Tüp Bebek Tedavisi Amh’ ı Yükseltir Mi?

meriofert iğne ile 9 yumurta toplandı 4 adet donduruldu. seneye transfer düşünüyorum.

Ben de bahçeciyi görüyorum sürekli övüyorlar embriyologlarının iyi olduğu söyleniyor genelde. Ama başka yerlerle de görüşmek gerek içine sinmesi önemli olan

Ben de bahçeciyi görüyorum sürekli övüyorlar embriyologlarının iyi olduğu söyleniyor genelde. Ama başka yerlerle de görüşmek gerek içine sinmesi önemli olan
Bahçeci labaratuar olarak evet çok iyiymiş ama benim durumuma pek uygun gelmedi birde diğerlerine göre daha pahalı geldi

Merhaba benim 0,33 cikdi 38 yasindaydim
Dr dedi tek sansin tup
Bebek o yuzden denedim ama 5.5 haftaliken dusdtu simdi tekrar denicem
Hayirlisi bakalim

Bu yorumunuzu okurken çok duygulandım içim titredi , aynı amh 0.07 ve 37 yaşındayım . Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı çok istiyoruz çocuk

Merhaba konunun uzerinden cok zaman gecmis ama ekim ayinda yaptirdigim amh testi 1.33 kasim ayindaki 0.39 cikmisti o kadar mantiksizdi ki bir ay da yuzlerce yumurta kaybetmis olamazdim ayni yerde yapilmisti birde cok kafaya taktim ama bir kadin dogum uzmanina danistim lab kitleri degistiyse olabiliyormus bu dalgalanmalar her neyse dediginiz gibi amh biyokimyasal bir destek ama gebe kalamicagimiz anlamina gelmiyor bencede artik bakilmiyor bile bazi yerlerde takilmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…