyor insan derdini anlatacak motive edecek birini istiyor. Sizi gerçekten anlayacak, kırmadan incitmeden yanınızda olacak bir iki kişiye söyleyin. Diğerleri gerçekten o kadar kırıcı olabiliyorlar ki. Ben 5 kez denedim. 5.ci de kimseye söylemedim transfer olduğumu çok rahat bir süreçti. Sonrasında kimyasal oldu, kendi halimizde yaşamış olduk. Allah gönlünüze göre hayırlı olanı nasip etsin, bol şanslarMerhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Biz sadece benim anneme ve babama söylemiştik eşimin ailesine söylemedik halada bilmezlerMerhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Bence saklanacak bir durum değil. İnsanlar neden tüp bebek yaptırdım demekten çekiniyor. Anlam veremiyorum. O da hayatın bir gidişatı. Sıradan birşey. Hadi sıradan herkese söylenmeyebilir ama aileden de saklamak tuhaf geldi bana. İşyeri zaten öğrenmek zorunda kalıyor iki güne bir izin alıp kontrole gidiliyor tedavi aşamasında. Ben iki saat izin alıyordum.Merhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?