kızlar benide eklermisiniz listeye
2.denememiz uzun protokol kadın ifertilitesi benim yaşım 25 eşimin 26 malesef 7. haftada bebeğimi kaybettik bursa tüp bebek merkezinde tedavi gördüm 5 embriyo transfer edildi 1. kalitedeydiler dadece 1 tanesi tutundu inşallah hepimize uğur getirir liste
slmlar benımde ılk tup bebek denemem ınsallah herkese rabbım hayırlı sonuclar nasıp eder transferımın 6cı gunu ve kasık agrılarım bel agrılarım mevcutsonucu ogrendıgımde sızlerle paylasmak umıdı ıle
02 mart tarihli test sonucum negatifsenağlama
sedayıldız canım çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versinsenağlama
yeni tedavide olanlara hayırlı tedaviler
yeni hamişleride kurlarım tebriklerhihoyyyt
yeni tedavide olanlara hayırlı tedaviler
yeni hamişleride kurlarım tebriklerhihoyyyt
canlarım sizi en iyi ben anlarım ve tabi ki bizim yaşadığımızı yaşayanlar.dün akşam adet oldum.tabi içi yanan yine ben oldum. eşimin umrunda bile olmadı. Allah bildiği gibi etsin.ne bu çektiğimiz ya....
kızlar size bir sorum olacak benim 3 tane dondurulmuş embriyom var ve yeni transferim onlarla olacak bu süreçte tedavi nasıl oluyor?neler kullanılıyor?tedavi nasıl gerçekleşiyor?kaçıncı gün transfer oluyor?ne çok sordum di mi.cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar
selam arkadaşlar...........inş bu yolda herkes çok sevınır ve başarı elde eder..............burda paylaşmak çok guzel ............ben genelde gırıp okuyorum ve hep dua edıyorum .yazmaya bazen vaktım olmuyor ama burda yurekler bır atıyor rabbım herkesın yardımcısı ols ...............
nevrocum benim dün yumurtalar toplandı 21 taneymiş transfer için haber bekliyorum bu arada senin de cmt. miş işlemin şimdiden kolay gelsin canım benim..
canlarım sizi en iyi ben anlarım ve tabi ki bizim yaşadığımızı yaşayanlar.dün akşam adet oldum.tabi içi yanan yine ben oldum. eşimin umrunda bile olmadı. Allah bildiği gibi etsin.ne bu çektiğimiz ya....
merhaba canım.önce adetinin 2.günü kontrole gidiyorsun ve aynı gün ilaç kullanmaya başlıyorsun.estrafem ve corasprin kullanmıştım.sonra adetin 1.gününden saymaya başlayarak 12.gün yumurtalıklarının gelişiminin takibi için tekrar kontrole gidiyorsun.o günden transfer gününe kadar 2farklı antibiyotik kullanıyorsun.kontrolden 3,4 gün sonra transfer için çağrılıyorsun.canım transferin hayırlı olur inşallah rabbim gönlüne göre versin.
nehircim artık bunları kafana takma.... geliyor bebişlerrrrrr
kızlar size bir sorum olacak benim 3 tane dondurulmuş embriyom var ve yeni transferim onlarla olacak bu süreçte tedavi nasıl oluyor?neler kullanılıyor?tedavi nasıl gerçekleşiyor?kaçıncı gün transfer oluyor?ne çok sordum di mi.cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar
çok geçmiş olsun arkadaşım ne yapalım nasip değilmi allah sağlık versin yine denersin zamanı gelecek inşallah
bu arada gerçektende eşin üzülmüştür fakat senin üzüntünü görünce vurdum duymazlığa vermiştir sen daha fazla üzülme diye onlar biz kadınlar gibi ağlayıp zırlayıp dışa atamıyorlar içlerinde yaşıyorlar ve tepkileri daha sakince oluyor bizde istiyoruz bizim gibi olsunlar ama malesef ki erkekler yaradılışları böyle allah bildiği gibi değilde iyi etsin inşallah diye de dua edelim canımcım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?