Anket Tüp bebek tedavisinde olduğunuzu çevrenize, ailenize söyler miydiniz? söylediniz mi?

Tüp bebek tedavisinde olduğunuzu çevrenize, ailenize söyler miydiniz? Söylediniz mi?

• Ankete Katılan
    956
önceden aşılama yaptırdıydım. Söylemiş bulunduk. Kaynanam sorup duruyordu. Bir tas çorba getirmeyip evime bi süpürge tutmayan insan eeeee oldu mu diye soruyor. Komik...
Mart ayında tüp bebek denedim. Kendi ailem dahil kimseye söylemedim. Ohss oldum. 3gün hastanede yattım.Gene desöylemedim.
Ama kaafam çok rahat. Evimin işi yemeğim olduğu kadar. Kimsede gelmesin. Evim de dağınık kalsın. Ama kafamız rahat olsun:)
Biz çok aradık. Çok istedik çocuk. Ve tüp bebek yaptırmayan çektiğimiz acıları bilemez. İğne acısı gecti derken ohss acısı hala devam ediyor örneğin.
Millet karşıdan öneride bulunmayı sever. Gelmişler 60 yaşına 40 yıl öncesini şimdi ile karşılaştırırlar:) Onca hap ilac iğne serum derken hormanlarımız vucudumz ruhumuz değişiyor.
En iyisi kimseye söylememek şekerler. Ev işinide takmayın. İyiyken dolaba 5çeşit yemek koyun. Kek yapın. Çamaşırı eve asın toplamak zorunda kalmazsınız.
Ben karnım belli olana kadar kimseye demeyeceğim. Tabi Allah nasip ederse...
Çocuklarımız bizim. Hayat bizim. Aaaa:)
Her sey güzel olacak allahın izniyle..

İnşallah bebeğine kavuşursun canım Söylediklerin için çok teşekkürler bende kimseye söylemeyeceğim .Zaten yaza gelicek büyük ihtimalle .Okullar kapalı olacağı için iş arkadaşlarım da kimse bilmeyecek .

İnşallah. Sana dua edeceğim :)
Yemek atıp koydun mu dolaba, birde fırın işi yaptın mı bir hafta rahatsın vallahi :)
Hem yazın soguk doğal gaz ay çorap vs derdinde yok. Hem O zamana dünyamızın başında ki kötüşeyler de bitecek allahın izniyle.. Hem daha rahat olursun. Umarım sen yaza kalmadan gebe kalırsın kendiliğinden. İnşallah Uğraşmana gerek kalmaz :*

İnşallah canım ama zannetmiyorum .bizim sorun ciddi erkek infertilitesi .şu an tedavi görüyor zaten eşim.İnşallah yaza kadar biter bu virüs Vala transfer öncesi yaparım bi kaç birşey hazırda durur dediğin gibi , en olmadı kocam halleder herhalde

Evet kocalar hallediyor. Hem yapmasalar bile on gün hiç birsey olmaz:) benim ev çöp eve dönmedi bak daha
Bana tüp bebek tedavisi sırasında stres yapma dediler.
Allah ol dedimi olur. Orası hiç belli olmaz :)
Bugün kan testi verdim tekrar. Hastanede herkes maskeliydi. Bende taktım tabi. Onunla nefes almak bile zor. Bence de virüs gecince başlamak daha mantıklı olacak :))

Aynen canım zaten en mantıklısı .İşi riske atmamak gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…