- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Bende sonradan pişman olurum diye söylemek istemiyorum ama bilemedimiş yerinden izin almak için söylemiştim
başka kimsenın haberi yoktu ,
iyi ki söylememişim zaten tutmamıştı ,
Olmadı öyle yapayım ya kimsenin acımasını felan istemiyorumsöylemeyin bende söylemedim. ve çok rahat bir tedavi geçirdim soru soran yok naptın ne ettin dien yok tutmadımı ay yazık dien yok akıl veren yok kısaca rahatlık :)
iş yerindekilerede değerlerim çok düşük vitamin vs takviyesi alıyorum iğneyle yada başka bir hastalık üretin adet olmadım cart curt bir çok hastalık var yani söyleyi verin
Zaten annemden saklamak istemiyorum gerçi aynı şehirde değiliz ama ondan birşey saklamak istemiyorumBence soyleyim ama herkse degil sadece kendi anne babaniza. O süreçte uzun zaman yatıp dinlenmemiş ve yardıma ihtiyacınız olabilir. Ve siz söylemezseniz daha zor durumda kalabilirsiniz.
bide tüp bebek biliniyor ama nasıl olcağı ile ilgili çok soru gelir tedavi süresinde nasıl olcakmış nasıl yapcaklarmış sen zaten heycanlı meraklı olcaksın o tarz sorularla gerginleşebilir stres olabilirsin bu yönlerden de bakOlmadı öyle yapayım ya kimsenin acımasını felan istemiyorum
Olabilir aynen haklısınız .Sürekli her kafadan bir ses Çıkarbide tüp bebek biliniyor ama nasıl olcağı ile ilgili çok soru gelir tedavi süresinde nasıl olcakmış nasıl yapcaklarmış sen zaten heycanlı meraklı olcaksın o tarz sorularla gerginleşebilir stres olabilirsin bu yönlerden de bak
Ya sormayın aynen korunmayı bırakınca zaten soruyorlardı bebek istiyor musunuz diye bende istiyoruz artık demiştim .Sonra herkes sormaya başladı bu ay olmadı mi felan diye .Ardından 8 ay geçti sorun olduğunu öğrendik malesefKimseye söylemeyin. Soru sorulunca insan strese giriyor. Ben doğum kontrol hapını bırakınca tek yakın kuzenlerime söyledim onlar bile sorunca stres oluyordum...
Esiniz kendisinden dolayı galiba kimse duysunda pek istemiyor. Ama ben en azindan iki tarafında anneleri bilsin diye düşünüyorum. Ama sürekli soru sorup strese sokacak veya oğlunun durumunu kabullenemeyecek bir kayınvalide ise tabiki söylemeyinZaten annemden saklamak istemiyorum gerçi aynı şehirde değiliz ama ondan birşey saklamak istemiyorum
Kayınvalidem çok anlayışlı .Şimdiye kadar bebek istediğini hep söylerdi .Ama öyle sormaz açıkçası .Fakat biraz hassas annesi üzülsün istemiyor .Kendi annem bana destek olur en azından diye söyleyim diyorumEsiniz kendisinden dolayı galiba kimse duysunda pek istemiyor. Ama ben en azindan iki tarafında anneleri bilsin diye düşünüyorum. Ama sürekli soru sorup strese sokacak veya oğlunun durumunu kabullenemeyecek bir kayınvalide ise tabiki söylemeyin
soyleme bence direkt soracaklarBende sonradan pişman olurum diye söylemek istemiyorum ama bilemedim
Evet bide annemin üzülmesi var tabi :/Annenine bile soylemeyin,anne yuregi sorucak ,pipiriklenicek,surekli akil vericek tutup tutmadigini bilene kadar yakanizi birakmaz.Bence cok luzum olursa sadece isyeri idarenize soyleyin (arkadaslara bile degil).kafaniz rahat olsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?