- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Amin inşallahBen söylemedim ne arkadaşlarıma ne aileme söyledim. Zaten hassas bi süreç. Ve süreç içinde herşey istediğin gibi gitmiyor, ekstradan bir sürü durum çıktı bizde. O süreci yaşarken birde insanların meraklı olur olmadık sorularına maruz kalmak olayları daha da zorlaştırabiliyor. Hem bu benim özelim ne gerek var. İzin yada rapor aldığımda da ki yönrtici pozisyonunda olmama rağmen uydurdum bişiler. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Aileleri de merakta bırakmak istemedik. Sonuçta küçükte olsa işlemlere maruz kalıyorsunuz. Bu işlemleri six yaşadığınız için size normal gelebilir ama onların kafasında bir sürü soru işareti olabilir. Onları tedirgin etmenin bi anlamı yok dedik. Bebeğim tutunduktan sonra ailelere ve çok yakın iki dostuma söyledim ben. Çok güzel bi süreç geçirdim bu yüzden. Şimdi oğlumuzu kucağımıza almamıza bir hafta kaldı. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.
İş arkadaşlarim mecbur öğrendi rapor olayından dolayı. Kendi anneme ablama söyledim tedavi sürecinde pozitif olduktan sonra çok yakın arkadaşlarıma ve ailemdeki diğer kişilere söyledim.Merhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Bende asla kimseye demedim. Sadece annem babam biliyordu ama eşim onu da istemiyor. Hiçkimsenin bilsin istemiyor.Merhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Kesinlikle söylemeyin bence ben de kac defa tedavi oldum önce eşimin ailesi sonra benim ailem konuşmaya başladılar çok büyük hata olurMerhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Merhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Merhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Ya sormayın aynen korunmayı bırakınca zaten soruyorlardı bebek istiyor musunuz diye bende istiyoruz artık demiştim .Sonra herkes sormaya başladı bu ay olmadı mi felan diye .Ardından 8 ay geçti sorun olduğunu öğrendik malesef
Bende yakında başlıyacağım benim ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye söylemedik onlarda sürekli sormuyor zaten bence söyleyin niye olmuyor neden bebek düşünmüyorsunuz diye söylenmesi daha kötü
Söyleme bence geri kafali insanlar var tup bebegi yalnis anliyolar belki bende olurum ama kimseye soylemicemMerhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Herkesin hayatının zorluğu kendine. İnsanların ne yaşadığını , neden şikayet ettiklerini nerden biliyorsunuz.Niye şok oldunuz? Nerden vardınız psikilojimin bozulacağı kanısına?
Evet hemen hamile kalıpta cocugundan surekli sikayet eden tanıdıklarım var. Ve evet nankör. Allah ona evlat nasip etmiş hemde ugrastirmadan vermiş ne diye sikayetlenip geriliyor . Elindekinin kıymetini bilmeyenlerin sonunu gördük
Asıl psikolojisi bozuk olan da onlar. Övündükleri şeyler iste böyle mahvediyor psikolojilerini
Beeeeeen hemen hamile kaldim ben cok atesliymisim doktor bana hemen cocugun olur sen cok doğurgansın diye övünen bir pislikten daha cok kiymet biliyorum evet. Yazdıklarım da da şok olcak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?