- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.307
- 598
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Merhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
Haklısın kimseden birşey duymamak en iyisiSöylemezdim.
Gebeliklerimi de genelde 8. Haftada söyledim..
Hatta son numarayı 11. Haftada. Daha da söylemezdim ama nefes almak yerine ogurdugum için saklanacak halden çıkmıştım.
Kafanız rahat eder, soru sormalarindan, cevre baskisindan, kendilerince verdikleri tavsiyelerinden, gorumcesinin kaynının bilmem nesinin tecrübelerinden eksik kalmış olursunuz :)
Ailenden de saklayacak degilsin heraldeMerhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
En güzeli söylememek tabi bazı durumlarda anlıyor insanlarİl dışında tedavi olduğum icin,çoğu kişi anladı,bu süreç zaten zor bazen çevrenizdeki en yakın kişilerde durumu zorlastirabiliyorlar malesefanneme söylemekle de hata yaptım malesef tüm sulalesine duyurmuş,süreçte uzayinca sorup duruyorlardı,gerçekten ablalar dışında kimseye söylememek en doğrusu bence
Ailene söyle ama baska kimseye birsey söyleme yoksa cok soru soruyorlarMerhaba arkadaşlar .Aslında tam bir dert değil ama aklımı kurcalıyor .Bir iki aya tüp bebeğe başlayacağız .Eşim kimseye söylemeyelim diyor .Ailem annem üzülüyor diyor .Bende söyleme taraftarı değilim ama açıkçası kendi annemin bilmeye hakkı var diye düşünüyorum , saklamam Dİye düşüyorum böyle bir konuyu.Birde çalıştığım kurumda arkadaşlarım var .Rapor alacağım illa ki ara ara .Sonuçta soracaklar , nereye kadar saklayabilirim böyle bir şeyi ? Sizlerden fikir almak istedim .Sorun eşimden kaynaklı ama farketmez bende de olabilirdi .Sorun kendisinde olduğu için değil ama duyulmasını istemiyo.özellikle ailelere söylemek istemiyor .Hadi onu geçtim ama illa ki iş arkadaşlarım ne yapacağım ?
kanser miyim deseydin nasıl bir cümle okumun cahili olsa gerekHa bir tedavimi okuldaki arkadaşlara söylemek gafletinde bulundum,üzerinden biraz zaman geçtikten sonra biri gelip bana"umut var mi?doktorlar umut veriyor mu? "Deyip sinirimi bozmuştu.
Haklısınız en güzeli kimseye birşey anlatmamakHayır asla söylemezdim.
Değil tüp bebek,diğer rahatsızlıklarımızla ile ilgili bilgi de vermeyiz.
Paylaşmayı sevmiyoruz biz.
Öğrenseler ne olacak ki,en fazla meraklı sorular,bilmiş bilmiş akıl vermeler vs.
İnsanlarla bozuşuruz yok yere.
Evet sanki hemen olacakmış gibi bebek bide normal mi diye sormalarıSadece işverenim biliyo mecburiyetten. Cunku surekli izin almalıydım. Başka kimseye demedim dememde. Demedim halde, Normalmi oldu diye soruyorlar.. İnsanlar çok gereksiz meraklı, ve kötü niyetli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?