Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

02 mart tarihli test sonucum negatifsenağlama

sedayıldız canım çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versinsenağlama

yeni tedavide olanlara hayırlı tedaviler

yeni hamişleride kurlarım tebriklerhihoyyyt

Canım üzüldümm :çok üzgünüm: Bulup da kaybetmek , bu sevinci yaşayıp da yarım kalması daha zor olsa gerek. Allah sana sabır ve güç versin. Dilerim yine hamile kalırsın ve sağlıkla dünyaya getirirsin. :Saruboceq:

Tamam canım sonucu alınca listemizdeki tüm bilgileri ver bize işleyelim. İnşallah pozitif sonuç alanlar listesine ekleyebiliriz. Bebeğine kavuşursun dilerim canımm. :Saruboceq:

Tatlım :teselli: Keşke şimdi burda başka kelimeler yazıyor olsaydı , sevinç çığlıklarını duysaydık. Ama kısmet böyletmiş. Olmayınca olmuyor. Ama bu hiç olmayacak demek değil. 2 deneme olmuş ama pes etmek yok. 3.'de bir sürpriz olup iki tane çıkıp gelirse affettirirler kendilerini di mi ama bitanemm. :1hug: a.s.

LİSTELER GÜNCELLENDİ

selam arkadaşlar...........inş bu yolda herkes çok sevınır ve başarı elde eder..............burda paylaşmak çok guzel ............ben genelde gırıp okuyorum ve hep dua edıyorum .yazmaya bazen vaktım olmuyor ama burda yurekler bır atıyor rabbım herkesın yardımcısı ols ...............

çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş.

nevrocum benim dün yumurtalar toplandı 21 taneymiş transfer için haber bekliyorum bu arada senin de cmt. miş işlemin şimdiden kolay gelsin canım benim..

kızlar size bir sorum olacak benim 3 tane dondurulmuş embriyom var ve yeni transferim onlarla olacak bu süreçte tedavi nasıl oluyor?neler kullanılıyor?tedavi nasıl gerçekleşiyor?kaçıncı gün transfer oluyor?ne çok sordum di mi.cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar

merhaba canım.önce adetinin 2.günü kontrole gidiyorsun ve aynı gün ilaç kullanmaya başlıyorsun.estrafem ve corasprin kullanmıştım.sonra adetin 1.gününden saymaya başlayarak 12.gün yumurtalıklarının gelişiminin takibi için tekrar kontrole gidiyorsun.o günden transfer gününe kadar 2farklı antibiyotik kullanıyorsun.kontrolden 3,4 gün sonra transfer için çağrılıyorsun.canım transferin hayırlı olur inşallah rabbim gönlüne göre versin.

Amin canım inşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Güzel yüreklimmm benimm. :asigim:

nevrocum benim dün yumurtalar toplandı 21 taneymiş transfer için haber bekliyorum bu arada senin de cmt. miş işlemin şimdiden kolay gelsin canım benim..

Canım hayırlı olsun. Çok güzel 21 yumurta. İnşallah güzel güzel döllenip , güzel güzel bölünürler. Gelişmelerden haberdar edersin bizi. a.s.

Dediğin gibi benim de Cumartesi toplanacak Allahın izniyle. Heyecan dorukta. :1hug::asigim:

Öyle deme canım yaa. Bazı erkekler üzüldüklerini belli edemezler. Öyle bir anına denk gelmişsindir. :teselli: a.s.

çok sağol canım benim. inşallah rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla çabucak verir.

aaa nevrosky cumartesi senin yumoşlarmı toplanıyor???? çok sevindim. bu kaçıncı denemendi?? allah inşallah bu yolda yolunu açık eder.... inşallah bu sefer kucağını boş bırakmaz???

şimdi beni arayıp transfer için yarın 11 de burda olun dediler..ama kafam karıştı3. gün ya da 5. gün tranfer arasında fark varmı..embriyolog 5. gün olması hamilelik şansını artırır demişti..hayırlısı artık ...

nehircim artık bunları kafana takma.... geliyor bebişlerrrrrr

doğru söylüyorsun hayatım boşuna geriyorum kendimi..ilk duyduğumda şaşkınlıktan kafam karıştı ama şimdi yine rahatım..başından beri çok rahatım zaten olacağına çok inanıyorum.allah herkes için hayırlısını versin..:enbuyukkk:

biliyormusun benim içimdede aynı duygular var... çok rahatım bu sefer... sanki içimden bir ses olacağını söylüyor bana.....

ben dondurulmuşların transferinde adetimin 1. günü dr.um çağırdı usg ile baktı ve o gün estrofeme başladım adetin 6.ci günü estrofem 2 ye çıkarıldı 8.ci gün tekrar usg girdim 10.cu gün estrofem 3e çıkarıldı 14.cü gün tekrar 2 ye indirildi ve 15. ci gün tekrar usg ye girdim rahim kalınlığı ölçüldü 10.7 idi ve 16. cı günden sonrada coraspirin,tetra, estrofem, folbiol,zinco-c,progesteron ve prednol kullandım 19.cu gün de transferim yapıldı inşallah yardımcı olabilmişimdir allah kolaylık versin inşallah tedavin hayırla sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…